Мистериозната ракета в Перу

Както е известно, Перу е  страна, в която са се запазили много следи от працивилизации. Именно в Перу се намира поразителният акведукт Cumbe Mayo, мистериозните кули на инките,  крепостта Саксауаман и много други неща.

Но в Перу можете да намерите не само останки от сгради и градове на древни цивилизации, но и множество артефакти, които се съхраняват в местните музеи.

Така например, в музея Бруни в перуанския град Ламбаек има  невероятна фигура, която седи на нещо, което много прилича на управляем  механизъм за придвижване по вода или въздух. Впрочем този артефакт е на над 4 000 години.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации. По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията. Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 дози ваксини задължителни за всички деца. Неваксинираните деца не могат ...