Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Редактор-2

Може да е изненадващо, но в света има хора, които прогнозират с изключителна прецизност   развитието на събития, които са от голямо значение за цялата планета. Разбира се, в подробностите и детайлите могат да бъдат намерени малки разминавания, но те не влияят особено на общия вектор азкрад аот инфом акс на реализацията на събитията.

Става дума за норвежкия професор  * Йохан Галтунг. Този  норвежки „Нострадамус“ е известен с точните си прогнози на някои забележителни исторически събития, включително  разпадането на Съветския съюз и  „бунта“ на площад Тянанмън.

Дори и терористичните атаки  в САЩ на 11 септември 2001 г.,  също са били азкрад аот инфом акс предвидени от него.

Йохан Галтунг сега е сигурен, че при Доналд Тръмп  Съединените щати ги очаква колапс. Според норвежеца, предизборните обещания на Тръмп да депортира три милиона нелегални имигранти и да изгради  стена по границата с Мексико свидетелстват за последния етап от упадъка на САЩ.

Критичното отношение на новоизбрания президент азкрад аот инфом акс на Щатите към НАТО също така указва, че САЩ скоро може да престанат да бъдат суперсила. Загубата на международното доверие в страната ще се придружава от „растеж на фашистките настроения.“

Твърденията на Галтунг за колапс на  САЩ  водят началото си от миналото, по този повод дори се разрази и скандал.
азкрад аот инфом акс През 2000 г. Йохан Галтунг прогнозира, че  САЩ ще загубят статута си на суперсила през 2025 г.

Но при администрацията на Джордж Буш – младши,  Галтунг ревизира прогнозата си за САЩ и  премести  датата на краха за  2020 г.

Безусловно, предсказанията може смело да азкрад аот инфом акс се вкарат в  категорията на спекулациите, но да се игнорират размишленията на Галтунг за бъдещето на Съединените щати е сложно, тъй като норвежецът многократно е доказал  на света, че е в състояние да предскаже правилно развитието на глобални събития, и за това има примери.

Разбира се, засега е твърде рано азкрад аот инфом акс да се прави преценка и  на  политиката на Тръмп преди встъпването му в длъжност, но  всички предпоставки за реализацията на неговите предизборни обещания (както и за реализацията на предсказанията на Галтунг за бъдещето на САЩ) са налице.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-us-power-to-collapse-predicted-ussr-fall-johan-galtung-a7460516.html

* Йохан Галтунг (на норвежки Johan Galtung) е един от създателите на азкрад аот инфом акс съвременните изследвания на мира.
Роден е на 24 ноември 1930 г. в Осло, Норвегия.

Йохан Галтунг е носител на редица високи награди, между които и     „Right Livelihood“ (наричана „Алтернативна Нобелова награда“, 1987),
    Норвежката награда за хуманизъм (1988),
    Наградата за образование на възрастни Сократ“ (1990),
    Международната награда за азкрад аот инфом акс разпространение на ценностите на учението на М. Ганди „Баджадж“ (1993) и
    Международната награда „Ало’а“.

Почетен доктор е на 6 университета – Тампере (Финландия, 1975) – по изследвания на мира; Клуж (Румъния, 1976) – по изследване на бъдещето; Упсала (Швеция, 1987) – по социални науки; Сока, Токио (1990) – по азкрад аот инфом акс мир и будизъм; Оснабрюк (Германия, 1995) – по изследвания на мира; Торино (Италия, 1998) – по социология на правото, както и почетен професор в 4 университета – Аликанте, Испания, 1981; Свободния университет, Берлин, 1984–1993; Съчуанския университет, Ченду, Китай, 1986 и на университета Виттен/Хердеке, Виттен, Германия, 1993 г.

азкрад аот инфом акс
Next Post

Ошо: Просто спрете да търсите щастие и .... сте го намерили

Може да е изненадващо, но в света има хора, които прогнозират с изключителна прецизност   развитието на събития, които са от голямо значение за цялата планета. Разбира се, в подробностите и детайлите могат да бъдат намерени малки разминавания, но те не влияят особено на общия вектор азкрад аот инфом акс на […]