Земята търгува с извънземни цивилизации

Редактор-2
 Разказ  на Кори Гуд

kori-gud-720x314Съществуването на  тази тайна космическа програма е крито щателно и много внимателно от американската и световна общественост вече повече от 75 азкрад аот инфом акс години. Повечето изследователи- ентусиасти на НЛО смятат, че правителството на САЩ, е придобило извънземна космическа технология от катастрофата в Розуел през 1947 г. – преди близо 70 години. Много от тях вярват, че този случай е успешно използван за т.нар. „обратно инженерство“, което е позволило да се пътува из нашата азкрад аот инфом акс Слънчева система и извън нея.

        Дори и чрез първоначалната ракетна технология през 1960г. , човечеството беше в състояние да изпрати хора на Луната, които да кацнат там и даже да се разхождат по повърхността й. Възможно ли е обаче една тайна космическа програма да е съществува без да знаем за азкрад аот инфом акс нея? Отговорът: да, абсолютно.

            Проектът Манхатън разработи ядрената бомба. Той е бил проектиран в продължение на седем години, като за целта са ангажирани над 120 000 души, използвани са много тайни бази, разположени на територията на целите Съединени Американски Щати. И едва ли някой от самите служители е знаел азкрад аот инфом акс върху какво се работи, докато бомбите не са били взривени. Помнете: нито един човек от Проекта Манхатън не проговори. Нито един. Никога. Наказанието за говорене е толкова ужасяващо, че  самата мисъл за това е напълно блокирана в съзнанието на участниците. Затова е абсолютно възможно и много вероятно да съществува една азкрад аот инфом акс още по-модерна програма, в много по-голям мащаб, работеща и до ден днешен без никаква обществена информираност.

            Всъщност Тайната космическа програма [ТТП] е абсолютен факт. И базите са тук, сред нас. Те са огромни по размер, обхват и технология. Нашата планета в момента се разпада от още по-голяма депресия от азкрад аот инфом акс “голямата депресия”, защото по-голямата част от богатство й се източва и разграбва за изграждане на тази огромна, междупланетна инфраструктура. Наистина ли струва на НАСА 209 милиарда долара, за да изпраща космическа совалка няколко пъти в годината? Не. Наистина ли направата на един бомбардировач “Стелт” струва 2 милиарда долара? Не.

             азкрад аот инфом акс Аз видях със собствените си очи тези огромни блестящи съоръжения, построени с нашите пари, собствените ми очи гледаха през прозорците и огромните прозрачни панели на тези космически кораби. Кацал съм с тях и съм се разхождал в специалните бази. Срещал съм се с хората, които живеят и работят там. Виждах азкрад аот инфом акс лицата им и говорех с тях така, както говоря с вас. Има милиони други хора, родени тук на Земята, които са споделили този мой опит. За съжаление едва ли някой от тях ще си позволи да проговори за това, поне докато заплахата за смърт е все още налице, а също азкрад аот инфом акс така заплахато от това, че веднъж влязъл в този свят, е трудно човек да се върне на Земята.

Много от тях са били част от онзи свят, но си ги представете като една празна плоча, връщайки се тук. Имплантират им се определени спомени и тук живеят само светски живот. На азкрад аот инфом акс някои от тези хора са “изчистени” тези невероятни спомени от изключителните неща, които са видели и преживели. В нашия свят те обикновено са най-големите скептици по тези теми.

Ние бързо открихме, че нашата Слънчева система буквално гъмжи от интелигентни цивилизации – от най-различни точки на произход. Някои от тях са азкрад аот инфом акс изключително добронамерени, някои от тях са силно негативно настроени, а други идват само за да наблюдават, без да избират страна. Причината толкова много различни видове НЛО да са наблюдавани тук е, че има много, много различни цивилизации, които работят в нашето въздушно пространство с огромно разнообразие от технологии.

Тайната космическа азкрад аот инфом акс програма (ТКП) е била контролирана от “тъмната страна” в един определен период от развитието си. Група, наричана от много хора “Таен правителствен синдикат” или Илюминати, а също така и Кабала. Основната им дейност е изграждането на хипермодерна технология и те са станали експерти в това производство. Дори в момента търгуват азкрад аот инфом акс с над 900 различни интелигентни цивилизации. Тъй като тези тайни синдикати съществуват чрез своите негативни и  тъмни сили, те стигат до съюз с най-злата и мощна група от всички – тази на хуманоидните влечуги, известна още като Драконите или рептилите. Може би е тъжно, но е факт, че по-голямата част азкрад аот инфом акс от хората, взели участие в Тайната Космическа Програма са манипулирани. Те имат главна роля в брутални и ужасяващи сцени, предназначени да гарантират, че никой няма да може да избяга или да проговори. Аз лично бях принудително вкаран в много такива ситуации, които нанесоха жестоки травми върху мен и завинаги промениха азкрад аот инфом акс гледната ми точка за реалността, в която живеем.

В продължение на много години холивудските продукции, които са финансирани точно от тези фракции, ни заливат филм след филм с нашествието на извънземни на нашата планета.  Посетителите са изобразени като брутални, ужасяващи злодеи, които трябва да бъдат унищожени на всяка цена. Те азкрад аот инфом акс са предназначени, за да посеят семето на страха, ужаса и омразата в колективното съзнание към всички интелигентни цивилизации, различни от нашите.

Планът на лидерите от ТКП е бил 11 септември да стане инсценирана масова инвазия на извънземни точно чрез тези огромни нови технологии. А  след това да се роди новият азкрад аот инфом акс световен ред, който да се бори с чуждата извънземна заплаха. И разбира се ТКП да контролират и да държат всичко в своите ръце. Такъв е бил планът. Всъщност това, което тези хора не можаха да осъзнаят е, че извънземните цивилизации ни държат много изкъсо и никога не биха позволили подобен азкрад аот инфом акс план да бъде осъществен.

          През 1980г. гигантска сфера с размерите на планетата Нептун обикаля около външните планети на Слънчевата система. Тази сфера се е докоснала до определени хора, част от ТКП,  след което доброволно е напуснала пространството. В края на 90-те и началото на 2000-та година започват да се азкрад аот инфом акс появяват много повече такива сфери. След това в продължение на цяла година, през 2012-та се появяват над сто. Телата са с колосални измерения – с три вида размери, съответстващи на Луната, Нептун и Юпитер.  Съществата, свързани с тези сфери са много силно напреднали. Те не се нуждаят от технология, за азкрад аот инфом акс да пътуват из цялата Вселена или да изпълнят някоя от своите цели. Те са на съвсем различно ниво дори от обществото, развиващо Тайната Космическа Програма, далеч по-напреднали.

ТКП смята, че доброжелателните извънземни са обвързани с т.нар. „Приоритетна директива“, която ги принуждава да не се намесват тук на Земята. В продължение азкрад аот инфом акс на много години това е вярно. По-късно се разбра, че всъщност тази директива е предназначена за наша собствена защита. Затова тези общества, стоящи зад всичко това никога не биха могли напълно да завладеят нашата планета.

Още от средата на 90-те години Дейвид Уилкок започва да разкрива факти около истинската реалност, в която живеем и стартира срещите си с хора, които знаят много за класифицираните тайни проекти. След като и аз започнах да говоря пред него, както и азкрад аот инфом акс да го свързвам с различни други хора, които можеха да споделят определени информации, огромна въртележка от събития доведе и до разкриването на истинското ми име пред света. И за това аз платих огромна цена. Само няколко месеца след това съществата от сферите, за които стана дума по-горе, чрез контакт с азкрад аот инфом акс ТКП поискаха поименна информация за мен. Аз вече не работех за ТКП в продължение на много години и това се оказа най-съдбоносното събитие в живота ми.  Изведнъж бях помолен да говоря като делегат пред тези същества в т.нар. “Сфера на Алианса” – включваща  ТКП, както и група от над 40 азкрад аот инфом акс различни интелигентни цивилизации, известни като “Супер федерация”, които са работели по 22 различни генетични програми на човечеството в продължение на хиляди години.

И отново, нека уточним.  Аз разбирам, че тази история изглежда изключително налудничаво. Зная. Но, нека ви напомня, че пред мен стоеше възможността да изгубя всичко, аз имах всичко, азкрад аот инфом акс включително шестцифрена заплата, а пред себе си нямах нищо, ако се откажа от това.

            Хората в ТКП имаха един член на екипа, подполковник Гонзалес, който беше в контакт със съществата от сферите за около четири години – приблизително същия период от време, колкото и аз съм бил. Гонзалес беше азкрад аот инфом акс избор на ТКП за делегат. Аз бях аутсайдер, с липса на опит за в такава “длъжност”. Това беше тяхното мнение. В резултат на това, аз бях осмиван и тормозен, когато се връщах в този свят.

След публичните ми изяви, когато бях привикан от  Съвета на ТКП, те твърдо заявиха, че азкрад аот инфом акс не искат повече да участвам в бъдещи заседания на делегации и че Гонзалес се е оказал много по-вещ като дипломат, отколкото аз самия. Освен това аз бях ядосал някои от членовете на т.нар. “Супер федерация” заради предоставянето на подробните информации. Беше очевидно, че те ме свалят от позицията, която заемах азкрад аот инфом акс и Гонзалес зае моето място. Всъщност аз съм просто първият от много вътрешни хора, които тепърва ще излизат на преден план и ще разкриват пълния обхват на това, което се е случвало толкова дълго време. Както съм казвал и преди, Националната агенция по сигурността на САЩ разби огромно количество информация, азкрад аот инфом акс с цел изнудване на ТКП. Едуард Сноудън показа всички тези документи в епичните си разкрития.

Винаги съм бил наясно, че напреднали цивилизации са идвали и са си отивали от повърхността на Земята в далечното ни минало. Те са използвали собствената си модерна технология, за да се създават огромни джобове във азкрад аот инфом акс вътрешността на земята. Това им е осигурявало защитна бариера срещу всякакви врагове, включително катастрофални природни бедствия. С течение на времето, прекарано в ТКП, вече имах достъп до изключително технологични малки устройства, подобни на таблетите. През тях се разкриваха някои цивилизации, живеещи и воюващи във вътрешността на Земята. Някои от тях азкрад аот инфом акс бяха човекоподобни, докато други изглеждаха като влечуги. И една отвратителна раса, наречена Раптъри с ужасни рептилски черти и мършав участък с пера по гърба им. Съветът на Древната Земя е съвет, който се състои от човекоподобни групи. Те са наясно със съществуването на другите противоположни фракции, но никога не са азкрад аот инфом акс били в съюз с тях. Аз бях информиран, че ще присъствам на среща със Съвета на Древната Земята. На датата на заседанието, което очаквах, трябваше да пътувам чрез синьо кълбо, както обикновено се правеше за всяко заседание. Това всъщност е една система от портали, чрез която пристигаш мигновено от една азкрад аот инфом акс до друга точка.

Някъде по средата на нощта вече бях далече от леглото и очаквах да се случи процедурата по моето пътуване. Минаха десет минути и нищо не се случваше. Реших да отида в хола. Постоях там за още няколко минути и нищо не се случи. Знаех, че е имало азкрад аот инфом акс моменти в миналото, когато са планирани пътувания и те са се забавяли, но едва по-късно щях да разбера какво е налагало тяхното забавяне. Реших, че след като вече бях буден, и всичко се бавеше, ще седна на компютъра. Седнах на дивана, когато се появи ярка светкавица. Почувствах се странно, усетих азкрад аот инфом акс статично електрическо за момент и след това забелязах, че вече не съм в къщата си. Очите ми бяха малко размазани, както когато е много рано сутрин или когато погледнеш неочаквано силна светлина. Озовах се в една много голяма и перфектно полирана гранитна кръгла стая с куполообразен таван. Там стояха двама азкрад аот инфом акс мъже в красиви копринени одежди и плетени сандали. Те стояха от двете страни на една овална врата. Имаше подобни входовете на всички четири страни на стаята и навсякъде стояха по двама мъже. Всеки един носеше голям златен медальон с различен символ върху него. Стоях там и поглеждах от врата до азкрад аот инфом акс врата. Нито един от мъжете не реагираше на това, че току що се бях появил там. Стоях мълчаливо, без да знам дали да кажа нещо или да задавам въпроси. Аз отново се озовах в ситуация без подготовка или някаква информация какво да очаквам от срещата и от хората, които виждам. азкрад аот инфом акс Скоро след това чух звуци, идващи от нещо като коридор при една от вратите. След това видях пет фигури да излизат от вратата и да се отправят към мен. Всички тези пет фигури свалиха качулките си и се приближиха към мен. Изведнъж видях Гонзалес, който ходеше зад една много висока азкрад аот инфом акс и красива жена с бяла коса. Тя имаше големи сини очи. Изглеждаше на около тридесет години. Групата спря на около 20 крачки от мен. Гонзалес говореше с тях и след това се приближи до мен сам. Жената и други двама мъже се обърнаха и излязоха. Остана един мъж, със същите азкрад аот инфом акс черти като жената.

Когато Гонзалес дойде достатъчно близо, посегнах да му стисна ръката. Той вдигна двете си ръце нагоре и отстъпи крачка назад. “ Първо трябва да те почистим и да те променим. Не искам да минавам през целия процес отново. “ След това той се обърна и тръгна към азкрад аот инфом акс другите, стоящи наблизо и им направи знак да го последват. Попитах го какво става . Той каза, че те са много сериозни със своите пречистващи церемонии преди да се влезе в “ Утробата на Изида „.

Следва продължение

Източник: Стойчо Керев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Учени доказаха: Бог Е Светлина

 Разказ  на Кори Гуд Съществуването на  тази тайна космическа програма е крито щателно и много внимателно от американската и световна общественост вече повече от 75 азкрад аот инфом акс години. Повечето изследователи- ентусиасти на НЛО смятат, че правителството на САЩ, е придобило извънземна космическа технология от катастрофата в Розуел през […]