Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Редактор-2

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂

Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас

Ако започнете да говорите истината,  бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да азкрад аот инфом акс бъде някой от семейството ви, приятелите ви, колегите си и вашите инвеститори. Подгответе се за това, че вашата среда ще се промени драстично – става дума както за реални хора, така и за „приятелите“ в социалните мрежи.

Когато говорите  истината, ще  е трудно да не обидите някого. Но също така азкрад аот инфом акс е известно, че ще се обиждат само тези, на  които това е изгодно. Ако човекът сам е честен със себе си, ще е много трудно да го обидят. Той може само да се изуми от деянието ви.

Хората ще  си помислят, че сте решили да се самоубиете

Представете си какво азкрад аот инфом акс би се случило, ако започнете да пишете на своята  стена в социалната мрежа само истината? Ако денят ви е бил тежък, всеки пост ще изглежда като предсмъртна записка или в  него ще има признаци на маниакално-депресивна психоза.

Хората ще започнат да ви мислят за луд

Четейки това, което пишете или азкрад аот инфом акс общувайки лично с вас,  мнозина  ще започнат да  ви задават съвсем естествения въпрос: Ти да не си мръднал? Възможно е те да започнат да задават този въпрос и на вашите приятели или роднини и да се интересуват от общото ви умствено състояние. Някой може любезно да ви посъветва да си азкрад аот инфом акс намерите добър психоаналитик.

Хората ще започнат да се плашат

Хората ще започнат да ви лепят етикети. Някой може да каже, че  просто се опитвате да се откроявате сред тълпата за да  „не сте като всички останали“ (градския луд или лудия гений). Някой ще ви обяви за парвеню. Да говори азкрад аот инфом акс истината – това не е поведение, което е съвсем естествено за модерния Хомо сапиенс, и никой не обича на корпоративни срещи някой да се  изправи и да започне да казва истината за това какво не е наред. Много малко хора обичат да се казва истината за пословично неуспешни неща.

Хората азкрад аот инфом акс ще започнат да ви смятат за забавен

След като околните свикнат с вашите изказвания, някои от тях дори ще започнат да ви смятат  за забавен и ще започнат тихичко да се връщат при вас. Ще им бъде интересно, какво този път ще измисли лудият.  И най-важното, те ще бъдат сигурни азкрад аот инфом акс на 100% в истинността на това, което сте казали или написали. Вие ще станете за тях почти единственият източник на новини „без цензура“. Вие ще станете нещо като сериал, от който е  трудно да се откъснат, само че на по-високо ниво.

Хората ще започнат да се доверяват на съветите ви

азкрад аот инфом акс

След като отмине първоначалният шок, хората ще започнат да ви се доверяват. Защото те ще знаят, че ще  им кажете истината, а няма да галите ушите им с някоя прекрасна истории, само за да им продадете нещо. Те могат и да не ви обичат, азкрад аот инфом акс те дори може да се страхуват от вас, но за съвети ще се обръщат към вас. Можете да превърнете в нещо като последна инстанция,  цар Соломон в царството си.

Вие ще станете свободен

И последният, най-приятният етап – ще станете свободни от златната си клетка на своята собствена марка, и азкрад аот инфом акс ще си създадете нова марка, която няма да има  граници.

Ако по-рано не сте казвали това, което наистина ви харесва или това, което наистина сте мислили за един или друг случай, защото сте се страхували, че няма да се харесате на някой или ще загубите приятели, сега смело можете да азкрад аот инфом акс казвате какво наистина мислите. Тъй като до вас сега ще има хора, които ви харесват заради собствените си лични предпочитания, а  не защото сте съгласни с тях, само за да им угодите.

И със сигурност ще ви стане по-леко, защото сега няма да ви се налага да следите това, което азкрад аот инфом акс сте писали, или това, което сте казали, облекли и така нататък.  Вие – това сте вие. И до вас са хората, които ви обичат, ценят и  които ви имат доверие точно заради това.

Не бъркайте честността с откровената грубост и простащина. Тази свобода съвсем не означава, че можете да говорите азкрад аот инфом акс гадости наляво и надясно. Тази свобода означава, че сега можете да създадете своя собствена марка на  доверие, да станете по-добър и да се научите да поемате отговорност за това, което казвате.

Р. Кюрдски

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Къде да се търси истината?

Къде да се търси истината?
азкрад аот инфом акс

Веднъж  боговете се събрали и решили да създадат свят за хората: един Бог създал сушата, друг създал  планините, третият – морето,  четвъртият създал луната, петият – звездите,  а шестият – самия човек. Когато създали този свят, те си задали въпроса: А къде да   скрием истината? Боговете разбирали,  че ако азкрад аот инфом акс истината […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нагла мутра размаха бухалка на пътя. Но не трябваше ... (видео)

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂 Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас Ако започнете да говорите истината,  бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да азкрад аот инфом акс бъде […]