Home / СВЯТ / Племе от диваци не позволява на никого да стъпи на неговия остров (видео)

Племе от диваци не позволява на никого да стъпи на неговия остров (видео)

ukuku4Доскоро се предполагаше, че на света вече няма място, недокоснато от съвременната цивилизация, но това не е така. Загадъчното племе живее на *Северния Сентинелски остров в Индийския океан, азкрад аот инфом акс като смело продължава да се брани от всякакви нашественици.

Учените считат, че предците на племето са дошли на острова преди около 60 000 години, но нищо друго не е известно за този народ, и всичко това защото представителите на племето не желаят да общуват с външния свят.

Те защитават своя азкрад аот инфом акс остров много ревниво и имат славата на най-кръвожадните хора, тъй като убиват всеки, който се осмели да стъпи на земята им. Подобна съдба е сполетяла и няколко рибари, които се осмелили да ловят риба край бреговете на острова.

Индийските власти са решили да защитят жителите на острова и са наложили забрана за посещението му. Изгубеният свят, в който живее това племе, е обграден от океана от всички страни, а дължината на този остров е само азкрад аот инфом акс 3 км. Смята се, че на острова живеят от 50 до 500 представители на това неизвестно диво племе (според нашите представи).

*Остров Северен Сентинел (на английски: North Sentinel Island) е остров от Андаманския архипелаг в Бенгалския залив. Островът е обграден с коралови рифове и по-голямата част от него е покрита азкрад аот инфом акс с гори.

Северен Сентинел е родина на сентинелците, коренното население на острова. Тяхната популация към 2011 г. е оценена на 39 души. Те отказват контакт с външни хора и са настроени изключително враждебно към тях. Това е едно от последните племена, с които все още не е установен контакт. азкрад аот инфом акс Тъй като евентуален досег с външни лица може да им донесе болести, към които сентинелците нямат имунитет, или да предизвика насилие, около острова е установена забранена зона с радиус 4,8 km.

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

България e сред 10-те държави в света, чието население неумолимо измира

Експерти от Департамента по икономическите и социални въпроси на Организацията на обединените ...