В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена.

Редактор-2

bigПредставете си, че в деня на Курбан Байрам пред главната джамия в Мека се съберат хиляди пияни мъже от европейски произход,работещи в Саудитска Арабия и започнат да нападат местните жени,да им бъркат под полите,да им грабят телефоните,портмонетата и бижутата, да ги насилват сексуално.

Или си азкрад аот инфом акс представете Истанбул по време на Рамазана,хиляда пияни руски туристи да се настанят пред главната джамия и да започнат да нападат и изнасилват турски жени,да се гаврят с тях пред погледа на десетките хиляди турци на площада.Представихте ли си го? Е,аз не можах….защото тези хиляди пияни наглеци ще бъдат буквално разкъсани азкрад аот инфом акс за секунди.

Подивялата тълпа от разгневени и унижени местни мъже ще ги унищожат,ще ги смачкат,разчекнат и обезобразят за минути.

Хилядата пияни нагляри ще се превърнат в хиляда обезобразени и накълцани трупове.И снимките им гордо ще се развяват в местната преса,а имамите ще възхваляват героичните мъже защитили честта на жените им.

азкрад аот инфом акс


А в сърцето на Европа,в Германия,пред символа на християнска Европа,пред погледа на десетки хиляди мъже и стотици полицаи пияна тълпа от нагли главорези безпроблемно се изгаври с техните жени,дъщери,майки.

В сърцето на Европа една пияна шайка се изгаври със нашите жени и не азкрад аот инфом акс се намериха достойни мъже да ги защитят,да защитят собствената си чест.Мълчаливо свели поглед в земята,страхливо свили рамене в удобните си балтончета те позволиха на тяхната земя,в техния град да се гаврят със жените,децата,майките,сестрите им.

С хората,за които трябва да изровят дупка до Ада ако се налага за да ги защитят.

азкрад аот инфом акс

А те не посмяха да ги защитят от една шайка пияни,нагли,цинични ,,брадати майки с деца,,които бягат от ужасите на войната и за да покажат колко страдат нападат безпомощни жени по време на един от най-светлите празници.

Отвратен съм най-вече от малодушието и безпомощността на мъжете,които са длъжни в името на азкрад аот инфом акс своята чест да защитят човека до себе си,безпомощната 40 кг жена.А те не могат.В Европа вече няма мъже.Няма вече и чест.Европа е обречена.

Пускам си Реквиема на Моцарт,сипвам си малка чаша шардоне и започвам да си чистя оръжието….
Скоро ще ми потрябва…

Зоран Михалковв: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006954870994

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Британски психолози разкриха значението на сънищата

Представете си, че в деня на Курбан Байрам пред главната джамия в Мека се съберат хиляди пияни мъже от европейски произход,работещи в Саудитска Арабия и започнат да нападат местните жени,да им бъркат под полите,да им грабят телефоните,портмонетата и бижутата, да ги насилват сексуално. Или си азкрад аот инфом акс представете […]