Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Жената – Рак: Имате поне 7 причини да се считате за най-добрата съпруга на света

Жената – Рак: Имате поне 7 причини да се считате за най-добрата съпруга на света

Вие сте твърде скромна за да говорите за своите достойнства. Затова ние ще направим това сами – списък с  чертите на характeра, които ви правят перфектната съпруга.

азкрад аот инфом акс

Вие ясно знаете вашите желания

За разлика от много жени, които искат морков сутрин, а следобед – на морето, вие никога не изпитвате такива съмнения и колебания. В магазина се разхождате елегантно и умело избягвате  рекламните капани и не правите спонтанни покупки.

Ако сте решили да купите за банята зелено азкрад аот инфом акс килимче със сини мечета, ще си купите точно такъв. Вие сте предвидима в добрия смисъл, а мъжът ви няма да се чуди какво да ви подари  или да  очаква вашия ПМС като природно бедствие.

 
Можете лесно да се адаптирате

Въпреки че живеете на принципа   „моят дом е  моята крепост“ азкрад аот инфом акс и не обичате промени, но ако изведнъж се наложи да напуснете своята  „черупка“, вие сте готови за всякакви условия. На поход, в общежитие,  в лош хотел не се правите на принцеса и не се оплаквате от счупения си нокът, а  ободрявате останалите.

Мъжът, за чийто живот носите отговорност, може да азкрад аот инфом акс разчита на топла храна и топло легло във всяко кътче на Земята.

Вие сте чувствена и романтична
 
Отстрани вие изглеждате студена жена, но това е вашият начин да прогоните досадните мъже. Вие сте в  очакване на своя единствен. Той освен това ще получи и натрупания ви сексуален потенциал. С азкрад аот инфом акс вас  той ще опита това,  което не си е  представял и  в най-смелите си еротични фантазии. И, разбира се, вашият съпруг има късмет, че ще го обичате през целия си живот, дори и ако няма специална причина.

Вие избягвате търкания

С вас е  интересно и да се поговори, и  приятно да се помълчи. Вие сте от хората, които не дразнят със своето присъствие. Въпреки, че имате чувствителен вътрешен свят, вие бързо забравяте неприятностите и прощавате азкрад аот инфом акс обидите. Причината обаче не е в смирението и в снизхождението, а защото се страхувате  от раздяла.

Вас  толкова ви плаши  перспективата за развод и разделяне на имуществото, че търпението ви е  практически безкрайно. Ако конфликтът е неизбежен, предпочитате да мълчите, така че съпругът ви бързо изчерпва   острите си думи.

А азкрад аот инфом акс когато станете  свидетел на някоя чужда караница, не я съзерцавате от страни, а влизате в  ролята на преговарящ и миротворец.

Вие сте емоционално устойчиви

Ако на другите знаци упоритостта им помага – на вас ви помага издръжливостта. Вашата мотивация да  получите нещо не намалява с годините. Ако не можете да азкрад аот инфом акс стигнете до целта си по най-краткия път, ще намерите обходен.

В семейния живот не напомняте на съпруга си за ремонта, а елегантно разполагате кутии с боя и четки в апартамента, в резултат на което той сам решава, че трябва да боядиса стените. Вас не ви  засягат промените  на времето и азкрад аот инфом акс метеорните потоци – вие сте винаги спокойни, а това създава идеален микроклимат във  вашия дом.

Вие сте искрени и честни

При това дотолкова, че не колебаете да кажете на съпруга си, че изглежда зле или че ви е направил неудачен комплимент. От една страна, това  създава известно неудобство: несъзнателно можете азкрад аот инфом акс да нараните някого.

Но, от друга страна,  никога не му се налага да отгатне какво си мислите. Между другото, това е една от причините, поради които толкова привличате хората, и затова у дома ви редовно идват гости.

Вие сте пълни с изненади

Вероятно у някой се създава невярната представа, че азкрад аот инфом акс сте скучна и еднообразна. Всъщност вие имате противоречива природа: вие сте внимателна и в същото време сте настроена приключенски, вие  сте нежна, но и импулсивна.

И периодично давате на съпруга си повод за страсти: или ще се окаже, че  в миналото сте били шампионка по танци на пилон, или че азкрад аот инфом акс сте имали любовна връзка с известен актьор. Така че връзката ви не е застрашена от рутина.

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...