Кармичните болести на Знаците на Зодиака

Редактор-1

карма

Кармата не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но   разкрива и  много други важни аспекти на неговото съществуване.

Някои области изискват специално внимание, например, кармичните заболявания на зодиакалните знаци, които техните представители трябва да изучат по-подробно. Познавайки тези опасности, човек може превантивно азкрад аот инфом акс да се погрижи за здравето си, за да избегне усложнения в бъдеще.

Кармичните заболявания на Овен

Управляващата планета на този знак е Марс. Той съответства на горната част на главата, което означава, че здравословните проблеми, които очакват Овен, са в тази област.

Различни възпаления, инфекции, невралгия – всичко това ги азкрад аот инфом акс дебне  на всяка крачка.

Обикновеното затоплянето на главата през зимата не е решение. Овенът трябва правилно да използва енергията на своя покровител. Марс е много енергична планета, поради което представителите на този знак на Зодиака трябва да се занимават със спорт, да водят активен начин на живот, често да посещават азкрад аот инфом акс природата и да се закаляват.

От психологическите проблеми има опасност от раздразнителност и неврози. Те също могат да бъдат избегнати, ако Овенът открие работа, в който да има пълна независимост. Когато Овенът се чувства важен и значим за някого, той придобива вътрешна хармония и сила и  болестите много по-рядко ще азкрад аот инфом акс го поразяват.

Кармичните заболявания на Телец

Телецът е доста издръжлив знак за Зодиака, който има вроден имунитет към почти всички болести. Ако човекът, роден под този знак, се чувства щастлив, тогава той не се сблъсква със сериозни здравословни проблеми.

Ако хармонията му се наруши, тогава съпротивляемостта на организма към болести азкрад аот инфом акс пада драстично.

Главната „болезнена“ точка на Телеца е  гърлото, така че може да се „сдобие“ с  постоянно възпалено гърло, ларингит и други проблеми, свързани с този орган.

По-рядко, но все пак доста често,  у тях се срещат пълнота, диабет, проблеми с щитовидната жлеза.

За да избягва подобни болести, за  Телеца азкрад аот инфом акс е особено полезно да … пее! А Не да пие!  Може да звучи изненадващо, но вибрацията на гласа му влияе положително на тялото му и омекотява кармичната предразположеност към болести. Също така хармонизира състоянието на тези зодиакални знаци  работа в градината, отглеждане на цветя и т.н.

Кармичните заболявания на Близнаци

азкрад аот инфом акс

Покровителят на този знак е Меркурий – планета, която е свързана с нервните окончания и тази част от мозъка, която е отговорна за процеса на мислене. Ето защо, ако Близнаци страдат от заболявания, това са  най-често разстройства на нервната система, вегетативна дистония, безсъние.

Друга слабост на Близнаци са  речта и азкрад аот инфом акс зрението.

Сред представителите на този знак има много хора, страдащи от късогледство или заекване.

Когато човек, роден под този знак, се намира в  стресово състояние, той лесно може да загуби дар слово в буквалния смисъл на думата.

За да не изостря кармичните си заболявания, азкрад аот инфом акс Близнаците често трябва да посещават компании,  много да общуват с други хора, да водят активен живот, да се учат Непрекъснато на нещо ново. Рутинната работа, скуката и липсата на движение влияят негативно на тяхната жизненост.

Следва.

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за запазване на азкрад аот инфом акс енергията

“Законът за запазване на енергията е един  от най-фундаменталните закони, според които най-важна физическа величина – енергията,  се запазва в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

Доброта: Да се избавим от илюзиите

Доброто  отношение азкрад аот инфом акс не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

Вижте кои са главните причини, поради които нямате толкова пари, колкото ви се иска

азкрад аот инфом акс

А има и хора, които не изпитват финансови проблеми,   имат много пари и могат да си позволят всичко, което  иска душата им. Вероятно всеки от нас изпитва естествената потребност…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новолунието на 19 октомври: Днес Вселената се отваря и изпълнява желания

Кармата не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но   разкрива и  много други важни аспекти на неговото съществуване. Някои области изискват специално внимание, например, кармичните заболявания на зодиакалните знаци, които техните представители трябва да изучат по-подробно. Познавайки тези опасности, човек може превантивно азкрад аот инфом акс да се […]