Правителството на Обединеното кралство крие, че 500 човека са загинали при пожара в Grenfell Tower???

Хора, които са живели в сградата говорят, че властите крият смъртта на около 500 човека,  може би, защото те са мюсюлмани.

Британското правителство в тайно споразумение с корпоративните  медии крие смъртта на стотици хора,  загинали при пожара в Grenfell Tower,  пише yournewswire.com.

Според местeн жител, повече от 500 човека, които се водят в неизвестност в трагедията на Grenfell Tower, всъщност са мъртви.

Според Presstv.com, ръководителят на полицията в Лондон Стюарт Канди е  заявил пред репортери в събота, че 58 души са загинали при пожара.

Според данните обаче, сградата е била обитавана от  около 600 души.

“Къде са изчезналите хора? Къде се намира   списъкът с   500 – 600 човека,  живеещи в сградата?”, питат познатите им.  “Къде са всички? ”

Дечица питат:” Къде са  приятелите ми? ”

Надя, също е живяла в  Grenfell Tower, и настоява, че всички изчезнали жители са загинали, а  медиите в Обединеното кралство, и  по-специално, BBC News, са подложени на цензура.

“Всички са загинали, а никой не говори за това,” – казва бившата обитателка  на Grenfell Tower. “Медиите няма да могат да скрият това”.

В сряда, 14 юни, избухна огромен  пожар в Лондон в  Grenfell Tower.

24-етажна сграда Grenfell Tower e с   височина  67 метра, където има 120 самостоятелни апартамента.

Причината за пожара, където по-голямата част от жителите са мюсюлмани, все още не е известна, трагичният инцидент се разследва.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации. По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията. Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 дози ваксини задължителни за всички деца. Неваксинираните деца не могат ...