САЩ подготвят още една ракетна атака по Сирия?


 Както заяви в понеделник вечерта говорителят на Белия дом Шон Спайсър, американското разузнаване в Сирия е разкрило всички признаци за това, че  режимът на Асад се готви да използва химическо  оръжие.

“Най-вероятно това ще доведе до избиването на цивилни граждани, включително и невинни деца,” – каза Спайсър, като припомня, че дейността на военните на Асад “е подобна на подготовката на режима за използване на химическо оръжие на 4 април 2017 г.”

В началото на април 2017 г. американски  военни кораби изстреляха  повече от 49 крилати ракети по сирийска военновъздушна база в отговор на химическа атака, за която  се смята, че е  била извършена  от сили, лоялни на сирийския президент Башар Асад.

Шон Спайсър: “Както по-рано заявихме, САЩ се намират в Сирия  за да ликвидират  Ислямска държава. Въпреки това, ако г-н Асад извърши друго масово убийство с  употреба на химическо оръжие, той и неговите военни ще  платят за това  висока цена. “

оригинал

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации. По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията. Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 дози ваксини задължителни за всички деца. Неваксинираните деца не могат ...