Home / ВСЕЛЕНА / Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи азкрад аот инфом акс живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще живеете или не. И така, нагледен пример:

Помните ли младия  полицай, който при опит да спре кола, тя връхлита върху него и го убива на място. Младият мъж азкрад аот инфом акс загина на място в събота, докато охраняваше провеждащия се „Народен събор“, организиран от община Пловдив и кметството на район „Тракия“. Ще кажете какво толкова, шофьорът е бил пиян, има десетки такива трагедии у нас. Но не е така. Разказва съпругата на убития полицай Делка Палазова:

азкрад аот инфом акс

„Съпругът й не е трябвало да бъде на работа във фаталната събота, но бил привикан заради недостиг на униформени. Трябвало да избере дали да работи в събота или в неделя. азкрад аот инфом акс Делян избрал съботата, за да може в неделя да заведе децата си на разходка…“

Стана ли ви ясно сега? Можел е да избира: дали да работи в събота или в неделя. Той избрал съботата и това му струва живота.

Ще кажете съдба. И това. Но слушайте интуицията си, когато сте азкрад аот инфом акс на рискова работа и трябва да взимате решения. Защото съдбата не е дело на случая, а на вашия избор.

 

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

7-те вида космически цивилизации: Ние сме още в люлката и в самото начало…

Ще можем ли да колонизираме Слънчевата система, да стигнем до звездите, да ...