Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Секретно: Най-скандалните зодиакални знаци – Топ 6

Секретно: Най-скандалните зодиакални знаци – Топ 6

Искате ли да разберете с кого можете да се карате без последствия, и с кого е по-добре никога да не спорите? Тогава прочетете този хороскоп  – рейтинг на азкрад аот инфом акс най-скандалните знаци на зодиака!

6-то място – Близнаци

Централно място в хороскопа заемат Близнаците, неспособна да решат дали харесват скандали или не? И, за да бъдем честни, като цяло, по-скоро не. Но не защото те са толкова красиви и благородни, а понеже  опитът им подсказва: хората са странни.

Скараш се азкрад аот инфом акс с някого, стъпчеш му самочувствието, удариш го няколко пъти в най-болезненото място, елегантно го обидиш и публично унижиш – и след това не иска  да си говори с теб. Защо така? Глупаци някакви.

5-то място – Телец

Почетното пето място сред любителите на скандали заема Телецът – знак, който  самата азкрад аот инфом акс идея за скандали не приема по принцип, защото това е грешно. Той не я приема, но със скандалите се справя чудесно: с чувство, с повелителен вик, с  хвърляне  на чинии по главата на лошите.

Но всъщност прави това не от злоба: просто Телецъ кипва мигновено, а  околните никога нямат време азкрад аот инфом акс да  забележат това, защото до последно Телец запазва своя невъзмутим вид. Но след това му минава и започва да го мъчи съвестта. Но няма да се извини, бъдете сигурни.

4-то място – Дева

Малко не и достига на Девата да влезе в челната тройка и не получава  медал, защото вдига азкрад аот инфом акс скандал някак си без въодушевление.  Всъщност, почти всичко  Девите вършат бездушно, и като цяло не е ясно дали те имат този рудиментарен орган, но в скандал това е  особено забележимо.

Това означава, че ако се вгледате в Дева при скандал, става ясно, че тя се наслаждава: с чувство, с порив, категорично стъпква противника и винаги печели, тъй като Дева е по-лесно да бъде убита, отколкото да я надвикате. Това остава загадка: защо Девите почти никога азкрад аот инфом акс не инициират скандал? Странни хора.

3-то място – Скорпион

Разбира се, Скорпионите са виртуозни скандалджии. Грандиозен скандал – това е  любимата им игра. След секса и интригите, разбира се. Така че да се гледа разярен  Скорпион е  безкрайно интересно, като огън, или течаща вода: това е много, много красиво.

И азкрад аот инфом акс както всяко  красиво (значи – замислено и режисирано) действие, това не се случва  много често. Значи Скорпионът с удоволствие ще вдигне скандал в семейството и на близките си, но в центъра на града той тези ценни ресурси няма да изразходва. Затова е и на трето място.

2-ро място – Овен

азкрад аот инфом акс

Не го дразнете – ще ви убие. Овните са избухливи и импулсивни, избухват и се взривяват без повод, само да го пипнете  и от него започват да излитат всепоразяващи балистични ракети.  Но злоба в него няма, защото Овенът започва скандал не за удоволствие, а за да изпусне парата, и да азкрад аот инфом акс облекчи нервите си. И кой ще пострада – същият този глупак: на челото на Овен се появява  лента с бягащ надпис: „Бягайте, глупаци!“

1-во място – Стрелец

Златен медал и барабан на шията получава Стрелецът – главният зодиакален  скандалджия и като цяло простак на улицата. Стрелците вдигат скандали не  за азкрад аот инфом акс да постигнат  някаква велика цел, а само за собственото си удоволствие.

Поводът е без значение, а ако няма – Стрелецът ще завихри скандал от нищото. И ако не сте обект на атаката, не бягайте: стойте на мястото си и се забавлявайте. Такъв мощен и наистина неизчерпаем поток от улични псувни азкрад аот инфом акс няма да видите никъде другаде. Всъщност – да чуете. И  отстранете вашите деца от екрана на телевизора. Ако те, разбира се, не са Стрелци.

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...