$ 80 хил. глоба за съпружеска двойка, отказала да обслужи еднополова сватба

Редактор-2

Семейство християни, собственици на семейно заведение  в Илинойс,  са били принудени да платят глоба в размер на повече от 80 хиляди долара за отказ да  азкрад аот инфом акс проведат сватбена  церемония на еднополова двойка.

Джим и Бет Уолдър, собственици на Timber Creek Bed & Breakfast в Paxton, Илинойс, бяха глобени наскоро от  Държавната комисия по правата на човека.

Въпреки чудовищната глоба Джим твърди, че никога няма да промени своите религиозни убеждения.

„Нека да е  абсолютно ясно на всички, азкрад аот инфом акс ние  не можем да провеждаме еднополови сватби, дори и под заплахата от глоби, налагани от Комисията за защита на правата на човека в  щата Илинойс, – каза той в изявление на сайта Ford County Record. – Ние няма да  променяме нашите правила“.

През 2011 г. Уолдър отказват на  Тод и азкрад аот инфом акс Марк Уотхенъм да  проведат еднополовата им сватба в тяхното заведение.

Сега те трябва да платят 15 хиляди долара на  Марк и Тод за причинени  морални щети, както азкрад аот инфом акс и 50 хиляди долара за адвокатски хонорари, съобщава Ройтерс.

Двойката може да се сблъска и с още глоби, ако продължи да отказва еднополови сватби.

Изявление с обяснението на  причините за тяхната постъпка е публикувано на интернет страницата на компанията.

„Словото  Божие  е висш авторитет, непогрешим, и неизменяем, – се казва азкрад аот инфом акс в изявлението. – Така че ние не можем  да провеждаме  церемонии с  граждански или еднополови бракове в Timber Creek Bed & Breakfast. Това не е въпрос на справедливост и равенство, това е въпрос на добро и зло. Не можем да приемем това, което осъжда Бог. “

http://www1.cbn.com/cbnnews/us/2016/april/why-gods-not-dead-2-is-being-called-little-spark-in-the-dark

азкрад аот инфом акс
Next Post

Управляващият елит е гръбнакът на престъпността*

Семейство християни, собственици на семейно заведение  в Илинойс,  са били принудени да платят глоба в размер на повече от 80 хиляди долара за отказ да  азкрад аот инфом акс проведат сватбена  церемония на еднополова двойка. Джим и Бет Уолдър, собственици на Timber Creek Bed & Breakfast в Paxton, Илинойс, бяха […]