Знаменията: Злодей обезглави момиченце пред очите на майката

Редактор-2

  Злодеят, който уби тригодишно момиченце в Тайпе, е  задържан от минувачите и е предаден  на полицията.

Престъпникът, който и по-рано е бил арестуван за наркотици, обезглавил  посред бял ден тригодишно момиченце в столицата на  Тайван- Тайпе.

Момиченцето, както съобщиха местните медии, карало велосипеда си азкрад аот инфом акс към метростанцията Neihu,  когато към него се приближил непознатият.

Майката на детето, която била зад него, първо си помислила, че мъжът иска да му помогне да изкара колелото си по стълбата.

Когато мъжът обаче извадил голям нож, вече било  твърде късно да се направи азкрад аот инфом акс каквото и да било,  разказва майката за TVBS.

Нападателят, който е известен само с името на Ван, е задържан от минувачите и предаден на полицията. Кървавият нож е намерен на местопрестъплението.

Ван, който, както съобщи CNA, e на  33 години, по-рано е бил подлага на лечение за психично разстройство. Баща азкрад аот инфом акс му казва, че синът му е живял у дома си и не е работил нищо.
Би Би Си

Next Post

Плащаме за охрана на властта 42 пъти повече от Германия

  Злодеят, който уби тригодишно момиченце в Тайпе, е  задържан от минувачите и е предаден  на полицията. Престъпникът, който и по-рано е бил арестуван за наркотици, обезглавил  посред бял ден тригодишно момиченце в столицата на  Тайван- Тайпе. Момиченцето, както съобщиха местните медии, карало велосипеда си азкрад аот инфом акс към […]