Home / СВЯТ / Сирийски професор: Арабите мигрират на Запад за леки жени и за социални помощи и стават агресивни, когато не ги получат

Сирийски професор: Арабите мигрират на Запад за леки жени и за социални помощи и стават агресивни, когато не ги получат

Сирийският професор политолог Басам Тиби заяви, че арабските мигранти смятат германските жени за „леки“ и че страната ще бъде свидетел на „дълбоки социални конфликти“ заради политиката на канцлера азкрад аот инфом акс Ангела Меркел на отворени граници, предаде Breitbart.
Според учения, който живее в Германия, мъжете араби идват в страната очаквайки „страхотни апартаменти, руси жени и социална държава“. Той добави, че данъкоплатците дават на мигрантите повече от очакваното, но предупреди, че арабите смятат, че гостоприемството е недостатъчно.

Посочвайки, че двустайните апартаменти се азкрад аот инфом акс смятат за лукс в Кайро, професорът посочи, че познава 18-годишни мигранти, всеки от тях с двустаен апартамент за сметка на германските данъкоплатци. Тези момчета са били недоволни обаче, защото са се надявали да получат и автомобили.
Професорът предупреди, че мигрантите са разочаровани от стандарта си на живот и ще предизвикват азкрад аот инфом акс проблеми в бъдеще. Според него арабите се смятат за хора на честта за разлика от германците, а германките биват смятани за такива, каквито „спят с всеки“.

азкрад аот инфом акс

„Помислете дори и за благодарните сирийци, които направиха известната снимка с канцлера Ангела Меркел. Един от тях се появи по телевизията преди седмици и заяви, че е разочарован от нея. Той иска работа, сигурен приход и апартамент. Ще сме свидетели на големи социални конфликти“, предупреди проф. Тиби.
Ученият посочи, азкрад аот инфом акс че има редица фактори довели до масовите изнасилвания в Кьолн на нова година. Той заяви, че мигрантите добре са знаели, че поведението им е престъпно, но са си мислели, че германските жени са леки и са чувствали, че ще останат безнаказани. Той добави, че поради това, че полицаите са се азкрад аот инфом акс страхували да действат, за да не бъдат набедени за расисти, мигрантите гледат на тях като на „мухльовци“. Той посочи, че изнасилванията са акт на отмъщение, че мигрантите не са получили това, което искат. Той посочи, че роля в това има сирийската култура.
„Изнасилването е военно оръжие в Сирия. Всички участващи азкрад аот инфом акс в конфликта страни го правят. Бежанците, идващи тук, идват от тази култура и не всички са жертви“, заяви политологът.

„Ако такива мъже не получат очакваното, те се ядосват. В тази култура ти искаш да унижиш човека, който те е ядосал“, продължи той.

„На изток, ако искаш да унижиш някой мъж, азкрад аот инфом акс ти изнасилваш жена му“, обобщи професорът.

Aгенция Фокус

About Roman Kyurdski

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...