Йон Истрате : До есента на 2016 г. Румъния може да бъде ударена от земетресение с магнитуд 8,3

Редактор-2

Румънският парапсихолог Йон Истрате, който предсказа  трагедията в нощен клуб в Букурещ, където загинаха 64 човека  при пожар, предсказва, че страната е заплашена от опустошително азкрад аот инфом акс земетресение.

Такава прогноза той направи в интервю за румънските медии.

Според Истрате, земетресение трябва да се случи преди парламентарните избори, които се очаква да се проведат  през есента на 2016 г.

Трусовете ще се усетят не само в Кишинев – на 250 км, а и в Киев (над 700 км) азкрад аот инфом акс и дори в руската столица.

Според почетният директор на румънския Институт за физика на Земята Георге Мермуряну, предстоящото  земетресение, чиято дата е невъзможно да се предскаже, ще азкрад аот инфом акс бъде подобно на станалото  през 1802 г. –   силата  му е била 7,9 по скалата на Рихтер.

В допълнение парапсихологът прогнозира и тежка суша това лято, като призова хората да се запасят с  лекарства и храна.

Последното мощно земетресение (с магнитуд 7.7) настъпи  през 1977 г., а трусовете бяха усетени азкрад аот инфом акс и България, когато загинаха десетки.

Next Post

Земята търгува с извънземни цивилизации

Румънският парапсихолог Йон Истрате, който предсказа  трагедията в нощен клуб в Букурещ, където загинаха 64 човека  при пожар, предсказва, че страната е заплашена от опустошително азкрад аот инфом акс земетресение. Такава прогноза той направи в интервю за румънските медии. Според Истрате, земетресение трябва да се случи преди парламентарните избори, които […]