Home / АРМАГЕДОН / Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци въстанаха срещу новия закон за задължителните ваксинации (видео)

Милиони италианци се разбунтуваха срещу правителството, решило да отнеме правата на хората, приемайки жестокия закон за задължителните ваксинации.

По улиците на големите градове в цялата страна кипи, а медиите продължават да крият мащаба на събитията.

Италианците протестират повече от месец във всеки голям град срещу убийствения закон, който прави 53 азкрад аот инфом акс дози ваксини задължителни за всички деца.

Неваксинираните деца не могат да ходят на училище, и могат да бъдат отнети от техните родители.

„През 2014 г. във Вашингтон по време на посещението на Lorenzin (италианският министър на здравеопазването) Италия бе избрана да се превърне в първия световен лидер на стратегията за азкрад аот инфом акс ваксинации“, – обясни говорител в Рим.

Италия е в челните редици на експеримента с ваксинации, проведен от италианското правителство, корумпирано с доларите на Big Pharma.

Предоставяйки на фармацевтичните компании възможността да създава нови закони и да изпитва пълната си гама от продукти върху населението въпреки неговото несъгласие, италианското правителство предаде азкрад аот инфом акс своя народ.

Протестиращите в Италия представляват всички организации на работническата класа, те се обединиха и се мобилизираха срещу алчността на управляващата класа и корпоративния елит.

Активно подкрепяйки задължителния закон за ваксинации, основните медии се борят яростно с хората и защитават интересите на управляващата класа.

Сенатор Бартоломео Пепе заяви, че италианския азкрад аот инфом акс народ се разбунтува, защото правителството го лишава от неговите права. Суверенитетът на индивида се унищожава в полза на корпорациите. Алчността победи достойнството.

Но тъй като правителството и водещите медии продължават да премълчават и омаловажат прогреса на това важно движение, хората продължават да се настройват срещу закона и тази измама в азкрад аот инфом акс здравеопазването.

Габриеле Mилани, баща на дете, пострадало от ваксинация, също се обърна към протестиращите, като предупреди лекарите, че хората няма да толерират диктаторските практики на фармацевтичните гиганти.

Днес лекарите могат да натъпчат джобовете си с пари от фармацевтичните компании, но утре те също ще загубят свободата си.

„Аз също така азкрад аот инфом акс се обръщам и към медицинския персонал, който изглежда пренебрегва факта, че днес ние сме пионерите на тази битка, която в крайна сметка ще засегне и тях.“

Западните медии продължават да премълчават информацията за размера и силата на революцията, която се случва на италианските улици, и отказва да защитава интересите на азкрад аот инфом акс тези, които имат конституционните права, подкопани от правителството заради доларите на Big Pharma.

Докато светът се разсейва от Г-20 и заплахата от геополитически конфликт, елитите се опитват да отнемат и последните права на хората.

Поради натиска на народа, правителството обяви промени в закона, но все още настоява за задължителни ваксинации.

азкрад аот инфом акс

Борбата още не е приключила. Ние всички трябва да се уверим, че този задължителен закон за ваксинациите няма да мине в Италия, както и че никоя друга страна не би посмяла да позволи на Big Pharma да управлява нейните държавни институции, отбелязват организаторите на протестите.

Източник: http://humansarefree.com/2017/07/millions-of-italians-rise-up-against.html

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Климатичният апартейд вече е започнал… (видео)

В новия доклад на ООН се казва, че светът е на пътя ...