Днес е най-важното Новолуние през 2017 година. Ето как да се възползвате от този шанс!

Редактор-1

Най-важното астрологическо явление: Ако смятате, че Новолунието е опасно  явление, вие сте частично прави. Но само отчасти.

[ File # csp9716104, License # 2464731 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / milagli
За да се определят характеристиките на Новолунието азкрад аот инфом акс е важно да се знае в кой зодиакален съзвездие този път ще се осъществи лунната активност. Именно положението на  Луната в този или онзи знак, дава определено темпо за развитието на събитията през целия ден.

През септември Дева е  знакът, определящ характера и настроението на Луната.

Положението на нощното светило азкрад аот инфом акс в това съзвездие ще накара хората да обърнат специално внимание на дребните неща, такива като  отвращение, педантичност и обективен поглед върху нещата. Енергийната зона от такова естество е толкова огромна, че  може да изпадне в  дисонанс  с обичайния ход на живота.

Септемврийското обновление на Луната ще се състои на 20-ти. азкрад аот инфом акс Но това  далеч не са  всички събития на 20 септември. Когато лунната енергия се обновява, Луната ще влезе в обединение със Слънцето, което ще придаде  уникални функции на септемврийската Нова Луна. Хората ще попаднат под ударите  на разнополюсни енергии.

На високо ниво в този ден човек може максимално да разкрие азкрад аот инфом акс целия си потенциал и да получи приятни изненади.

На ниско ниво волята на човека няма да му се подчинява: всички сили на индивида ще бъдат насочени към потребление. Полезно е да се използват духовни практики и техники, насочени към укрепване на биологичното поле.

Новолунието под ръководството на Дева ще изненада азкрад аот инфом акс хората, които обичат да хвърлят пари на вятъра. Дева е знак на реда, предпазливостта и икономичността.

Това означава само едно: никакъв хазарт и авантюри.

В противен случай ще бъдете разочаровани, че късметът ви е напуснал в нужния момент.

По-добре е днес да прекарвате времето си върху визуализирането на мечтите си азкрад аот инфом акс и изграждането на нови планове.

Новите планове и идеи автоматично ще намерят своето място в живота. Обаче голямата опасност се крие в това, че заради вашите глобални планове можете да не забележите рисковете и пораженията. На 20 септември съществува риск да не се види ситуацията като цяло, а да се азкрад аот инфом акс възприемат нейни отделни страни.

Така че върху визията за „цялата картина“ трябва да се съсредоточите тотално.

Новолунието в Дева не е най-доброто време за укрепване на взаимоотношенията, интимността и сексуалните контакти. Можете да се сблъскате със студенината и безразличие на партньора. Но не бързайте да правите заключения и да влизате азкрад аот инфом акс в конфликт, като заемате отбранителна позиция!

На 20 септември хората ще бъдат обзети от определена скованост и срамежливост. Връзката ще се владее от чувство за дълг, подчинение и компромис.
Луната подновява своята енергия, заедно с която се подновява и енергията на човека.

Това е леко   уязвим ден в живота на азкрад аот инфом акс всеки човек.

Енергията на тази Нова Луна е много мощна … И зависи само от вас, дали ще можете да я използвате за да привлечете късмет и азкрад аот инфом акс просперитет в живота си. Или тя ще се насочи към разрушения.

Има няколко обяснения за това състояние. Хората започват да изпитват остър недостиг на жизненост, откъдето идват и умората, рязкото отслабване на имунната система, преумора, стрес и тревожност.

Човек е подложен на негативни мисли, така че действията му могат да азкрад аот инфом акс се противопоставят на неговите желания. Важно е да не загърбвате  вярата в доброто и за миг,  и да не променяте принципите си.

Новолунието управлява енергията на деня, а не на живота ви!

За да подобрите здравето си, трябва да намалите външния и вътрешния стрес. Правете това, което ви харесва. Не азкрад аот инфом акс бързайте, правете всичко бавно, комбинирайки обичайните дейности с кратки почивки.

Всяка фаза на Луната има две страни: тъмнина и светлина. В периода на Новолуние тъмната страна затъмнява светлата, така че е по-трудно да се устои на енергията на този ден.

Но всичко е възможно, ако вярвате в себе си и азкрад аот инфом акс в силата си. Следвайте призива на сърцето и подсказките на астролозите, напълно се доверявайте  на вътрешния си глас, и тогава ще успеете!

Пожелаваме Ви страхотно настроение!

Бъдете особено внимателни! Пълнолунието на Черната Луна в Стрелец започна днес!

Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден азкрад аот инфом акс е пълен с изкушения, а цялата серия от събития ще зависи само от вашата реакция към определени инциденти.   Тези…

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вълшебната фраза - Ключ за всеки зодиакален знак

Най-важното астрологическо явление: Ако смятате, че Новолунието е опасно  явление, вие сте частично прави. Но само отчасти. За да се определят характеристиките на Новолунието азкрад аот инфом акс е важно да се знае в кой зодиакален съзвездие този път ще се осъществи лунната активност. Именно положението на  Луната в този […]