Знакът на Зодиака, който е най-трудно да бъде разбран. Досетихте ли се кой е?

Редактор-1

риби

На пръв поглед хората, родени под това съзвездие, имат мек и лек  характер. Те са грижовни и нежни, от ранна детска възраст демонстрират добре развито въображение, и затова често потъват в  собствените си мечти и фантазии. С тях е интересно, защото техният вътрешен свят азкрад аот инфом акс е толкова дълбок, че да бъде разбран напълно е  невъзможно.

Това, разбира се, са Риби.

Те са чувствителни и уязвими, приемат всичко твърде близо до сърцето си и остро реагират на критика. Това не винаги може да се види, тъй като Рибите са склонни да крият истинските си чувства. Хората азкрад аот инфом акс от този знак често се разкъсват между противоречиви чувства. Те осъзнават, че малко хора са в състояние да ги разберат правилно, въпреки че понякога не осъзнават причината. Но това е  добре известно на астролозите.

1. Рибите пазят всичко в себе си

Те искат хората да ги разбират, но не винаги азкрад аот инфом акс могат да намери думи да изразят това, което  чувстват или това, от което се нуждаят. Те прекарват много време в  размишления, затова много хора не могат да намерят  общ език с тях. Дайте им време, грижете се за тях, оказвайте им внимание, подкрепа и те ще  се открият. Говорете с азкрад аот инфом акс тях за изкуство, въображение и творчество, и те ще се включат с радост в разговора.

2. Те често бъркат реалността с мечтите и фантазиите си

Реалността изглежда на Рибите досадна и скучна. Те се чувстват некомфортно сред вечната суета, шума и промените, затова  често намират утеха в собствените си мисли. азкрад аот инфом акс Тук те могат да намерят вдъхновение и да се отпуснат. Приемете тази особеност на Рибите, и вие лесно ще намерите общ език с тях.

3. Те са доверчиви

В младостта си Рибите са готови  да дадат лесно сърцето на този, който по тяхно мнение, го заслужава. Те са емоционални и азкрад аот инфом акс влюбчиви. На своя партньор се доверяват безгранично и са готови на всичко за него.  Но това често води до катастрофа за тях. Веднъж разбито, сърцето на Рибите никога няма да бъде същото.

4. Рибите искат да се сближат с вас, но се страхуват, че азкрад аот инфом акс ще им причините болка

Те са добри,  грижовни  и внимателни, поради което хората често злоупотребяват с тези качества на Рибите. Те искат близки отношения, но, тъй като в миналото често са им причинявали болка, те се страхуват да се открият. Дайте им шанс и ще видите колко  дълбока и красива азкрад аот инфом акс може да бъде вашата връзка.

5. Те се нуждаят от много лично време и пространство

Това не означава, че те не искат да ви видят в своя живот. Просто външният свят твърде много ги изтощава. Уединението е необходими на  Рибите за да постигнат вътрешна хармония. Но от  подкрепа и внимание азкрад аот инфом акс те също се нуждаят, затова не им  позволявайте да отидат  твърде далеч.

И така, Скъпи Риби и Нептунови дечица,

Знаем колко сте раними, чувствителни и прочее, но не може да не сте забелязвали как чувствата ви понякога не резонират „правилно“ с реалността. Как понякога не усещате никаква доза тъга по азкрад аот инфом акс време на погребение или как рязко усещате неприятни усещания, когато например сте на концерт сред много хора, които се забавляват и смеят.

В тези моменти аз, както и много от вас, предполагам, сме се чувствали счупени и сякаш нещо не ни е съвсем в ред с емоционалната платка. Сякаш полюсите азкрад аот инфом акс за обърнати.

Затова искам да ви кажа: Всичко е точно така, както трябва да бъде.
Защото Риби олицетворява перфектно същността на дуалното ни измерение и принципа Ин и Ян. Винаги когато сме обградени от бяло, ние усещаме черната точица.

Винаги когато сме в черно, бялото излиза на преден план. Това азкрад аот инфом акс е базисната ни функция и може би заради това този архетип ще си остане вечно неразбран и крайно противоречив. Защото всички останали архетипи имат рамка. Но като последен знак, архетип Риби я разгражда.

Автор : Една Истинска Риба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Топ - 5 на най-алчните знаци на зодиака

На пръв поглед хората, родени под това съзвездие, имат мек и лек  характер. Те са грижовни и нежни, от ранна детска възраст демонстрират добре развито въображение, и затова често потъват в  собствените си мечти и фантазии. С тях е интересно, защото техният вътрешен свят азкрад аот инфом акс е толкова […]