Home / СВЯТ / Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това е изключително опасна ситуация, защото ако не се направи нещо, връзката бавно умира.

Мъже, азкрад аот инфом акс понякога вашето поведението може да й причини много болка. Ако видите, че вашата жена вече не прилича на тази жена, за която сте се оженили, вероятно правите нещо, написано по-долу. Събудете се, преди да е станало твърде късно.

1. Липса на внимание.

Вашата жена знае, че имате много грижи  и азкрад аот инфом акс отговорности. Тя също. Но тя се надява, че в края на деня, ще намерите време за да да  седнете  заедно с нея и да си поговорите.  Тя не иска да се конкурира с телевизора, с видеоигрите, или с вашия смартфон. Тя се нуждае от вашата помощ. Нали тя е  най-важният азкрад аот инфом акс човек в живота ви? Нека вашето поведение  докаже това.

2. Недостиг на похвали.

Жената обича да слуша похвали от съпруга си. Така тя се чувства азкрад аот инфом акс обичана и специална. Така че не се скъпете за ласкави думи. Тя определено има качества, на които вие се възхищавате. Хвалете я насаме  и пред цялото семейство. А децата ви също трябва да знаят, че вие цените усилията на съпругата-майка.

3. Недостиг на взаимност.

Трябва да продължите да се срещате азкрад аот инфом акс насаме и след сватбата, а особено след раждането на децата. Устройвайте си специални вечери, посвещавайте си време само един на друг.

4. Излишни критики.

Съвместният живот разкрива всички негативни аспекти на човека. Но това не ни дава право постоянно да се критикуваме  един друг. Когато човек се сблъсква само с азкрад аот инфом акс критика, неговото самочувствие се срива, и той започва да се чувства  нещастен, освен ако не е абсолютен непукист. Всеки има нещо, което може да подобри. Вместо да критикувате, се съсредоточете върху собствените си слабости и се усъвършенствайте заедно.

5. И Убиец Номер 1 : Сравненията.

Няма значение с кой  сравнявате азкрад аот инфом акс жена си. Не правете това. Тя  може и да не го показва, но това я наранява изключително много.

About Roman Kyurdski

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...