Кошмарно: Федералното правителство на САЩ публикува данни, които разбиват мита за безопасността на ваксинациите

Редактор-2

Федералното правителство на САЩ публикува данни, свързани с уврежданията  от ваксинации, които напълно унищожават фалшивите твърдения на  медиите, че ваксините никога и на никого не азкрад аот инфом акс нанасят вреда.

Дори докато безнадеждно нечестните, научно неграмотни медии  продължават нелепо да лъжат обществеността за това, че „ваксините са безопасни“ – като WashPost, The Atlantic, NYT или USA Today – федералното правителство публично потвърди, че ваксините редовно осакатяват и убиват деца в цяла Америка.

В документа правителството показва статистика  с  азкрад аот инфом акс над 18 000 постъпили заявления за компенсации на семействата на децата, които са били сериозно увредени, осакатени или убити от ваксини в Съединените щати.

Резервно копие на документа е публикувано на   Natural News (http://www.naturalnews.com/files/monthlywebsitestats04_01_17.pdf), ако евентуално правителството се опита да скрие доклада.

Документът показва, че само за 2017 финансова година азкрад аот инфом акс са били подадени 633 заявления за сериозни наранявания или смърт от ваксинации. През 2016 г. са били подадени 1120 такива заявления.

Броят на подадените заявленията е само малка част от общия брой на децата, които са били сериозно увредени от ваксините, защото лекарите агресивно промиват мозъците на родителите, уверявайки ги, азкрад аот инфом акс че пристъпите на  гърчове, аутизъм и други сериозни заболявания никога не се предизвикват от ​​ваксини.

Освен това семействата на деца, увредени или убити от ваксина,  трябва да наемат адвокат, който да подаде петиция в  правителството на САЩ, а след това да чакат от две до десет години, за да  вземе азкрад аот инфом акс решение съдът, който обикновено работи срещу тях. По този начин,  в почти всички случаи, тези родители са убедени, че ваксините нямат нищо общо с увреждането или смъртта на детето, и  смятат, че опитите им да се борят с  правителството за обезщетение – е чиста загуба на време.

В резултат на азкрад аот инфом акс това, действителният брой на децата, осакатени от ваксиниране в Северна и Южна Америка, е най-малко 100 пъти повече, а по-реалните цифри могат се окажат и 1000 пъти по-големи, ако започнат  да се броят и „малките“ мозъчни увреждания, периодични конвулсии и други усложнения, които е  трудно родителите да забележат в ранна азкрад аот инфом акс възраст при децата.

С други думи, през 2017 г. в САЩ, най-малко 63 000 деца са били увредени  или осакатени от ваксинации, което прави усложненията след ваксинация  основна причина за уврежданията при децата. Разбира се, всичко това се крие и опровергава от контролираните от фармамафията медии, които искат да ви азкрад аот инфом акс накарат да се тревожите за  48 деца с морбили в Мичиган, а не за 63 000 деца, осакатени от ваксиниране в цяла Америка.


Според Waking Times азкрад аот инфом акс (http://www.wakingtimes.com/2017/05/09/whopping-vaccine-injury-payouts-us-fiscal-year-2017-released/) :

Още един  шокиращ удар е бил нанесен на хората, които все още горещо твърдят, че ваксините са „безопасни и ефективни“ и че единствените усложнения, които могат да причинят, са „меки“. Департаментът за  правителствени ресурси и службата за обществено здраве САЩ наскоро публикува данни за (непълната) финансова година на  азкрад аот инфом акс САЩ (FY) 2017 за  компенсациите от вреди на ваксини.

В момента става дума за повече от 142 милиона долара. Да , вие четете правилно. Това  обхваща 377 дела, които досега са били успешни за получаване на обезщетение през фискалната 2017 година в резултат на силна пристрастност (меко казано) на системата азкрад аот инфом акс за предполагаеми вреди, причинени от ваксини в САЩ.

Според темповете на развитие на събитията може да се очаква, че Програмата за компенсации на увредени от ваксинации ще плати около 220 $ милиона щатски, или дори повече, до края на 2017 фискална година. Нека да уточним, че фискалната 2017 година в азкрад аот инфом акс САЩ продължава  от 1 октомври 2016 г. до 30 септември 2017 – има още 4 месеца, за да се разкрият още повече жертви на тази касапнцица.

Според данните на сайта CDC, „ние сме наясно с рисковете, свързани с ваксините“, а  ваксинациите имат „следните проблем“:

Ограничено разбиране на биологичните процеси, които азкрад аот инфом акс обуславят неблагоприятните събития.
    Непълна и противоречива информация от отделните доклади.
    Лошо проведени научни изследвания (няма достатъчно учени с подходящи научни знания).
    Неадекватна система за проследяване на страничните ефекти от ваксината.
    Малко  резултати от експериментални изследвания са публикувани в медицинската литература.

Тези  признания на американския Център за азкрад аот инфом акс контрол на заболяванията (CDC: http://globalfreedommovement.org/the-biggest-medical-whistleblower-event-in-history-just-happened/) напълно подкопават патологичната самоувереност на онази по-голяма част от обществото, която настоява да има задължително ваксиниране.

Към днешна дата, правителството на САЩ е платило около 3,6 млрд. долара обезщетения за нанесени вреди от ваксиниране, като с това  напълно унищожава лъжата на фалшивите новинарски медии (The азкрад аот инфом акс Atlantic, CNN, WashPost, NYT, и така нататък), които продължават  безцеремонно да  твърдят, че ваксините никога и на никого не вредят.

Следете  новините за ваксините на CDC.news и бъдете информирани за вредите и смъртните случаи на Vaccines.news.

Оригинал: http://vaccines.news/2017-05-11-federal-government-releases-financial-settlement-figures-for-vaccine-injuries-shattering-medias-false-claim-that-vaccines-never-harm-anyone.html

Превод: Инфо макс

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разпадът на ЕС: Унгария да бъде изключена от вземането на решения в ЕС поиска Европарламентът

Федералното правителство на САЩ публикува данни, свързани с уврежданията  от ваксинации, които напълно унищожават фалшивите твърдения на  медиите, че ваксините никога и на никого не азкрад аот инфом акс нанасят вреда. Дори докато безнадеждно нечестните, научно неграмотни медии  продължават нелепо да лъжат обществеността за това, че „ваксините са безопасни“ – […]