Home / СВЯТ / В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена.

В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена.

bigПредставете си, че в деня на Курбан Байрам пред главната джамия в Мека се съберат хиляди пияни мъже от европейски произход,работещи в Саудитска Арабия и започнат да нападат азкрад аот инфом акс местните жени,да им бъркат под полите,да им грабят телефоните,портмонетата и бижутата, да ги насилват сексуално.

Или си представете Истанбул по време на Рамазана,хиляда пияни руски туристи да се настанят пред главната джамия и да започнат да нападат и изнасилват турски жени,да се гаврят с тях пред погледа на десетките хиляди азкрад аот инфом акс турци на площада.Представихте ли си го? Е,аз не можах….защото тези хиляди пияни наглеци ще бъдат буквално разкъсани за секунди.

Подивялата тълпа от разгневени и унижени местни мъже ще ги унищожат,ще ги смачкат,разчекнат и обезобразят за минути.

Хилядата пияни нагляри ще се превърнат в хиляда обезобразени и накълцани трупове.И снимките им азкрад аот инфом акс гордо ще се развяват в местната преса,а имамите ще възхваляват героичните мъже защитили честта на жените им.


А в сърцето на Европа,в Германия,пред символа на християнска Европа,пред погледа на десетки хиляди мъже и стотици полицаи пияна тълпа от нагли главорези безпроблемно се изгаври с техните жени,дъщери,майки.

азкрад аот инфом акс

В сърцето на Европа една пияна шайка се изгаври със нашите жени и не се намериха достойни мъже да ги защитят,да защитят собствената си чест.Мълчаливо свели поглед в азкрад аот инфом акс земята,страхливо свили рамене в удобните си балтончета те позволиха на тяхната земя,в техния град да се гаврят със жените,децата,майките,сестрите им.

С хората,за които трябва да изровят дупка до Ада ако се налага за да ги защитят.

А те не посмяха да ги защитят от една шайка пияни,нагли,цинични ,,брадати майки с азкрад аот инфом акс деца,,които бягат от ужасите на войната и за да покажат колко страдат нападат безпомощни жени по време на един от най-светлите празници.

Отвратен съм най-вече от малодушието и безпомощността на мъжете,които са длъжни в името на своята чест да защитят човека до себе си,безпомощната 40 кг жена.А те не могат.В азкрад аот инфом акс Европа вече няма мъже.Няма вече и чест.Европа е обречена.

Пускам си Реквиема на Моцарт,сипвам си малка чаша шардоне и започвам да си чистя оръжието….
Скоро ще ми потрябва…

Зоран Михалковв: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006954870994

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...