Колко бързо ще ви убият след като започнете да говорите само истината?

Roman Kyurdski

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂

Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас

Ако започнете да говорите истината,  бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да бъде някой от семейството ви, азкрад аот инфом акс приятелите ви, колегите си и вашите инвеститори. Подгответе се за това, че вашата среда ще се промени драстично – става дума както за реални хора, така и за „приятелите“ в социалните мрежи.

Когато говорите  истината, ще  е трудно да не обидите някого. Но също така е известно, че ще се азкрад аот инфом акс обиждат само тези, на  които това е изгодно. Ако човекът сам е честен със себе си, ще е много трудно да го обидят. Той може само да се изуми от деянието ви.

Хората ще  си помислят, че сте решили да се самоубиете

Представете си какво би се случило, ако започнете азкрад аот инфом акс да пишете на своята  стена в социалната мрежа само истината? Ако денят ви е бил тежък, всеки пост ще изглежда като предсмъртна записка или в  него ще има признаци на маниакално-депресивна психоза.

Хората ще започнат да ви мислят за луд

Четейки това, което пишете или общувайки лично с вас,  мнозина  азкрад аот инфом акс ще започнат да  ви задават съвсем естествения въпрос: Ти да не си мръднал? Възможно е те да започнат да задават този въпрос и на вашите приятели или роднини и да се интересуват от общото ви умствено състояние. Някой може любезно да ви посъветва да си намерите добър психоаналитик.

Хората ще азкрад аот инфом акс започнат да се плашат

Хората ще започнат да ви лепят етикети. Някой може да каже, че  просто се опитвате да се откроявате сред тълпата за да  „не сте като всички останали“ (градския луд или лудия гений). Някой ще ви обяви за парвеню. Да говори истината – това не е азкрад аот инфом акс поведение, което е съвсем естествено за модерния Хомо сапиенс, и никой не обича на корпоративни срещи някой да се  изправи и да започне да казва истината за това какво не е наред. Много малко хора обичат да се казва истината за пословично неуспешни неща.

Хората ще започнат да ви смятат азкрад аот инфом акс за забавен

След като околните свикнат с вашите изказвания, някои от тях дори ще започнат да ви смятат  за забавен и ще започнат тихичко да се връщат азкрад аот инфом акс при вас. Ще им бъде интересно, какво този път ще измисли лудият.  И най-важното, те ще бъдат сигурни на 100% в истинността на това, което сте казали или написали. Вие ще станете за тях почти единственият източник на новини „без цензура“. Вие ще станете нещо като сериал, от който е  азкрад аот инфом акс трудно да се откъснат, само че на по-високо ниво.

Хората ще започнат да се доверяват на съветите ви

След като отмине първоначалният шок, хората ще започнат да ви се доверяват. Защото те ще знаят, че ще  им кажете истината, а няма да галите ушите им с някоя прекрасна истории, само азкрад аот инфом акс за да им продадете нещо. Те могат и да не ви обичат, те дори може да се страхуват от вас, но за съвети ще се обръщат към вас. Можете да превърнете в нещо като последна инстанция,  цар Соломон в царството си.

Вие ще станете свободен

И последният, най-приятният етап – азкрад аот инфом акс ще станете свободни от златната си клетка на своята собствена марка, и ще си създадете нова марка, която няма да има  граници.

Ако по-рано не сте казвали това, което наистина ви харесва или това, което наистина сте мислили за един или друг случай, защото сте се страхували, че няма да азкрад аот инфом акс се харесате на някой или ще загубите приятели, сега смело можете да казвате какво наистина мислите. Тъй като до вас сега ще има хора, които ви харесват заради собствените си лични предпочитания, а  не защото сте съгласни с тях, само за да им угодите.

И със сигурност ще ви стане азкрад аот инфом акс по-леко, защото сега няма да ви се налага да следите това, което сте писали, или това, което сте казали, облекли и така нататък.  Вие – това сте вие. И до вас са хората, които ви обичат, ценят и  които ви имат доверие точно заради това.

Не бъркайте честността с откровената азкрад аот инфом акс грубост и простащина. Тази свобода съвсем не означава, че можете да говорите гадости наляво и надясно. Тази свобода означава, че сега можете да създадете своя собствена марка на  доверие, да станете по-добър и да се научите да поемате отговорност за това, което казвате.

Р. Кюрдски

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нагла мутра размаха бухалка на пътя. Но не трябваше ... (видео)

Всъщност едва ли ще ви убият! Но повярвайте –   ще бъде много забавно! 🙂 Като първо: Хората ще спрат да говорят с вас Ако започнете да говорите истината,  бъдете готови за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да бъде някой от семейството ви, […]