Home / КОНСПИРАЦИИ / Мистериозната ракета в Перу

Мистериозната ракета в Перу

Както е известно, Перу е  страна, в която са се запазили много следи от працивилизации. Именно в Перу се намира поразителният акведукт Cumbe Mayo, мистериозните кули на инките,  азкрад аот инфом акс крепостта Саксауаман и много други неща.

Но в Перу можете да намерите не само останки от сгради и градове на древни цивилизации, но и множество артефакти, които се съхраняват в местните музеи.

Така например, в музея Бруни в перуанския град Ламбаек има  невероятна фигура, която седи на нещо, което много азкрад аот инфом акс прилича на управляем  механизъм за придвижване по вода или въздух. Впрочем този артефакт е на над 4 000 години.

 

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно азкрад аот инфом акс време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база …

Read More »

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните азкрад аот инфом акс конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  ...