Вселената е съществувала и преди Големия взрив?

Roman Kyurdski

universВсеки, който вярва, че нашата Вселена е започнала с Големия взрив трябва да преразгледа възгледите си, тъй като се появяват доказателства, че това не е така.

WMAP (сондата Wilkinson за изследване на микровълновата анизотропия) от 2001 г. насам анализира космическото микровълново реликтово излъчване (т.нар ехо от Големия взрив) . И азкрад аот инфом акс преди три години бе обявена възрастта на вселената – 13,700 милиарда години .

Американският проф. Роджър Пенроуз и арменският астроном Ваха Гурзадян са намерили пръстени с интензивно азкрад аот инфом акс излъчване. Те са доказателство за еволюцията на Вселената .

Теорията на Пенроуз предполага, че нашата галактика е много по-стара, отколкото се счита сега. Поглъщането на черна дупка от Вселената, натрупването на енергия е довело до Големия взрив. Това означава, че преди него Вселената вече е съществувала. За това свидетелстват гравитационните азкрад аот инфом акс радиационни вълни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Извънземните вече са сред нас , но отказват да споделят технологиите си, казва ексминистърът на отбраната на Канада

Всеки, който вярва, че нашата Вселена е започнала с Големия взрив трябва да преразгледа възгледите си, тъй като се появяват доказателства, че това не е така. WMAP (сондата Wilkinson за изследване на микровълновата анизотропия) от 2001 г. насам анализира космическото микровълново реликтово излъчване (т.нар ехо от Големия взрив) . И […]

Subscribe US Now