Защо от вас си тръгват хора, които са ви се обяснявали в любов?

Редактор-1

Защо хората ви изоставят – според вашия зодиакален знак

i

Според   зодията ни  ние имаме определени доминиращи черти, които ни правят перфектен (или несъвършен) партньор за някого. Дали сте се питали защо от вас продължават  да си тръгват хора, които са ви се азкрад аот инфом акс обяснявали в любов? Мислехте си, че причината може да е във вас, а  не в тях? А може би и едното и другото?

Овен

Овните са независими и  увлечени от себе си. Отначало те са мили, но след това поведението им става досадно и разочароващо. Най-често именно тази импулсивност на азкрад аот инфом акс Овена се превръща в проблем, когато партньорът им се опитва да намери компромис с тях.

Телец

Инатливостта на  Телеца го кара да  помни обидите по-дълго, отколкото е необходимо. Дори и след като им се извините, те продължават да  са недоволни и предпочитат да се сърдят, докато  техните желания не бъдат азкрад аот инфом акс напълно удовлетворени. Това е много изтощително за другите.

Близнаци

Доминиращата черта на този знак на  зодиака – техният дух на свобода, така че за тях е трудно  да се задържат на едно място и да имат стабилна и  любяща връзка. Те могат да продължат да флиртуват и дори открито да азкрад аот инфом акс проявяват интерес към други хора. Техният идеал  е отворена връзка, затова на моногамните им е много трудно с тях.

Рак

Раците са независими и разчитат само на себе си. Но във връзка те често стават натрапчиви. Колкото повече се влюбват, толкова повече се привързват към човека и буквално го задушават азкрад аот инфом акс с любовта си.

Лъв

Въпреки че това са най-лоялните партньори, тяхното самочувствие и его понякога им пречат да имат успешна връзка. Те ще продължават да спорят и да доказват своята гледна точка, без значение колко е маловажна темата на спора. За Лъвовете това  е забавно, но много уморително за техните азкрад аот инфом акс партньори.

Дева

Девите са  аналитични и скептични – опасна комбинация. Те анализират и се съмняват не само в своите чувства, но също така и в чувствата на партньора. Дори и малък процент на съмнение може да ги накара да се откажат и да не вярват в успеха на връзката, дори азкрад аот инфом акс и ако е възможно да се реши проблема.

Везни

Това е един от най-идеалните знаците на зодиака, но и също толкова тщеславен. Везните непрекъснато търсят проблеми, предизвикателства, те са уверени, че те могат да решат всичко и да го оправят, за да създадат  идеална връзка. Но обикновено това не работи, азкрад аот инфом акс тъй като техните партньори отказват да бъдат променяни.

Скорпион

Скорпионите са верни и страстни, идеални във връзката. Но, както и раците, те могат да бъдат твърде привързани и ревниви, до степен да  се опитват да контролират напълно партньора.

Стрелец

Това е най-авантюристичният и безгрижен знак на зодиака. Стрелците обичат забавленията азкрад аот инфом акс и удоволствията, и  имат много високи очаквания за партньора си.

Козирог

Козирозите не се доверяват на хората лесно, тяхното доверие трябва да бъде  спечелено, за да ви пуснат в живота си. Поради това им подхожда  само търпелив  и силен партньор, който ще пробие тази стена и по този начин ще  азкрад аот инфом акс докаже своята лоялност. За съжаление, не всеки е готов да положи такива усилия.

Водолей

Остроумните Водолеи са праволинейни и не се страхуват да изразяват своето мнение. Това може да бъде на пръв поглед мило, но е много досадно и обезкуражава с времето.

Риби

Това е един от най-емоционалните знаци на азкрад аот инфом акс зодиака. С тях  е трудно да се се контактува защото те често все още страдат по свои бивши или по несподелена любов. Понякога рибите проектират своите фантазии на новия човек, което не е от най-приятните усещания.

Ето кои са Най-егоистичните представители на зодиака

Бъдете внимателни с азкрад аот инфом акс Овните, Скорпионите, Стрелците и Лъвовете, но не забравяйте, че отрицателни качества имат всички. Точно както   всеки представител на зодиака има  силни страни и положителни качества. Всеки от…

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

Хороскопът на алчността и меркантилността показва най-алчните, азкрад аот инфом акс пресметливи и ненаситни представители на зодиакалния кръг.   5 място: Всичко е сложно Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

4-те зодиакални знака, които никога няма да ви измамят!

Защо хората ви изоставят – според вашия зодиакален знак Според   зодията ни  ние имаме определени доминиращи черти, които ни правят перфектен (или несъвършен) партньор за някого. Дали сте се питали защо от вас продължават  да си тръгват хора, които са ви се азкрад аот инфом акс обяснявали в любов? […]