Британски психолози разкриха значението на сънищата

Редактор-2

1457260983_6215458884cb9d95f1116669e3b255ea
Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и разказа какво означават те. Според проучването  в списъка влизат: непозната стая; неуправляем транспорт; падане; полет; неподготвено  контролно или представяне; публична голота; търсене на  тоалетна; загуба на зъби и преследване.

азкрад аот инфом акс

Ученият обяснява причините за възникването им и предоставя  решения.

Непозната стая – символизира напълно развита личност, която е открила нова способност. Ако сте в такава  стая – трябва внимателно да се огледате и да намери някакви  предмети. С тяхна помощ подсъзнанието ще ви посочи откритието.

Неуправляем транспорт – означава прекомерен азкрад аот инфом акс контрол. Ако сте в такъв транспорт – това означава, че вие  твърде много контролирате нещо. Просто се отдайте на течението на  живота.

Падане. Ако падате това означава, че твърде много сте се вкопчили в нещо.  Следвайте съветите от предишния  случай и се  освободете. По време на полета се опитайте да азкрад аот инфом акс разгледате колкото е възможно повече от това, което ви  заобикаля.

Полет – това е успех. Ако летите в сънищата си – това означава, че сте се освободили азкрад аот инфом акс напълно от нещо и изпитвате щастие. Най-често този сън сънуват децата.

Неподготвено контролно или презентация – символ на самокритика. Ако сънувате нещо подобно това е страх от говорене пред публика. Неговата причина – прекомерна самокритика. Опитайте се да се отпуснете и да се съсредоточите върху своите положителни качества.

Публична голота азкрад аот инфом акс – сън на уязвимите хора. Най-често това се случва при хора, които приемат нещата твърде много навътре, присърце. Преразгледайте отношението си към себе си и към другите.

Търсене на тоалетна – отказът от естественото. Според изследванията, ако постоянно търсите  тоалетна на сън – това означава, че се жертвате и потискате азкрад аот инфом акс естествените си нужди в полза на интересите на някого. Бъдете малко егоист.

Загубата на зъби символизира безсилието ви  в реалния живот. Ако сте имали подобен сън – опитайте се да го приемете като шега или даже се посмейте.

Преследване – това е проблем. Ако сънувате, че бягате от  някой – азкрад аот инфом акс в реалния живот имате проблем, чието решение искате да бъде отложено. По време на съня се опитайте да  видите от какво бягате. Според психолога, това би трябвало да помогне за решаване на проблема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знаменията: Злодей обезглави момиченце пред очите на майката

Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и разказа какво означават те. Според проучването  в списъка влизат: непозната стая; неуправляем транспорт; падане; полет; неподготвено  контролно или представяне; публична голота; търсене на  тоалетна; загуба на зъби и преследване. азкрад […]