В Индия козле-циклоп стана местно божество

В индийското село Асам фермерът Мухури Даса се сдоби с козле- циклоп. Ветеринарите, които прегледали едноокото животинче заявили, че с такава мутация козлето няма да изкара и няколко дни, но думите им не се  потвърдили.

Козлето оцеляло и сега расте. Другите  кози съвсем нормално възприемат своя събрат-циклоп и не странят от него.

За да видят уникалното козле на фермера Мухури почти всеки ден му  идват на посещение гости от цялата страна. Самият Даса казва, че нищо подобно не е виждал досега. А козлето-циклоп той счита за чудо и дар от  боговете.

Любопитните  гости считат козлето не за чудо, а за  божествен знак и дори за  божество.

Работата е там, че в Индия вярват в безсмъртието на душата и  прераждането. Те вярват, че духът на човека след смъртта задължително се преражда в  друго тяло, като може да се превърне в животно, птица или дори в насекомо. И боговете не са изключение, поради което мнозина смятат, че едноокото козле е въплъщение на Бога.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации. По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията. Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 дози ваксини задължителни за всички деца. Неваксинираните деца не могат ...