В Индия козле-циклоп стана местно божество

Редактор-2

В индийското село Асам фермерът Мухури Даса се сдоби с козле- циклоп. Ветеринарите, които прегледали едноокото животинче заявили, че с такава мутация козлето няма да изкара и няколко дни, но думите им не се  потвърдили.

Козлето оцеляло и сега расте. Другите  кози съвсем нормално възприемат азкрад аот инфом акс своя събрат-циклоп и не странят от него.

За да видят уникалното козле на фермера Мухури почти всеки ден му  идват на посещение гости от цялата страна. Самият Даса казва, че нищо подобно не е виждал досега. А козлето-циклоп той счита за чудо и дар азкрад аот инфом акс от  боговете.

Любопитните  гости считат козлето не за чудо, а за  божествен знак и дори за  божество.

Работата е там, че в Индия вярват в безсмъртието на душата и  прераждането. Те вярват, че духът на човека след смъртта задължително се преражда в  друго тяло, като може да се превърне в азкрад аот инфом акс животно, птица или дори в насекомо. И боговете не са изключение, поради което мнозина смятат, че едноокото козле е въплъщение на Бога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Уран 2.0! Дестинация България!

В индийското село Асам фермерът Мухури Даса се сдоби с козле- циклоп. Ветеринарите, които прегледали едноокото животинче заявили, че с такава мутация козлето няма да изкара и няколко дни, но думите им не се  потвърдили. Козлето оцеляло и сега расте. Другите  кози съвсем нормално възприемат азкрад аот инфом акс своя […]