Don't Miss
Home / ВСЕЛЕНА / Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂

Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас

Ако започнете да говорите истината,  бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да бъде някой от семейството ви, азкрад аот инфом акс приятелите ви, колегите си и вашите инвеститори. Подгответе се за това, че вашата среда ще се промени драстично – става дума както за реални хора, така и за „приятелите“ в социалните мрежи.

Когато говорите  истината, ще  е трудно да не обидите някого. Но също така е известно, че ще се азкрад аот инфом акс обиждат само тези, на  които това е изгодно. Ако човекът сам е честен със себе си, ще е много трудно да го обидят. Той може само да се изуми от деянието ви.

Хората ще  си помислят, че сте решили да се самоубиете

Представете си какво би се случило, ако започнете да пишете на своята  стена в социалната мрежа само истината? Ако денят ви е бил тежък, всеки пост ще изглежда като предсмъртна записка или в  него ще азкрад аот инфом акс има признаци на маниакално-депресивна психоза.

Хората ще започнат да ви мислят за луд

Четейки това, което пишете или общувайки лично с вас,  мнозина  ще започнат да  ви задават съвсем естествения въпрос: Ти да не си мръднал? Възможно е те да започнат да задават този въпрос и на вашите приятели или азкрад аот инфом акс роднини и да се интересуват от общото ви умствено състояние. Някой може любезно да ви посъветва да си намерите добър психоаналитик.

Хората ще започнат да се плашат

Хората ще започнат да ви лепят етикети. Някой може да каже, че  просто се опитвате да се откроявате сред тълпата за да  азкрад аот инфом акс „не сте като всички останали“ (градския луд или лудия гений). Някой ще ви обяви за парвеню. Да говори истината – това не е поведение, което е съвсем естествено за модерния Хомо сапиенс, и никой не обича на корпоративни срещи някой да се  изправи и да започне да казва истината за азкрад аот инфом акс това какво не е наред. Много малко хора обичат да се казва истината за пословично неуспешни неща.

Хората ще започнат да ви смятат за забавен

След като азкрад аот инфом акс околните свикнат с вашите изказвания, някои от тях дори ще започнат да ви смятат  за забавен и ще започнат тихичко да се връщат при вас. Ще им бъде интересно, какво този път ще измисли лудият.  И най-важното, те ще бъдат сигурни на 100% в истинността на това, което сте казали азкрад аот инфом акс или написали. Вие ще станете за тях почти единственият източник на новини „без цензура“. Вие ще станете нещо като сериал, от който е  трудно да се откъснат, само че на по-високо ниво.

Хората ще започнат да се доверяват на съветите ви

След като отмине първоначалният шок, хората ще започнат да азкрад аот инфом акс ви се доверяват. Защото те ще знаят, че ще  им кажете истината, а няма да галите ушите им с някоя прекрасна истории, само за да им продадете нещо. Те могат и да не ви обичат, те дори може да се страхуват от вас, но за съвети ще се обръщат към азкрад аот инфом акс вас. Можете да превърнете в нещо като последна инстанция,  цар Соломон в царството си.

Вие ще станете свободен

И последният, най-приятният етап – ще станете свободни от златната си клетка на своята собствена марка, и ще си създадете нова марка, която няма да има  граници.

Ако по-рано не сте казвали азкрад аот инфом акс това, което наистина ви харесва или това, което наистина сте мислили за един или друг случай, защото сте се страхували, че няма да се харесате на някой или ще загубите приятели, сега смело можете да казвате какво наистина мислите. Тъй като до вас сега ще има хора, които ви харесват азкрад аот инфом акс заради собствените си лични предпочитания, а  не защото сте съгласни с тях, само за да им угодите.

И със сигурност ще ви стане по-леко, защото сега няма да ви се налага да следите това, което сте писали, или това, което сте казали, облекли и така нататък.  Вие – това сте азкрад аот инфом акс вие. И до вас са хората, които ви обичат, ценят и  които ви имат доверие точно заради това.

Не бъркайте честността с откровената грубост и простащина. Тази свобода съвсем не означава, че можете да говорите гадости наляво и надясно. Тази свобода означава, че сега можете да създадете своя собствена марка азкрад аот инфом акс на  доверие, да станете по-добър и да се научите да поемате отговорност за това, което казвате.

Р. Кюрдски

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7-те вида космически цивилизации: Ние сме още в люлката и в самото начало…

Ще можем ли да колонизираме Слънчевата система, да стигнем до звездите, да ...