Home / СВЯТ / Българка патентова лек срещу рака

Българка патентова лек срещу рака

 lekБългарка патентова лек срещу рака, а продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при азкрад аот инфом акс пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията. Какво представлява този лек и кой е изобретателят – можете да видите в репортажа на Даниела Райчева и Боян Даскалов.

Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен азкрад аот инфом акс извлек от суров чесън. Към него са добавени  маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – азкрад аот инфом акс естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко нещо неугледно, което притежава огромна сила.”

За изработката на 100 мл. сироп са необходими повече от половин азкрад аот инфом акс килограм суров чесън.

Продуктът вече се произвежда във малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.

Наташа Вълкова – всичко за нея започва през 2002 година, когато й поставят диагнозата саркома или злокачествен рак на мускулите. Лекарите й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й азкрад аот инфом акс назначават химио- и лъчетерапия. Споделя, че лечението изсмуква жизнените й сили и рядко става от леглото.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: азкрад аот инфом акс “Аз изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак.”

Тъй като Наташа е доктор на науките и дълги години е изучавала микробиология, решава да прави азкрад аот инфом акс експерименти с чесъна за собствена употреба. След десетки опити създава еликсира на живота. Започва да пие по 100 милилитра от екстракта, а резултатите не закъсняват.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах азкрад аот инфом акс болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”

Наташа Вълкова смята, че под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й азкрад аот инфом акс изследвания. Тогава онкологът на Наташа й предлага да помогне и на други хора с изобретението си, като започне да го произвежда за масова употреба.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Прецизирахме възможностите за промишлено производство, прецизирахме рецептите, дозировките, така че да може продуктът да се произвежда.”

Бизнесът азкрад аот инфом акс започва с кредит, за да купи специални машини от Китай за белене и трошене на скилидките чесън. За място на производство избира спокойното село Дебели лаг. Там в момента работят само тя и дъщеря й, като лекът е разпространен в повечето аптеки, а цената му е под 10 лева.

Доказано азкрад аот инфом акс е, че екстрактът от чесън предпазва още и от инфаркт, склероза, подобрява зрението, лекува главоболието, повишава имунната защита на организма и предпазва от настинки и грипни заболявания.

Текст и снимка БНТ2

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

България e сред 10-те държави в света, чието население неумолимо измира

Експерти от Департамента по икономическите и социални въпроси на Организацията на обединените ...