13 жестоки истини за Овен (написани от Овен)

Редактор-1

Oven_8

Като първо:  ние сме най-добрите в леглото сред всички знаци на зодиака. Разбира се, това е доказано от водещи астролози и потвърдено от всички, азкрад аот инфом акс но просто искам да ви кажа това отново, за да не го забравите.

Вие сте влюбена в Овен, нали?  Бог да ви помага! Шегувам се. Ние сме страхотни хора. Ние буквално ще ви донесем благодат и  любов. Но има някои неща, които все пак трябва да знаете за любовта на азкрад аот инфом акс Овен.

1. Ние сме Огън!

Да, ние сме огнен знак и това не е изненада. През целия ми живот ме  наричаха „огнен“, което може да се разглежда и като комплимент и като обида (предпочитам да вярвам в първото).

Положителната страна на това е, че когато влезем в стаята, ние отдаваме азкрад аот инфом акс на всички много енергия. По принцип това е добре. Но понякога е лошо – в зависимост от настроението. Ние сме хората, които искате да поканите на шумно парти, ако искате на всички да им е забавно. Негативната страна – гневът ни е  бърз, като  мълния. Целта винаги ще бъде постигната.

азкрад аот инфом акс

2. Нашето Его е огромно.

Вероятно вече сте предположили, но все пак да ви го кажем: „Овен денонощно се нуждае от половинки, които да се грижат за нашето его, когато имаме нужда от него.“ Един добър опит за балансиране!

3. В нас живее авантюристичен дух.

Ние ще опитаме почти всичко азкрад аот инфом акс и веднага. Ние не отлагаме нищо. Но ако не ни харесва (или не го разбираме много добре), няма да го направим отново.

4. Ние често се  отегчаваме и скучаем.

Ако вие не ни обръщате внимание, не ни се усмихвате, когато имаме нужда от това, не ни радвате в леглото или азкрад аот инфом акс не водите интересни разговори – тогава извинете, но нека влезе следващата, моля! Ние ще бъдем любезни (винаги сме интелигентни), но бързо ще се изнесем при друга, ако не можете да задържите вниманието ни. Егоистично, но вярно!

5. Обичаме да гледаме голямата картина.

Един дребен детайл не може да ни задържи азкрад аот инфом акс вниманието. Ние мислим за  проекти, идеи и цели и какво трябва да направим, за да постигнем нашата цел. Капки и половинчати мерки не ни интересуват. Но ние ще им обърнем внимание, ако е необходимо. Такива сме ние!

6. Ние често сме агресивни.

Агресията получаваме от това, което искаме, когато искаме азкрад аот инфом акс и както искаме. Моля, отстъпете назад. Вие само ни пречите! Във ваш  интерес е да не се конкурирате с нас – тъй като е по-вероятно да загубите.

7. Обичаме страстно.

Ние се влюбваме бързо и с ентусиазъм. Но основното нещо е, че  много страстно обичаме. Обичаме любовта! Самото състояние на азкрад аот инфом акс любов. Когато ви обикнем, веднага ще разберете това.

8. Животът ни вълнува.

Честно казано, ние сме във възторг от всичко: пътуване, литература, интересни хора, светът, вас … Почти всичко ни вълнува. Ето защо ние искаме да разглеждаме цялата картина като едно цяло и ако се тревожим за тривиални неща, няма азкрад аот инфом акс да имаме време да живеем живота  си с пълна скорост.

9. Ние сме лоялни към болката.

Не спорете с нашите приятели. Не обиждайте хората, които обичаме! Ние таим своя гняв с  години! И дори ако нямаме физическа сила, ние компенсираме с думи! Враговете на приятелите са  наши  врагове – бъдете азкрад аот инфом акс внимателни!

10. Ние сме уверени в нашите способности.

Това е просто един добър начин да се каже, че изричаме почти всичко, което искаме, особено в кръга на хората, които ни познават добре. Можем да затворим устата си пред родителите или шефа, но за нас е много трудно да не казваме азкрад аот инфом акс какво чувстваме.

11. Работим много и усилено.

Назначете Овен на лидерска позиция, дайте му това, с което изпитва страст, и той ще работи повече от всеки друг! азкрад аот инфом акс Но имайте предвид, че това е приложимо само ако Овен върши нещо, което го удовлетворява и стимулира. Ако се окажем в задънена улица – просто изключваме телефона и никой не може да ни намери.

12. Нямаме никакво търпение.

Никакво. Искаме всичко, което трябва да се направи, да се направи вчера, азкрад аот инфом акс и ще бъде лошо за всички наоколо, ако не можем да се договорим, че трябва да се направи нещо преди крайния срок. И нека не повдигаме въпроса „да заседнем в задръстването“ или „на опашката в супермаркета“. Това мигновено ни вбесява!

13. Винаги се нуждаем от лично пространство.

Ние сме изключително азкрад аот инфом акс независими, което означава, че трябва да имаме собствен живот. Ако Овен се почувства в клетка –  ще избяга веднага, когато отворите вратата. Привличат ни хора, които имат свои собствени интереси и хобита и могат да ни оставят да живеем живота си и да споделяме приключенията си с вас.

азкрад аот инфом акс

Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрекъснат поток от енергия, който  сформира  реални обекти и събития само благодарение на нашата мисъл. Ето защо духовните хора,…

Вие не можете да заобиколите азкрад аот инфом акс неумолимия кармичен Закон за запазване на енергията

“Законът за запазване на енергията е един  от най-фундаменталните закони, според които най-важна физическа величина – енергията,  се запазва в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кой знак на зодиака е вашият най-зъл враг?

Като първо:  ние сме най-добрите в леглото сред всички знаци на зодиака. Разбира се, това е доказано от водещи астролози и потвърдено от всички, азкрад аот инфом акс но просто искам да ви кажа това отново, за да не го забравите. Вие сте влюбена в Овен, нали?  Бог да ви […]