Home / СВЯТ / Извънземните вече са сред нас , но отказват да споделят технологиите си, казва ексминистърът на отбраната на Канада

Извънземните вече са сред нас , но отказват да споделят технологиите си, казва ексминистърът на отбраната на Канада

helliar„Бившият канадски министър на отбраната заяви по руска  телевизия, че извънземните вече ходят сред нас вече, но отказват да споделят своите технологии, доакто ние не променим войнственият си азкрад аот инфом акс и замърсяващ природата начин на живот „, – пише The Daily Mail.

Според Пол Хелиър,  който беше министър на отбраната от Либералната партия  в периода 1963-1967г. , има 80 различни вида извънземни.

“ Някои от тях „изглежда точно като нас – те могат да ходят по улицата, а вие дори азкрад аот инфом акс няма да забележите“- каза той в програмата  SophieCo на Russia Today.

„Ние имаме дълга история с НЛО, и, разбира се, през последните няколко десетилетия се вижда много по-голямата им активност, след създаването на атомната бомба“ – казва Хелиър .

90 -годишният Хелиър за пръв  публично заяви, че вярва в извънземните, през 2005 г., отбелязва авторът Д. Маккормак .

„Ние губим твърде много време за да се сражаваме един с друг, ние  харчим твърде много пари азкрад аот инфом акс за отбрана и недостатъчно за да нахраним бедните“ – цитира бившия министър журналистът.

„Те биха искали да си сътрудничат с нас и да подобрят живота ни , но само, струва ми се, с наше съгласие.  Те не ни считат за добри домакини на планета“ – заяви Hellier.

Hellier описва няколко азкрад аот инфом акс вида извънземни, включително и „високи  бели“, които, както той твърди, са сътрудничили с Военновъздушните сили на САЩ в Невада.
Друга група  извънземни се наричаят „малки сиви“, а третият – „нордически“ (според Хелиър, ако срещнете някой от тях, може да си  кажете: „Дали не е от Дания или някъде там?“) .

азкрад аот инфом акс

Източник : Daily Mail

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Германия търси десетки хиляди тираджии!

Всяка година около 30 000 шофьори на тежки камиони в Германия се ...