Паранормалните способности на зодиакалните знаци – Топ 5

Редактор-1

1-2-1068x601

Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват това. Например, можете да определите  кога някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите способности се проявяват само в определени ситуации, но вие всички приписвате на интуицията си, не повече. Между другото, вашият азкрад аот инфом акс зодиакален знак може значително да повлияе на тези ви способности.

1. Риби

Повечето Риби дори не знаят колко са надарени в това отношение. Те просто разчитат на интуицията си, когато взимат решения. Този знак може да чете мислите на хората, дори и да няма силна връзка между тях, и той азкрад аот инфом акс винаги знае кога ще се случи нещо добро или лошо. Рибите са много състрадателни и в повечето случаи способностите им се проявяват под формата на муза, която им помага в своето изкуство.

2. Близнаци

Двойнствените Близнаци могат да бъдат на няколко места наведнъж. Докато физическото им тяло  е, например, в азкрад аот инфом акс леглото, те могат мислено да са  другаде и понякога  хората дори могат да ги видят в абсолютно земна човешка форма. Това е много загадъчен знак по отношение на екстрасензорните си способности. Паранормалните им способности се проявяват в ранно детство, което обикновено отблъсква другите хора от тях. В зряла възраст получават азкрад аот инфом акс видения, които обикновено се сбъдват.

3. Везни

Обикновено Везните не вярват, че имат  такива способности, но въпреки това те винаги имат „deja vu“, предчувствия или спомени за минали животи. Самите Везни възприемат такива усещания като абсолютно съвпадение или случайност. За съжаление те са твърде мързеливи, за да развият своите умения.

азкрад аот инфом акс

4. Скорпион

От всички знаци на зодиака, Скорпионите   най-добре от  всички четат мислите на хората. Не само че могат да кажат какво мислите, те също имат способността да знаят какво криете. И това е парадокс, защото самият Скорпион е склонен да се държи много мистериозно и тайнствено, да не говорим азкрад аот инфом акс за огромната му тайнственост. Скорпионите мразят лъжците и усещат лъжата от километри . Уви, но често те използват своите способности за да манипулират и контролират другите.

5. Рак

Паранормалните способности на Рака се проявяват в тях от гледна точка на емоциите – те могат да усетят, когато някой е разстроен, азкрад аот инфом акс дори ако този човек изглежда спокоен. Ракът е типичен емпат, който пропуска всичко чрез себе си. Той също така е много чувствителен към космическите вибрации, особено когато слуша музика. Раците са отлични екстрасензи.

Пръстените, в които живеят човешките души

В азкрад аот инфом акс продължение на много години, изследователи от американския Институт  Монро (основател и директор – Робърт Монро) провеждат  мащабно проучване за  извънтелесните съществувания на човека . В книгата на Робърт Монро…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мистерията на 5 октомври: Венера и Марс ще са много близо една до друга! Какво трябва да направите днес, за да подобрите живота си!

Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват това. Например, можете да определите  кога някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите способности се проявяват само в определени ситуации, но вие всички приписвате на интуицията си, не повече. Между другото, вашият азкрад аот инфом акс зодиакален знак […]