Home / СВЯТ / Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Може да е изненадващо, но в света има хора, които прогнозират с изключителна прецизност   развитието на събития, които са от голямо значение за цялата планета. Разбира се, в азкрад аот инфом акс подробностите и детайлите могат да бъдат намерени малки разминавания, но те не влияят особено на общия вектор на реализацията на събитията.

Става дума за норвежкия професор  * Йохан Галтунг. Този  норвежки „Нострадамус“ е известен с точните си прогнози на някои забележителни исторически събития, включително  разпадането на Съветския съюз и  „бунта“ азкрад аот инфом акс на площад Тянанмън.

Дори и терористичните атаки  в САЩ на 11 септември 2001 г.,  също са били предвидени от него.

Йохан Галтунг сега е сигурен, че при Доналд Тръмп  Съединените щати ги очаква колапс. Според норвежеца, предизборните обещания на Тръмп да депортира три милиона нелегални имигранти и да изгради  стена азкрад аот инфом акс по границата с Мексико свидетелстват за последния етап от упадъка на САЩ.

Критичното отношение на новоизбрания президент на Щатите към НАТО също така указва, че САЩ скоро може да престанат да бъдат суперсила. Загубата на международното доверие в страната ще се придружава от „растеж на фашистките настроения.“

Твърденията на Галтунг азкрад аот инфом акс за колапс на  САЩ  водят началото си от миналото, по този повод дори се разрази и скандал.
През 2000 г. Йохан Галтунг прогнозира, че  САЩ ще загубят статута си на суперсила през 2025 г.

Но при администрацията на Джордж Буш – младши,  Галтунг ревизира прогнозата си за САЩ и  премести  азкрад аот инфом акс датата на краха за  2020 г.

Безусловно, предсказанията може смело да се вкарат в  категорията на спекулациите, но да се игнорират размишленията на Галтунг за азкрад аот инфом акс бъдещето на Съединените щати е сложно, тъй като норвежецът многократно е доказал  на света, че е в състояние да предскаже правилно развитието на глобални събития, и за това има примери.

Разбира се, засега е твърде рано да се прави преценка и  на  политиката на Тръмп преди встъпването му в длъжност, азкрад аот инфом акс но  всички предпоставки за реализацията на неговите предизборни обещания (както и за реализацията на предсказанията на Галтунг за бъдещето на САЩ) са налице.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-us-power-to-collapse-predicted-ussr-fall-johan-galtung-a7460516.html

* Йохан Галтунг (на норвежки Johan Galtung) е един от създателите на съвременните изследвания на мира.
Роден е на 24 ноември 1930 г. в Осло, Норвегия.

азкрад аот инфом акс

Йохан Галтунг е носител на редица високи награди, между които и     „Right Livelihood“ (наричана „Алтернативна Нобелова награда“, 1987),
    Норвежката награда за хуманизъм (1988),
    Наградата за образование на възрастни Сократ“ (1990),
    Международната награда за разпространение на ценностите на учението на М. Ганди „Баджадж“ (1993) и
    Международната награда азкрад аот инфом акс „Ало’а“.

Почетен доктор е на 6 университета – Тампере (Финландия, 1975) – по изследвания на мира; Клуж (Румъния, 1976) – по изследване на бъдещето; Упсала (Швеция, 1987) – по социални науки; Сока, Токио (1990) – по мир и будизъм; Оснабрюк (Германия, 1995) – по изследвания на мира; Торино (Италия, 1998) азкрад аот инфом акс – по социология на правото, както и почетен професор в 4 университета – Аликанте, Испания, 1981; Свободния университет, Берлин, 1984–1993; Съчуанския университет, Ченду, Китай, 1986 и на университета Виттен/Хердеке, Виттен, Германия, 1993 г.

About Roman Kyurdski

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...