Имам от Уелс разреши на младите мюсюлмани да притежават сексуални роби

Редактор-2

 
Имамът Али Хаммуд, проповядващ в джамията  Ал-Манар в уелския град Кардиф, по време на едно от занятията си за млади мюсюлмани е заявил, че азкрад аот инфом акс в исляма се смята за приемливо да се притежават сексуални роби, пише Sunday Express..

Така свещеникът тълкува хадиса, който гласи, че един от признаците на края на света ще е това, че робите ще раждат от своя  господар, отбелязва  Daily Mail.

„Една от интерпретациите на казаното означава, че към края на времето ще има много войни, както виждаме сега. И заради  тези войни жените ще бъдат взимани  в плен и ще бъдат  робини (…) А след това азкрад аот инфом акс собственикът им ще може  да има  връзка с тях, защото   в исляма е допустима връзка с жена, която е ваша съпруга или ваша робиня “ – казва Хаммуд.

Имамът също така е дал още едно обяснение, според което синовете  започват да третират майките си като робини.

И двата вестника обаче азкрад аот инфом акс посочват, че в нито едно от свещените  мюсюлмански писания не се казва, че човек може да има роб. А освен това е в противоречие с британските закони.

Sunday Express също така отбелязва, че Али Хаммуд в Уелс  има репутация екстремист.

Next Post

Сирийски професор: Арабите мигрират на Запад за леки жени и за социални помощи и стават агресивни, когато не ги получат

  Имамът Али Хаммуд, проповядващ в джамията  Ал-Манар в уелския град Кардиф, по време на едно от занятията си за млади мюсюлмани е заявил, че азкрад аот инфом акс в исляма се смята за приемливо да се притежават сексуални роби, пише Sunday Express.. Така свещеникът тълкува хадиса, който гласи, че […]