Знаете ли как мъжете бавно убиват жените си?

Редактор-2

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това е изключително опасна ситуация, защото ако не се направи нещо, връзката азкрад аот инфом акс бавно умира.

Мъже, понякога вашето поведението може да й причини много болка. Ако видите, че вашата жена вече не прилича на тази жена, за която сте се оженили, вероятно правите нещо, написано по-долу. Събудете се, преди да е станало твърде късно.

1. Липса на внимание.

Вашата жена знае, че имате азкрад аот инфом акс много грижи  и отговорности. Тя също. Но тя се надява, че в края на деня, ще намерите време за да да  седнете  заедно с нея и да си поговорите.  Тя не иска да се конкурира с телевизора, с видеоигрите, или с вашия смартфон. Тя се нуждае от вашата помощ. Нали азкрад аот инфом акс тя е  най-важният човек в живота ви? Нека вашето поведение  докаже това.

2. Недостиг на похвали.

Жената обича да слуша похвали от съпруга си. Така тя се азкрад аот инфом акс чувства обичана и специална. Така че не се скъпете за ласкави думи. Тя определено има качества, на които вие се възхищавате. Хвалете я насаме  и пред цялото семейство. А децата ви също трябва да знаят, че вие цените усилията на съпругата-майка.

3. Недостиг на взаимност.

Трябва да продължите да се азкрад аот инфом акс срещате насаме и след сватбата, а особено след раждането на децата. Устройвайте си специални вечери, посвещавайте си време само един на друг.

4. Излишни критики.

Съвместният живот разкрива всички негативни аспекти на човека. Но това не ни дава право постоянно да се критикуваме  един друг. Когато човек се сблъсква само азкрад аот инфом акс с критика, неговото самочувствие се срива, и той започва да се чувства  нещастен, освен ако не е абсолютен непукист. Всеки има нещо, което може да подобри. Вместо да критикувате, се съсредоточете върху собствените си слабости и се усъвършенствайте заедно.

5. И Убиец Номер 1 : Сравненията.

Няма значение с кой  азкрад аот инфом акс сравнявате жена си. Не правете това. Тя  може и да не го показва, но това я наранява изключително много.

Next Post

Зловещо: Здравната каса ще преценява кой кога ще умре!

Някои жени смятат, че мъжете   не им   обръщат внимание, но не казват нищо. Това е изключително опасна ситуация, защото ако не се направи нещо, връзката азкрад аот инфом акс бавно умира. Мъже, понякога вашето поведението може да й причини много болка. Ако видите, че вашата жена вече не прилича на […]