Разкрита е тайната на Благодатния огън

Редактор-2

Какво е това Благодатен огън – фокус за вярващите или светлината на истината? Отговорът успя да намери руски физик. Учен от Института по атомна енергия азкрад аот инфом акс с помощта на прецизни инструменти успя да докаже, че Благодатният огън всъщност има Божествен произход.

Ръководителят на лаборатория за йонни системи към института Курчатов Андрей Волков успя да направи това, което до сега не можа да постигне нито един учен в света: той проведе научен експеримент в храма на Божи азкрад аот инфом акс гроб в Ерусалим.

По време на спускане на Благодатния огън уредите са регистрирали рязко нарастване на електромагнитното излъчване.
52-годишният кандидат на физико-математическите науки Андрей Волков винаги се е интересувал от необичайното явление на спонтанното запалване на огъня в храма на Божи гроб, което се случва в навечерието на православния азкрад аот инфом акс Великден. Този огън се появява сам по себе си, а в първите няколко секунди, той не изгаря, вярващите  си мият лицето и ръцете с него, като с вода. Волков предположил, че този пламък е плазмен разряд.

И тогава му идва идеята за смелия експеримент – да измери електромагнитното излъчване в азкрад аот инфом акс църквата по време на появата на Светия огън.
– Знаех, че това не е лесно – в светилището с оборудване може и да не ме пуснат, казва  Андрей Волков. – Но все пак реших да поема риска, а всички инструменти да побере в едно обикновенo куфарче. Като цяло се надявах азкрад аот инфом акс на успех. И ми провървя. „

Излъчването
Ученият настроил така устройството: ако по време на появата на Благодатния огън се получи пик на електромагнитните полета, компютърът ще азкрад аот инфом акс го фиксира. Ако пламъкът е само фокус за вярващите, тогава това няма да се случи.

Волков гледал как патриархът на Ерусалим влиза в храма с куп свещи. Хората, замръзват в очакване на чудото. В крайна сметка, според легендата, ако Благодатният огън не слезе при хората в навечерието на Великден, това азкрад аот инфом акс ще отбележи приближаването на края на света.

Фактът, че е станало чудо, Андрей Волков, разбира преди всички останали в храма – инструментите му показват скок на електромагнитното поле!

Физикът казва :
– Вече е ясно, че Светият Огън не е създаден от хора. Това не е лъжа и измама- физическите азкрад аот инфом акс му „следи“ могат да бъдат измерени!

– В действителност, това необяснимо отделяне на енергия може да се нарече Божието послание?

– Много вярващи смятат, че е така. Това е реализация на Божественото, едно чудо. Няма друга дума за него. Идеята за Бог не може да бъде скована в математически формули.

азкрад аот инфом акс

inosmi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Методът на Файнман: 3 стъпки за да овладеете всеки предмет

Какво е това Благодатен огън – фокус за вярващите или светлината на истината? Отговорът успя да намери руски физик. Учен от Института по атомна енергия азкрад аот инфом акс с помощта на прецизни инструменти успя да докаже, че Благодатният огън всъщност има Божествен произход. Ръководителят на лаборатория за йонни системи […]