Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще живеете или не. И така, нагледен пример:

Помните ли младия  полицай, който при опит да спре кола, тя връхлита върху него и го убива на място. Младият мъж загина на място в събота, докато охраняваше провеждащия се “Народен събор”, организиран от община Пловдив и кметството на район „Тракия“. Ще кажете какво толкова, шофьорът е бил пиян, има десетки такива трагедии у нас. Но не е така. Разказва съпругата на убития полицай Делка Палазова:

“Съпругът й не е трябвало да бъде на работа във фаталната събота, но бил привикан заради недостиг на униформени. Трябвало да избере дали да работи в събота или в неделя. Делян избрал съботата, за да може в неделя да заведе децата си на разходка…”

Стана ли ви ясно сега? Можел е да избира: дали да работи в събота или в неделя. Той избрал съботата и това му струва живота.

Ще кажете съдба. И това. Но слушайте интуицията си, когато сте на рискова работа и трябва да взимате решения. Защото съдбата не е дело на случая, а на вашия избор.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Калифорния разрешиха свободната употреба на марихуана

От 1 януари 2018 г. Калифорния вече е  най-големият американски щат,  който легализира използването на марихуана за развлекателни цели. Съгласно закона, влязъл в сила в  първия ден на  2018 година, жителите на щата над 21 години имат право да съхраняват до една унция (28 грама) канабис или да отглеждат до шест растения канабис у дома. Противниците на въвеждането на тази ...