Home / СВЯТ / Ресторантьор продаде бизнеса си за да плати операция на своя работничка

Ресторантьор продаде бизнеса си за да плати операция на своя работничка

Boss-Tumor-restaurantВ днешно време такива прояви  могат да се преброят на пръстите на ръцете. За щастие  те все пак се случват. В САЩ.

Michael De Beyer бил собственик на ресторанта „Kaiserhof“ и бар в Монтгомъри (Тексас) в продължение на 17 години. При него  работят 19 -годишната Бритни Матис, сестра и и азкрад аот инфом акс майка и. Всичко е наред, докато Матис не открилка на краката си обрив. Тя отишла на лекар, където след изследвания и било казано, че нейното състояние е свързано с нарушения в кръвосъсирването . След това лекарите направили томография и съобщили на момичето страшната  диагноза – мозъчен тумор .

Застраховка Бритни азкрад аот инфом акс нямала, така че възникнал въпроса  как ще се плащат огромни медицински сметки. Нейният баща починал през 2000 г.  също  от мозъчен тумор, за който той дълго време не знаел нищо, а когато научил, нямал пари дори и  да си направи  изследване и да разбере дали този тумор е злокачествен или азкрад аот инфом акс доброкачествен.

А сега историята с  бащата, била на път да се повтори и с дъщерята. И щяла да се повтори, ако не е бил работодателят на Бритни , който продал собствения си ресторант и бар,  и платил лечението на  момичето.

За своя бизнес De Beyrer взел около два милиона долара. азкрад аот инфом акс Бившият ресторантьор заяви пред репортери, че след като е останал без бизнес,  възнамерява да посвети повече време на жена си и децата си.

http://foodbeast.com/2014/01/07/man-sells-restaurant-of-17-years-to-help-employee-with-tumor/

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Арктика е регистриран абсолютен температурен рекорд!

За първи път в историята температурата в близост до Северния полюс се  ...