Правителството на Обединеното кралство крие, че 500 човека са загинали при пожара в Grenfell Tower???

Хора, които са живели в сградата говорят, че властите крият смъртта на около 500 човека,  може би, защото те са мюсюлмани.

Британското правителство в тайно споразумение с корпоративните  медии крие смъртта на стотици хора,  загинали при пожара в Grenfell Tower,  пише yournewswire.com.

Според местeн жител, повече от 500 човека, които се водят в неизвестност в трагедията на Grenfell Tower, всъщност са мъртви.

Според Presstv.com, ръководителят на полицията в Лондон Стюарт Канди е  заявил пред репортери в събота, че 58 души са загинали при пожара.

Според данните обаче, сградата е била обитавана от  около 600 души.

“Къде са изчезналите хора? Къде се намира   списъкът с   500 – 600 човека,  живеещи в сградата?”, питат познатите им.  “Къде са всички? ”

Дечица питат:” Къде са  приятелите ми? ”

Надя, също е живяла в  Grenfell Tower, и настоява, че всички изчезнали жители са загинали, а  медиите в Обединеното кралство, и  по-специално, BBC News, са подложени на цензура.

“Всички са загинали, а никой не говори за това,” – казва бившата обитателка  на Grenfell Tower. “Медиите няма да могат да скрият това”.

В сряда, 14 юни, избухна огромен  пожар в Лондон в  Grenfell Tower.

24-етажна сграда Grenfell Tower e с   височина  67 метра, където има 120 самостоятелни апартамента.

Причината за пожара, където по-голямата част от жителите са мюсюлмани, все още не е известна, трагичният инцидент се разследва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вместо на училище – в цеха: Сирийските деца работят в Турция за 50 цента на час (видео)

Деца без детство. Сирийските ученици в Истанбул, вместо да седнат на чина, се оказват на шевната машина. Детският труд е често срещано явление в живота на бежанците в Турция. Според УНИЦЕФ, в Турция живеят повече от един милион деца – сирийски бежанци. Правителството се опитва да осигури на всички учебници. Но вместо да учат в училище, много деца заработват пари ...