Жената – Рак: Имате поне 7 причини да се считате за най-добрата съпруга на света

Вие сте твърде скромна за да говорите за своите достойнства. Затова ние ще направим това сами – списък с  чертите на характeра, които ви правят перфектната съпруга.

Вие ясно знаете вашите желания

За разлика от много жени, които искат морков сутрин, а следобед – на морето, вие никога не изпитвате такива съмнения и колебания. В магазина се разхождате елегантно и умело избягвате  рекламните капани и не правите спонтанни покупки.

Ако сте решили да купите за банята зелено килимче със сини мечета, ще си купите точно такъв. Вие сте предвидима в добрия смисъл, а мъжът ви няма да се чуди какво да ви подари  или да  очаква вашия ПМС като природно бедствие.

 
Можете лесно да се адаптирате

Въпреки че живеете на принципа   “моят дом е  моята крепост” и не обичате промени, но ако изведнъж се наложи да напуснете своята  “черупка”, вие сте готови за всякакви условия. На поход, в общежитие,  в лош хотел не се правите на принцеса и не се оплаквате от счупения си нокът, а  ободрявате останалите.

Мъжът, за чийто живот носите отговорност, може да разчита на топла храна и топло легло във всяко кътче на Земята.

Вие сте чувствена и романтична
 
Отстрани вие изглеждате студена жена, но това е вашият начин да прогоните досадните мъже. Вие сте в  очакване на своя единствен. Той освен това ще получи и натрупания ви сексуален потенциал. С вас  той ще опита това,  което не си е  представял и  в най-смелите си еротични фантазии. И, разбира се, вашият съпруг има късмет, че ще го обичате през целия си живот, дори и ако няма специална причина.

Вие избягвате търкания

С вас е  интересно и да се поговори, и  приятно да се помълчи. Вие сте от хората, които не дразнят със своето присъствие. Въпреки, че имате чувствителен вътрешен свят, вие бързо забравяте неприятностите и прощавате обидите. Причината обаче не е в смирението и в снизхождението, а защото се страхувате  от раздяла.

Вас  толкова ви плаши  перспективата за развод и разделяне на имуществото, че търпението ви е  практически безкрайно. Ако конфликтът е неизбежен, предпочитате да мълчите, така че съпругът ви бързо изчерпва   острите си думи.

А когато станете  свидетел на някоя чужда караница, не я съзерцавате от страни, а влизате в  ролята на преговарящ и миротворец.

Вие сте емоционално устойчиви

Ако на другите знаци упоритостта им помага – на вас ви помага издръжливостта. Вашата мотивация да  получите нещо не намалява с годините. Ако не можете да стигнете до целта си по най-краткия път, ще намерите обходен.

В семейния живот не напомняте на съпруга си за ремонта, а елегантно разполагате кутии с боя и четки в апартамента, в резултат на което той сам решава, че трябва да боядиса стените. Вас не ви  засягат промените  на времето и метеорните потоци – вие сте винаги спокойни, а това създава идеален микроклимат във  вашия дом.

Вие сте искрени и честни

При това дотолкова, че не колебаете да кажете на съпруга си, че изглежда зле или че ви е направил неудачен комплимент. От една страна, това  създава известно неудобство: несъзнателно можете да нараните някого.

Но, от друга страна,  никога не му се налага да отгатне какво си мислите. Между другото, това е една от причините, поради които толкова привличате хората, и затова у дома ви редовно идват гости.

Вие сте пълни с изненади

Вероятно у някой се създава невярната представа, че сте скучна и еднообразна. Всъщност вие имате противоречива природа: вие сте внимателна и в същото време сте настроена приключенски, вие  сте нежна, но и импулсивна.

И периодично давате на съпруга си повод за страсти: или ще се окаже, че  в миналото сте били шампионка по танци на пилон, или че сте имали любовна връзка с известен актьор. Така че връзката ви не е застрашена от рутина.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации. По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията. Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 дози ваксини задължителни за всички деца. Неваксинираните деца не могат ...