WikiLeaks: Хилъри Клинтън ще довърши САЩ и ще обяви Единно Световно Правителство, ако стане президент

hillary-one-world-government-900x350Наскоро публикуваните от  Уикилийкс имейли показват, че Хилъри Клинтън планира да въведе Единно Световно Правителство, когато бъде избрана за президент на САЩ, пише yournewswire.com.

Хилъри едва сдържаше вълнението си по време на  лекция пред представители на чуждестранна банка, в която изразява своята “мечта за създаване на общ пазар за  Западното полукълбо, с открита търговия и отворени граници.”

Това изявление по време на една  от многото платени речи на Хилъри пред топ –  банкерите се разкрива  в изтеклите писма на  ръководителя на кампанията и  Джон Подеста.

В съобщение на Truthfeed.com се посочва, че “Най-страшното нещо в  скорошното изтичане в  Wikileaks, в което са включени извадки от платени речи на Хилари от Wall Street, е вълнението и за края на Съединените щати, такива каквито ние ги знаем.

Хилъри е екстремен  глобалист. Тя  не само има глобалистски  манталитет, но   наистина иска да сложи край на Съединените щати, каквито ние ги знаем, и да ги замени с “правителство на Западното полукълбо.”

Не е изненадващо, че Ангела Меркел е нейният “любим лидер”.

Хилъри иска да превърне САЩ в Германия – или в  нещо по-лошо.

Източник: http://yournewswire.com/wikileaks-hillary-one-world-government/

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Quo vadis, domine?: EС обяви в резолюция православието за опасна пропаганда!

Депутатите в Европарламента приеха резолюция за противодействие на руската пропаганда, съобщава телевизия RT. В документа като най-опасни се споменават информационната агенция Sputnik и самата телевизия RT. В гласуването са участвали 691 депутати. 304 депутати са подкрепили резолюцията, против са били 179, а 208 са се въздържали. В началото на октомври беше съобщено, че комисията по външните работи на Европарламента се ...