Ако искате много силно нещо и яростно вярвате, че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го даде!

Редактор-2

Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със съпруга си Джери Хикс, са автори на поредица книги за учението на Абрахаам, представящо Закона за привличането и механизмите, по които той действа. „Druginovini“  споделя няколко цитата, които ще ви помогнат по пътя към осъществяването азкрад аот инфом акс на вашите желания и за постигането на живот, за който мечтаете…

1. Най-големият подарък, който можете да дадете на друго човешко същество, е собственото ви щастие.

2. Ако нещо, което искате, все още се бави, причината е само една: фокусирате се повече върху неговото отсъствие, отколкото върху вярата, че Вселената азкрад аот инфом акс ще го изпрати в живота ви.

3. Във всеки един момент вие проправяте пътя към собственото си бъдеще. Вие непрекъснато „проектирате“ своите очаквания за бъдещето върху своите бъдещи изживявания. Следователно, за да промените изживяванията си, трябва да промените очакванията си.

4. Ако искате нещо много силно и ако силно вярвате, азкрад аот инфом акс че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го изпрати.

5. Ви сте този, който решава какъв живот иска да живее. И Вселената ще ви го даде – ще ви изпрати хората, местата и събитията, за да начертае живота, който сте поискали за себе си.

6. Можете да азкрад аот инфом акс стигнете от мястото, на което сте, до мястото, на което искате да бъдете. Но за целта трябва да спрете да обръщате внимание и да се оплаквате от нещата, които не харесвате там, където сте.

7. Когато промените начина, по който гледате на нещата в азкрад аот инфом акс живота си, нещата в живота ви започват да се променят.

8. Животът е непрeкъсната промяна. Така че няма как да сте „зациклили“, където и да било, в каквото и да било. Просто отказвате да го видите.

9. Не е ваша работа да определяте как ще се случат нещата, които искате. азкрад аот инфом акс Това е работа на Вселената. Вашата работа е просто да ги поискате. И да сте уверени в искането си.

10. Да се чувствате добре е равносилно да усещате връзката си с Първоизточника. Да се чувствате зле е равносилно да се противопоставяте на тази връзка.

11. Не е въпросът в това азкрад аот инфом акс да контролирате мислите си. Просто трябва да се научите да ги ръководите.

12. Случва се да имате негативни мисли. Нормално е. Но щом усетите, че във вас се заражда негативна емоция, щом усетите появата на негативна мисъл, спрете! Където и да сте, каквото и да правите, каквато и да е азкрад аот инфом акс ситуацията. Просто спрете и започнeте да мислите за нещо, което ви кара да се чувствате добре.

13. Нищо не извежда на преден план лошото в другия толкова бързо, колкото когато се фокусирате върху него. Нищо не изважда на преден план доброто в другия толкова бързо, колкото когато се фокусирате върху азкрад аот инфом акс него.

14. За да промените нещата в живота си, мислете за това,  какви искате да бъдат, а не за това какви са.

15. Когато приемете, че мисията ви е да сте щастливи, ще се фокусирате  върху нещата, които ви носят радост, а не върху тези, които не ви карат да азкрад аот инфом акс се чувствате добре. Резултатът от това да се фокусирате само върху мисли, които ви карат да се чувствате добре,  че създавате за себе си живот, изпълнен с щастие и радост. Живот, изпълнен с всичко, което желаете…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Правителството на Обединеното кралство крие, че 500 човека са загинали при пожара в Grenfell Tower???

Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със съпруга си Джери Хикс, са автори на поредица книги за учението на Абрахаам, представящо Закона за привличането и механизмите, по които той действа. „Druginovini“  споделя няколко цитата, които ще ви помогнат по пътя към осъществяването азкрад аот инфом акс на […]