Don't Miss
Home / ВСЕЛЕНА / Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще азкрад аот инфом акс живеете или не. И така, нагледен пример:

Помните ли младия  полицай, който при опит да спре кола, тя връхлита върху него и го убива на място. Младият мъж загина на място в събота, докато охраняваше провеждащия се „Народен събор“, организиран от община Пловдив и кметството на район „Тракия“. Ще кажете азкрад аот инфом акс какво толкова, шофьорът е бил пиян, има десетки такива трагедии у нас. Но не е така. Разказва съпругата на убития полицай Делка Палазова:

„Съпругът й не е азкрад аот инфом акс трябвало да бъде на работа във фаталната събота, но бил привикан заради недостиг на униформени. Трябвало да избере дали да работи в събота или в неделя. Делян избрал съботата, за да може в неделя да заведе децата си на разходка…“

Стана ли ви ясно сега? Можел е да избира: дали азкрад аот инфом акс да работи в събота или в неделя. Той избрал съботата и това му струва живота.

Ще кажете съдба. И това. Но слушайте интуицията си, когато сте на рискова работа и трябва да взимате решения. Защото съдбата не е дело на случая, а на вашия избор.

азкрад аот инфом акс

 

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7-те вида космически цивилизации: Ние сме още в люлката и в самото начало…

Ще можем ли да колонизираме Слънчевата система, да стигнем до звездите, да ...