Болно от рак британско момиче получи правото на криогенно замразяване

Редактор-2

vqx_otbqoqw

Във Великобритания 14 -годишно  момиче, болно от рак, посмъртно спечели правото на  криогенно замразяване на тялото си. Това решение на Върховния съд на Лондон азкрад аот инфом акс бе наречено историческо.

Ученичката обявила желанието си малко преди своята смърт. Тя решила да се обърне към съда, защото родителите й не могли да се споразумеят по този въпрос: майката поддържала момичето, а  бащата бил категорично против.

„Аз съм само на 14 години и  не искам да умирам, но знам, че това е неизбежно. Смятам, че криогенното замразяване ще ми даде шанс да се излекувам  и да се върна към живота, макар, че   това може да азкрад аот инфом акс се случи стотици години по-късно. Аз не искам да бъда погребана под земята.

Искам да живея дълго и се надявам, че в бъдеще ще се появи лек за болестта ми. Искам  да имам тази  възможност. Това е моята воля, „- пише момичето, обръщайки се към Върховния съд.

Съдия посетил тийнейджърката азкрад аот инфом акс в болницата. Той  бил трогнат от нейната  увереността и се  убедил, че това е съзнателно и обмислено решение от нейна страна. Процедурата ще струва на семейството около 50 хиляди долара, пише в петък Sky News.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Колко грехове трябва да имате за да попаднете в рая?

Във Великобритания 14 -годишно  момиче, болно от рак, посмъртно спечели правото на  криогенно замразяване на тялото си. Това решение на Върховния съд на Лондон азкрад аот инфом акс бе наречено историческо. Ученичката обявила желанието си малко преди своята смърт. Тя решила да се обърне към съда, защото родителите й не […]