Home / ВСЕЛЕНА / Ако искате много силно нещо и яростно вярвате, че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го даде!

Ако искате много силно нещо и яростно вярвате, че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го даде!

Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със съпруга си Джери Хикс, са автори на поредица книги за учението на Абрахаам, представящо Закона за привличането и азкрад аот инфом акс механизмите, по които той действа. „Druginovini“  споделя няколко цитата, които ще ви помогнат по пътя към осъществяването на вашите желания и за постигането на живот, за който мечтаете…

1. Най-големият подарък, който можете да дадете на друго човешко същество, е собственото ви щастие.

2. Ако нещо, което искате, все още азкрад аот инфом акс се бави, причината е само една: фокусирате се повече върху неговото отсъствие, отколкото върху вярата, че Вселената ще го изпрати в живота ви.

3. Във всеки един момент вие проправяте пътя към собственото си бъдеще. Вие непрекъснато „проектирате“ своите очаквания за бъдещето върху своите бъдещи изживявания. Следователно, за да промените азкрад аот инфом акс изживяванията си, трябва да промените очакванията си.

4. Ако искате нещо много силно и ако силно вярвате, че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го изпрати.

5. Ви сте този, който решава какъв живот иска да живее. И Вселената ще ви го даде – ще ви изпрати азкрад аот инфом акс хората, местата и събитията, за да начертае живота, който сте поискали за себе си.

6. Можете да стигнете от мястото, на което сте, до мястото, на което искате да бъдете. Но за целта трябва да спрете да обръщате внимание и да се оплаквате от нещата, които не харесвате там, където азкрад аот инфом акс сте.

7. Когато промените начина, по който гледате на нещата в живота си, нещата в живота ви започват да се променят.

8. Животът е непрeкъсната азкрад аот инфом акс промяна. Така че няма как да сте „зациклили“, където и да било, в каквото и да било. Просто отказвате да го видите.

9. Не е ваша работа да определяте как ще се случат нещата, които искате. Това е работа на Вселената. Вашата работа е просто да ги поискате. И да азкрад аот инфом акс сте уверени в искането си.

10. Да се чувствате добре е равносилно да усещате връзката си с Първоизточника. Да се чувствате зле е равносилно да се противопоставяте на тази връзка.

11. Не е въпросът в това да контролирате мислите си. Просто трябва да се научите да ги ръководите.

12. Случва азкрад аот инфом акс се да имате негативни мисли. Нормално е. Но щом усетите, че във вас се заражда негативна емоция, щом усетите появата на негативна мисъл, спрете! Където и да сте, каквото и да правите, каквато и да е ситуацията. Просто спрете и започнeте да мислите за нещо, което ви кара да се азкрад аот инфом акс чувствате добре.

13. Нищо не извежда на преден план лошото в другия толкова бързо, колкото когато се фокусирате върху него. Нищо не изважда на преден план доброто в другия толкова бързо, колкото когато се фокусирате върху него.

14. За да промените нещата в живота си, мислете за това,  какви искате азкрад аот инфом акс да бъдат, а не за това какви са.

15. Когато приемете, че мисията ви е да сте щастливи, ще се фокусирате  върху нещата, които ви носят радост, а не върху тези, които не ви карат да се чувствате добре. Резултатът от това да се фокусирате само върху мисли, които ви азкрад аот инфом акс карат да се чувствате добре,  че създавате за себе си живот, изпълнен с щастие и радост. Живот, изпълнен с всичко, което желаете…

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Това, което виждате на тази картинка, съдържа важно ангелско послание за вас!

Кажете какво виждате на картинката и разберете какво е ангелското послание за ...