Как да си създадем енергийна защита?

CdqVpLOiNWQ

За да си създадете собствена енергийна защита трябва:

Мислено създайте около себе си контур под формата на яйце, в което се намирате вие. Това е първата стъпка, в която създавате “черупката” на своята защита. Визуализирайте я с плътни и твърди граници. Граници, през които е невъзможно да се проникне.

На следващо място трябва да изпратите енергия към границите на “черупката”, за да я направите наистина силна. За извършване на тази техника се използва енергията както на възходящия, така и на низходящия поток. Възходящият поток “взимаме” от центъра на земята, от нивото на магмата, низходящият – от въображаемия център на Вселената (можете да се настройвате по облаците).

Чрез редуване на потоците с енергия
(20 минути единия, 20 – другия), започнете да уплътнявате границите на защитата.

Започваме с възходящия поток. Вдишваме и издигаме от ядрото на Земята енергиен поток. Насочваме го през краката в опашната кост по нашия централен канал, като го издигаме до върха на главата.

Когато доведем енергията до върха на главата, и осъзнавайки, че нашият енергиен канал е изпълнен с тази гореща енергия, правим дълбоко удължено издишване. При това “издишвате” енергията по цялото тяло и я изпращате към границите на “черупката”. Това с всеки цикъл на дишане ще уплътнява границите.

След 20 минути сменете вектора на движение на енергия в низходящ поток. Прекарайте я по канала от върха на главата до опашната кост. Отново “издишайте” енергия по цялото тяло, изпратете я към границите на защитата.

След това визуализирайте отново “черупката” – дебела, плътна, силна, изпълнена с енергия.

Сега превключете вниманието си към натрупването и уплътняването на енергия вътре в “Яйцето”. Вие вече имате защитни граници, сега трябва да се сдобиете и с “предпазен” слой от защитна енергия.

Продължавайки да “дишате” с цялото тяло, освобождавайте и насочвайте енергия към границите на защитата. Слой след слой, докато уплътнената енергия не запълни цялото пространство и не се приближи до границите на тялото ви. Вие трябва да почувствате това, но не на ниво “нещо има там”, а наистина да чувствате енергията, която циркулира, докато не почувствате приятно притискане, напрежение, изтръпване, вибрации на повърхността.

След това развъртете този зареден с енергия пашкул, представете си как цялата маса бързо се върти, отблъсквайки всичко лошо, идващо отвън.

Вие в буквалния смисъл се намирате вътре в енергийното яйце, в което сте защитени и от здрава черупка и от слой от енергия. Помнете, че колкото повече усилия изразходвате за създаване на защитата, колкото повече енергия вложите, толкова по-силна ще бъде тя.

Необходимо е тази защита да се “захранва” най-малко веднъж седмично.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации. По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията. Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 дози ваксини задължителни за всички деца. Неваксинираните деца не могат ...