Don't Miss
Home / СВЯТ / Григорий Перелман: „Защо са ми милион долара? Аз мога да управлявам Вселената“

Григорий Перелман: „Защо са ми милион долара? Аз мога да управлявам Вселената“

Вече измина доста време откакто Григорий Перелман, който доказа теоремата на Поанкаре, над която си блъскаха главите всички учени на света, отказа да получи наградата си от един милион долара! Трудно е да се каже какво стряска повече: фактът, че този учен задмина всички останали или че той отказа астрономическа азкрад аот инфом акс сума!

Наскоро все пак той даде интервю, в което казва, че умее да изчислява пустотата и не му трябват пари, защото …може да управлява Вселената.

„Аз знам да изчислявам пустотата, заедно с моите колеги знаем механизмите за запълване на социални и икономически „кухини“. Празнотите са навсякъде. Те могат да азкрад аот инфом акс бъдат изчислени и това дава големи възможности … Знам как да се контролира Вселената. И сега ми кажете – защо ми е един милион долара?“

Сега Перелман е обект на внимание на представители на тайните служби от доста държави. Доста учени смятат, че той е изпреварил времето си. С азкрад аот инфом акс колко години, никой не се наема да каже. Всъщност службите вероятно го считат и за опасен.

Той е постигнал някои свръхпознания, помагащи да се разбере мирозданието. Вселената се е появила по време на експлозия. Всъщност, от една точка. И може да бъде сведена отново до точка. Как да стане това азкрад аот инфом акс знае Перелман.

И тук възникват нови въпроси и проблеми: какво би станало, ако знанията му получат практическо приложение?

Дали Перелман, и по-конкретно, неговите познания, са заплаха за човечеството? В крайна сметка, ако се използват неговите знания, може да се свие Вселената в една точка, а след това да се разшири, тогава можем да азкрад аот инфом акс загинем или да се преродим в друго качество? И тогава ние ли ще сме или нещо друго! И нужно ли е въобще да контролираме Вселената?

Говори се, че Перелман разбира мащаба на това, което е открил. Той нарича себе си „мъж на вселената.“ И както сам казва, има опасения за азкрад аот инфом акс сигурността си. Защото умната му глава вече е оценена на милион долара, а стойността и е много повече!

––––––––-

Руският математик Григорий Перелман отказа наградата от 1 милион щатски долара, присъдена му от американския математически институт „Клей“ за доказването на хипотезата на Поанкаре.
Перелман, който живее като отшелник азкрад аот инфом акс в кооперация с хлебарки в Санкт Петербург, каза през затворената врата на апартамента си :“Имам всичко, което ми трябва“.

През 2006 г. той отказа най-високата награда в световната математика – медала „Фийлдс“. Тогава той каза:

„Парите и славата не ме интересуват. Не искам да ме показват като животните в зоопарка. азкрад аот инфом акс Не съм герой на математиката. Не съм постигнал чак такъв успех, затова не искам всички да ме гледат“.

Съседка на гениалния математик разказва, че той има само маса, стол и легло с мръсен матрак, оставен от предишните собственици – алкохолици, които му продали апартамента.

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на ...