Трите знака на Зодиака, които буквално ще разбият сърцето ви!

Редактор-1

сърце

Техният чар ги прави достатъчно добри, за да се влюбят, но и достатъчно жестоки, за да разбият сърцето ви. Астрологията ще ни помогне да   разкрием кои са те.

Лъв

Вашата увереност  и енергия ви карат да привличате към вас автоматично всеки, така азкрад аот инфом акс че не е трудно да си намерите нови партньори. Проблемът е, че можете да бъдете егоисти. За вас са по-важни собствените ви интереси, отколкото интересите на партньора.

Много често ви доскучава и не се притеснявате, че трябва да работите върху взаимоотношенията, които трябва да възстановите, а не просто да се азкрад аот инфом акс откажете.

Стрелец

Знаете как да разбивате сърца за една минута както никой друг!

Склонни сте да обещавате много повече, отколкото да изпълнявате, и това води до множество аргументи. Ненавиждате да  се занимавате с проблеми и предпочитате да се разделите и да разбиете нечие сърце.

Вие сте весели, очарователни и любящи азкрад аот инфом акс .. Но изглежда, сериозната връзка не е ваш приоритет …

Козирог

Вие приемате нещата сериозно. До такава степен, че захвърляте  партньора си, веднага щом откриете някакви признаци на конфликт.

Очаквате най-лошото от хората, така че понякога се разделяте с тях, преди да да започнат да действат.

Хората ви харесват защото азкрад аот инфом акс сте практични и аналитични. Очаквате, че хората ще бъдат същите като вас, но това въобще не е така!

Източник: http://www.yourtango.com/2017304428/these-3-zodiac-signs-are-heartbreakers

От 10 октомври започва периодът на най-стремителните успехи: Юпитер, планетата на късмета и богатството, навлиза в знака на Скорпион!

Знакът Скорпион подкрепя всички честни хора, които никога азкрад аот инфом акс не се отказват и не се предават Юпитер в Скорпион  ще подготви за всеки изпитания според  силите му. Всички трудности по пътя…

Само за лично ползване. Четете с особено внимание: Зодия Скорпион. Начин на употреба!

Много, ама МНОГО полезен  хороскоп за  за тези, които им се азкрад аот инфом акс налага да общуват със Скорпионите ! Скорпионът е най-богатият на енергия зодиакален тип. Той  е нещо като трансформатор, на…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво ги очаква Знаците на Зодиака през последните дни на 2017 г.?

Техният чар ги прави достатъчно добри, за да се влюбят, но и достатъчно жестоки, за да разбият сърцето ви. Астрологията ще ни помогне да   разкрием кои са те. Лъв Вашата увереност  и енергия ви карат да привличате към вас автоматично всеки, така азкрад аот инфом акс че не е […]