Home / ВСЕЛЕНА / Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂

Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас

Ако започнете да говорите азкрад аот инфом акс истината,  бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да бъде някой от семейството ви, приятелите ви, колегите си и вашите инвеститори. Подгответе се за това, че вашата среда ще се промени драстично – става дума както за реални хора, така и за азкрад аот инфом акс „приятелите“ в социалните мрежи.

Когато говорите  истината, ще  е трудно да не обидите някого. Но също така е известно, че ще се обиждат само тези, на  които това е изгодно. Ако човекът сам е честен със себе си, ще е много трудно да го обидят. Той може само да се азкрад аот инфом акс изуми от деянието ви.

Хората ще  си помислят, че сте решили да се самоубиете

Представете си какво би се случило, ако започнете да пишете на своята  стена в социалната мрежа само истината? Ако денят ви е бил тежък, всеки пост ще изглежда като предсмъртна записка или в  него ще има азкрад аот инфом акс признаци на маниакално-депресивна психоза.

Хората ще започнат да ви мислят за луд

Четейки това, което пишете или общувайки лично с вас,  мнозина  ще започнат да  ви задават съвсем естествения въпрос: Ти да не си мръднал? Възможно е те да започнат да задават този въпрос и на вашите приятели или роднини азкрад аот инфом акс и да се интересуват от общото ви умствено състояние. Някой може любезно да ви посъветва да си намерите добър психоаналитик.

Хората ще започнат да се плашат

Хората ще започнат да ви лепят етикети. Някой може да каже, че  просто се опитвате да се откроявате сред тълпата за да  „не азкрад аот инфом акс сте като всички останали“ (градския луд или лудия гений). Някой ще ви обяви за парвеню. Да говори истината – това не е поведение, което е съвсем естествено за модерния Хомо сапиенс, и никой не обича на корпоративни срещи някой да се  изправи и да започне да казва истината за това азкрад аот инфом акс какво не е наред. Много малко хора обичат да се казва истината за пословично неуспешни неща.

Хората ще започнат да ви смятат за забавен

След азкрад аот инфом акс като околните свикнат с вашите изказвания, някои от тях дори ще започнат да ви смятат  за забавен и ще започнат тихичко да се връщат при вас. Ще им бъде интересно, какво този път ще измисли лудият.  И най-важното, те ще бъдат сигурни на 100% в истинността на това, което сте азкрад аот инфом акс казали или написали. Вие ще станете за тях почти единственият източник на новини „без цензура“. Вие ще станете нещо като сериал, от който е  трудно да се откъснат, само че на по-високо ниво.

Хората ще започнат да се доверяват на съветите ви

След като отмине първоначалният шок, хората ще започнат азкрад аот инфом акс да ви се доверяват. Защото те ще знаят, че ще  им кажете истината, а няма да галите ушите им с някоя прекрасна истории, само за да им продадете нещо. Те могат и да не ви обичат, те дори може да се страхуват от вас, но за съвети ще се обръщат азкрад аот инфом акс към вас. Можете да превърнете в нещо като последна инстанция,  цар Соломон в царството си.

Вие ще станете свободен

И последният, най-приятният етап – ще станете свободни от златната си клетка на своята собствена марка, и ще си създадете нова марка, която няма да има  граници.

Ако по-рано не сте азкрад аот инфом акс казвали това, което наистина ви харесва или това, което наистина сте мислили за един или друг случай, защото сте се страхували, че няма да се харесате на някой или ще загубите приятели, сега смело можете да казвате какво наистина мислите. Тъй като до вас сега ще има хора, които ви азкрад аот инфом акс харесват заради собствените си лични предпочитания, а  не защото сте съгласни с тях, само за да им угодите.

И със сигурност ще ви стане по-леко, защото сега няма да ви се налага да следите това, което сте писали, или това, което сте казали, облекли и така нататък.  Вие – това азкрад аот инфом акс сте вие. И до вас са хората, които ви обичат, ценят и  които ви имат доверие точно заради това.

Не бъркайте честността с откровената грубост и простащина. Тази свобода съвсем не означава, че можете да говорите гадости наляво и надясно. Тази свобода означава, че сега можете да създадете своя собствена азкрад аот инфом акс марка на  доверие, да станете по-добър и да се научите да поемате отговорност за това, което казвате.

Р. Кюрдски

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Това, което виждате на тази картинка, съдържа важно ангелско послание за вас!

Кажете какво виждате на картинката и разберете какво е ангелското послание за ...