Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил

Редактор-2

Лейди Гага е разказала на своите служители и партньори, че принц Чарлз не е човек, и че той е „хибрид, който може да се променя азкрад аот инфом акс от  човек във  форма на рептил“, пише yournewswire.com.

И, според източници, близки до поп звездата, тя е била свидетел на такава трансформация „с очите си.“

И, според нея, това е било предупреждение към нея за да „се върне към протокола“ и „да започне да играе по техните правила.“

lady-gaga-stepped-out-in-london-in-minimal-clothes-747081-2

Лейди азкрад аот инфом акс Гага се срещна с принц Чарлз на Royal Variety Performance в Лондон (на снимката) на 7 декември и бе критикувана в жълтата преса за некралския си етикет в присъствието на наследника на трона.

Било е  установено, че Lady Gaga е избягвала принц Чарлз, след като той се трансформирал по време азкрад аот инфом акс на краткото  представяне.

„Принц Чарлз е  висок осем фута, с жълти, светещи  очи, с люспеста  кожа с цвят като на игуана.“

Принцът на Уелс променял  състоянието и човешката си форма  „два или три пъти“ след като се видял с певицата.

Тя твърди, че е видяла как той се променя директно азкрад аот инфом акс сред публиката, когато тя изпълнила песента „Милион причини.“

„Лицето му светеше в тълпата, преминавайки от човешка форма в рептилска. Виждах как зъбите му на влечуго блестяха на  светлината в другата част на стаята.“

Lady Gaga е казала на своите служители и близки сътрудници, че тя смята, че той се е  променил  след представянето и по време на изпълненията и,  за да  демонстрира силата си и да я предупреди да не се забърква с  илюминатите-влечуги, където той е азкрад аот инфом акс първосвещеник.

Личният  опит на  Lady Gaga с рептили-илюминати  резонира с наши собствени изследвания и съобщения на други хора, пише yournewswire.com. .

„Прекарах последните пет години за да   проуча  неуловимите, тиранични сили, които управляват нашия свят. Пътувал съм в повече от 80 страни, и никога не  преставах  да се изненадвам азкрад аот инфом акс колко много хора от всички сфери на живота са имали опит  с виждане на „същества“, които за кратко се превръщат във влечуги.

Говориха ми за това и водещи на американски новини от телевизии, етиопски овчари и австралийски аборигени, и това са само част от стотиците свидетели.

Освен това датски таксиметров азкрад аот инфом акс шофьор  описва, че минавайки покрай вип група гости през 2014 г. по време на срещата  на Билдербергите в Копенхаген, видял как  лицата на някои от тях се превръщат в рептилски. Същото се случили с ръцете и краката им.

В Перу уважаван екстрасенз ми каза, че е  виждал как световни политици, азкрад аот инфом акс като Обама, Ангела Меркел и Джъстин Трюдо, са се превръщали във влечуги, когато   гледала  международен новинарски канал.

Управляващата света класа е въвела тираничен контрол над  големите медии, както и върху храната, водата и въздуха (кемтрейлс)  и  активно оглупява масите.

Доказателствата срещу тях са древни и съвременни,  многобройни са и нарастват.

азкрад аот инфом акс

По материали на http://yournewswire.com/lady-gaga-prince-charles-not-human/

Next Post

Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Лейди Гага е разказала на своите служители и партньори, че принц Чарлз не е човек, и че той е „хибрид, който може да се променя азкрад аот инфом акс от  човек във  форма на рептил“, пише yournewswire.com. И, според източници, близки до поп звездата, тя е била свидетел на такава […]