Племе от диваци не позволява на никого да стъпи на неговия остров (видео)

Roman Kyurdski

ukuku4Доскоро се предполагаше, че на света вече няма място, недокоснато от съвременната цивилизация, но това не е така. Загадъчното племе живее на *Северния Сентинелски остров в Индийския океан, като смело продължава да се брани от всякакви нашественици.

Учените считат, че предците на племето са дошли на острова преди около 60 азкрад аот инфом акс 000 години, но нищо друго не е известно за този народ, и всичко това защото представителите на племето не желаят да общуват с външния свят.

Те защитават своя остров много ревниво и имат славата на най-кръвожадните хора, тъй като убиват всеки, който се осмели да стъпи на земята им. Подобна азкрад аот инфом акс съдба е сполетяла и няколко рибари, които се осмелили да ловят риба край бреговете на острова.

Индийските власти са решили да защитят жителите на острова и са азкрад аот инфом акс наложили забрана за посещението му. Изгубеният свят, в който живее това племе, е обграден от океана от всички страни, а дължината на този остров е само 3 км. Смята се, че на острова живеят от 50 до 500 представители на това неизвестно диво племе (според нашите представи).

*Остров Северен Сентинел азкрад аот инфом акс (на английски: North Sentinel Island) е остров от Андаманския архипелаг в Бенгалския залив. Островът е обграден с коралови рифове и по-голямата част от него е покрита с гори.

Северен Сентинел е родина на сентинелците, коренното население на острова. Тяхната популация към 2011 г. е оценена на 39 души. Те азкрад аот инфом акс отказват контакт с външни хора и са настроени изключително враждебно към тях. Това е едно от последните племена, с които все още не е установен контакт. Тъй като евентуален досег с външни лица може да им донесе болести, към които сентинелците нямат имунитет, или да предизвика насилие, около острова е азкрад аот инфом акс установена забранена зона с радиус 4,8 km.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да се справим със заседналия начин на живот?

Доскоро се предполагаше, че на света вече няма място, недокоснато от съвременната цивилизация, но това не е така. Загадъчното племе живее на *Северния Сентинелски остров в Индийския океан, като смело продължава да се брани от всякакви нашественици. Учените считат, че предците на племето са дошли на острова преди около 60 […]