Жената – Рак: Имате поне 7 причини да се считате за най-добрата съпруга на света

Редактор-2

Вие сте твърде скромна за да говорите за своите достойнства. Затова ние ще направим това сами – списък с  чертите на характeра, които ви азкрад аот инфом акс правят перфектната съпруга.

Вие ясно знаете вашите желания

За разлика от много жени, които искат морков сутрин, а следобед – на морето, вие никога не изпитвате такива съмнения и колебания. В магазина се разхождате елегантно и умело избягвате  рекламните капани и не правите спонтанни покупки.

Ако сте решили да купите азкрад аот инфом акс за банята зелено килимче със сини мечета, ще си купите точно такъв. Вие сте предвидима в добрия смисъл, а мъжът ви няма да се чуди какво да ви подари  или да  очаква вашия ПМС като природно бедствие.

 
Можете лесно да се адаптирате

Въпреки че живеете на принципа   „моят дом азкрад аот инфом акс е  моята крепост“ и не обичате промени, но ако изведнъж се наложи да напуснете своята  „черупка“, вие сте готови за всякакви условия. На поход, в общежитие,  в лош хотел не се правите на принцеса и не се оплаквате от счупения си нокът, а  ободрявате останалите.

Мъжът, за чийто живот носите азкрад аот инфом акс отговорност, може да разчита на топла храна и топло легло във всяко кътче на Земята.

Вие сте чувствена и романтична
 
Отстрани вие изглеждате студена жена, но това е вашият начин да прогоните досадните мъже. Вие сте в  очакване на своя единствен. Той освен това ще получи и натрупания ви азкрад аот инфом акс сексуален потенциал. С вас  той ще опита това,  което не си е  представял и  в най-смелите си еротични фантазии. И, разбира се, вашият съпруг има късмет, че ще го обичате през целия си живот, дори и ако няма специална причина.

Вие избягвате търкания

азкрад аот инфом акс

С вас е  интересно и да се поговори, и  приятно да се помълчи. Вие сте от хората, които не дразнят със своето присъствие. Въпреки, че имате чувствителен вътрешен свят, вие бързо забравяте неприятностите и азкрад аот инфом акс прощавате обидите. Причината обаче не е в смирението и в снизхождението, а защото се страхувате  от раздяла.

Вас  толкова ви плаши  перспективата за развод и разделяне на имуществото, че търпението ви е  практически безкрайно. Ако конфликтът е неизбежен, предпочитате да мълчите, така че съпругът ви бързо изчерпва   острите си думи.

азкрад аот инфом акс

А когато станете  свидетел на някоя чужда караница, не я съзерцавате от страни, а влизате в  ролята на преговарящ и миротворец.

Вие сте емоционално устойчиви

Ако на другите знаци упоритостта им помага – на вас ви помага издръжливостта. Вашата мотивация да  получите нещо не намалява с годините. Ако не можете азкрад аот инфом акс да стигнете до целта си по най-краткия път, ще намерите обходен.

В семейния живот не напомняте на съпруга си за ремонта, а елегантно разполагате кутии с боя и четки в апартамента, в резултат на което той сам решава, че трябва да боядиса стените. Вас не ви  засягат промените  на времето азкрад аот инфом акс и метеорните потоци – вие сте винаги спокойни, а това създава идеален микроклимат във  вашия дом.

Вие сте искрени и честни

При това дотолкова, че не колебаете да кажете на съпруга си, че изглежда зле или че ви е направил неудачен комплимент. От една страна, това  създава известно неудобство: несъзнателно азкрад аот инфом акс можете да нараните някого.

Но, от друга страна,  никога не му се налага да отгатне какво си мислите. Между другото, това е една от причините, поради които толкова привличате хората, и затова у дома ви редовно идват гости.

Вие сте пълни с изненади

Вероятно у някой се създава невярната представа, азкрад аот инфом акс че сте скучна и еднообразна. Всъщност вие имате противоречива природа: вие сте внимателна и в същото време сте настроена приключенски, вие  сте нежна, но и импулсивна.

И периодично давате на съпруга си повод за страсти: или ще се окаже, че  в миналото сте били шампионка по танци на пилон, или азкрад аот инфом акс че сте имали любовна връзка с известен актьор. Така че връзката ви не е застрашена от рутина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Вие сте твърде скромна за да говорите за своите достойнства. Затова ние ще направим това сами – списък с  чертите на характeра, които ви азкрад аот инфом акс правят перфектната съпруга. Вие ясно знаете вашите желания За разлика от много жени, които искат морков сутрин, а следобед – на морето, […]