Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – II

Редактор-1

saturn v kozirogВлиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака

овенОвен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020: сега е моментът да  помислите дали сте доволни от това, което правите.

Ако азкрад аот инфом акс не, през следващите няколко години ще можете да намерите нова по-интересна работа. Търпението и усърдието ви ще бъдат възнаградени.

За да се постигне професионален успех ще трябва много време; бъдете готови да поемате рискове, когато сте достатъчно уверени, че сте избрали правилния път и сте решили да се движите само азкрад аот инфом акс нагоре в  кариерата, независимо от пречките.

телецТелец: Времето, когато Сатурн е в Козирог (2017 – 2020 година) – е най-успешния период за вас да получите допълнително образование или да повишите квалификацията си, за да  постигнете всички финансови и професионални успехи, към които се стремите. Това е и подходящо време за азкрад аот инфом акс планиране на ваканция.

Дори и да нямате възможност сега да се отправите на пътешествието на мечтите си или да отидете на почивка в близко бъдеще, не забравяйте да направите списък с местата, които бихте искали да посетите през живота си.

Вероятно влиянието на Сатурн ще ви принуди да преразгледате възгледите азкрад аот инфом акс си относно религията и принципите на живота.

Ако сте били убеден християнин и сте намирали покой при посещение в  църква, може би сега ще промените възгледите си и ще намерите друго място, което резонира с вашите настоящи мисли и вярвания.

близнациБлизнаци: Сатурн, пътешестващ в Козирог от декември 2017 до азкрад аот инфом акс 2020, ще ви принуди да  обърнете внимание на най-досадните аспекти на живота си,  за които обикновено не се сещахте. Например: не е ли време  да застраховате живота си или недвижимите имоти?

Под влиянието на планетата ще преосмислите вашите нужди и ще станете по-прагматични. След като се уверите, че сте в азкрад аот инфом акс безопасност, обърнете внимание хората около вас.

Вашата връзка с близките хора е здрава като скала, но сега е моментът да преосмислите връзката: отнесете се  сериозно към разделението на отговорностите и поемете своята отговорност. Дори романтичните взаимоотношения могат да бъдат подобни на бизнес срещите.

В професионалната сфера е време да обедините азкрад аот инфом акс ресурси с някой, на който имате доверие, а  Сатурн ще ви помогне да изгладите острите ъгли, но не се отпуснете; само помнете кой отговаря за вашия успех.

На последно място, но не по-малко важно, Сатурн ще има много голямо влияние върху вашата сексуалност и интимност и няма значение дали тази азкрад аот инфом акс област от живота ви е важна за вас или не.

ракРак: Сатурн ще прекара 2,5 години от 3, в противовес на знака ви. Сега е най-подходящият период да се реализирате и да работите върху себе си. Нека необработеният диамант, който сега сте, се превърне в блестящ диамант.

Вашата среда азкрад аот инфом акс ще играе важна роля във вашата трансформация.

Някои ще ви дадат морална подкрепа, но ако се чувствате некомфортно , когато говорите с някой от вашата компания, е време да му кажете „Сбогом“.

Другите ще ви обграждат с грижи, внимание и ще направят всичко за вас; те също така могат да азкрад аот инфом акс станат пример за подражание, към който се стремите.

Ако сте сами, не е нужно да влизате в отношения с първия срещнат или да продължите връзката си с някой, с който не искате да бъдете. Ще разберете, че е по-добре да останете сами, отколкото да влезете във  връзка, от която ще азкрад аот инфом акс ви бъде трудно да излезете по-късно.

лъвЛъв: Сатурн в Козирог (декември 2017 – 2020) ще се премества през шестия дом на вашия знак, който е отговорен за здравето и ежедневните грижи.

По време на пътешествието на Сатурн в този сектор на знака ще разберете, че всичките ви навици, дори азкрад аот инфом акс и най-вредните, ще имат последствия. Сега е времето да се погрижите за вашето здраве, независимо от възрастта и обстоятелствата, и да подобрите физическата си форма.

Сатурн ще ви помогне, като ви даде много съвети как правилно да организирате деня си, да настроите графика си за работа и почивка и да азкрад аот инфом акс започнете да се храните правилно.

В допълнение към здравето, и други области в живота ви ще бъдат засегнати, например, професията, в която упорито се стремите да постигнете желаните от вас кариерни цели.

В работата ви ще се появят  нови задачи, които ще станат стъпала  в кариерата ви. Ако имате хора азкрад аот инфом акс на ваше подчинение, това е времето да се вслушате в интуицията си, да повишите някой и да се разделите с друг.

Транзитното преминаване на Сатурн в Козирог в живота ви е период за подобряване на вашето здраве и благополучие и да добавите към ежедневието си приятни малки неща, на които азкрад аот инфом акс не сте обърнали внимание преди.

деваДева: В следващите няколко години (2018 – 2020 г.),  докато Сатурн се движи през знака на Козирога, се препоръчва да се посветите на   една романтична връзка, деца, внуци и хобита, които са близки и скъпи на сърцето ви.

Посветете се на близките си хора, азкрад аот инфом акс направете нещо добро за тях, само  внимавайте с  онези, които са свикнали повече да консумират, отколкото да дават.

Това е най-подходящото време за нещо, което да ви развълнува: да четете чак  до сутринта няколко романа в стил „фентъзи“ или да извадите  от килера статив, бои, музикални инструменти, градинарски ръкавици и азкрад аот инфом акс всичко останало, което  събужда въображението в сърцето ви и ви отваря пътя за творчество ,

Съберете около себе си цялото семейство и приятели, така че през следващите няколко години около вас да царува атмосфера на приятелство и забавление.

Какво хоби „захвърлихте“? Тенис? Боулинг? Фотография? Филми? Риболов? Рисуване? Какво искате да азкрад аот инфом акс правите? Ако преди  сте били прекалено заети за това поради работата си, сега е времето да си намерите хоби.

Транзитът на Сатурн в Козирог е предназначен за забавление и релаксация, но може да откриете, че хобито ви е довело до още един печеливш бизнес.

везниВезни: Козирог заема Четвъртия  дом азкрад аот инфом акс на вашия знак, който е отговорен за семейството, миналото, бъдещето и подсъзнанието. Сатурн, който пресича знака на Козирог, ще засегне тези области от живота ви. Повече от възможно е, че към момента на завършване на транзита на Сатурн през 2020 г., вие ще решите да се преместите.

Ако не ви азкрад аот инфом акс харесва мястото, където живеете, е време да освежите жизненото си пространство, особено ако това по някакъв начин е свързано с реконструкция или модернизация. Четвъртият астрологичен дом също така отговаря за миналото и бъдещето.

Най-вероятно сериозно ще се замислите за вашето бъдеще, за желанието да преустроите живота си като цяло. Сатурн азкрад аот инфом акс ще окаже силно влияние върху вашето подсъзнание, ще започнете да търсите отговори на вашите въпроси в книги, които ви трябват за да събудите вътрешния си дух.

Ще трябва да решите какво искате от живота си: какво очаквате от семейството, на коя професия искате да се посветите, дали сте готови да азкрад аот инфом акс поемете отговорност. Можете да помислите дали искате да имате дете и дали по принцип имате намерение да подарите на този свят още един човек.

Ако искате бебе, но се страхувате, че няма да се справите, Сатурн предполага, че ще бъдете в състояние да преодолеете този страх, чрез създаване на конкретен азкрад аот инфом акс план за действие, който да следвате.

скорпионСкорпион: Думите, мислите и езикът могат да станат втората ви природа. Не сте човекът, който е свикнал да лъже и лицемерничи, всичките ви думи идват от сърцето. Сатурн в Козирог ще премине през Третия дом на Вашия знак или в Дома на комуникациите азкрад аот инфом акс и по това време вашите думи и мисли ще бъдат високо оценени от хората около вас.

Обаче не трябва да се увличате твърде много, понякога е по-добре да останете мълчаливи и да изчакате известно време, преди да разкриете на някой най-съкровените си мисли. Периодът от декември 2017 г. до 2020 азкрад аот инфом акс г. е чудесно време да съберете всичките си спомени от миналото и да направите заключенията си.

Ако сега имате връзка, е време да станете по-задържани, за да не повтаряте грешките от миналото и да не стъпите накриво. Сатурн изисква дисциплина, затова бъдете по-сериозни и вашата работа ще бъде възнаградена. Планетата азкрад аот инфом акс също така ще окаже влияние върху общуването ви  с близките ви хора.

Вие винаги сте общителни, но много хора и места, които толкова обичате да посещавате, ще трябва да останат зад гърба ви. Освободете се от старите си навици, намерете нови приятели и нови компании по време на този преходен азкрад аот инфом акс период. Роднините са друга ключова дума за Третия дом на Вашия знак, през който преминава Сатурн.

Можете да разберете, че вашите братя или сестри са решили да направят най-важния избор на живота си по това време. Вашият брат или сестра може да ви покани на сватба или да сподели горчивината азкрад аот инфом акс от  раздялата с  близък човек.

стрелецСтрелец: Планетата Сатурн, която ще пътешества в  знака на Козирога  през периода от декември 2017-2020, ще посетия втория  дом на вашия знак, който е отговорен за финансовото ви благополучие, таланти и ресурси.

В този период ще можете да реализирате себе си максимално и да азкрад аот инфом акс постигнете практически всички успехи, за които мечтаете. Ще можете да реализирате талантите си, да приложите всичките си способности и да използвате всички ресурси, благодарение на които ще можете да печелите пари.

В продължение на три години ще имате достатъчно време, за да усъвършенствате уменията си, да овладеете всички тънкости на азкрад аот инфом акс професията си, да  развивате вродените си таланти, за да се постигнете още по-голям просперитет и изобилие.

козирогКозирог: Сатурн пристигна във вашия знак  през декември 2017 г. и ще остане там почти до края на 2020 г. Идва време на промяна, но не се съпротивлявайте и не се страхувайте от азкрад аот инфом акс тях. Идва време, което ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което е най-важно за вас, да разберете смисъла си за съществуване и да осъзнаете за какво сте дошли на планетата.

Това може да наложи някои промени, но тези промени ще ви помогнат да намерите истината и да намерите азкрад аот инфом акс истинския  си АЗ. Ще се почувствате като човек, какъвто винаги сте искали да бъдете, а не това, което сте сега и това, което другите искат да видите.

Освободете се от съжаленията и обидите, за да очистите енергията си и да създадете място за радост и свобода,  да бъдете верни на азкрад аот инфом акс себе си. Може би ще се изкачите в  кариерата; ще напуснете старата работа и ще намерите нова или ще решите да получите допълнително образование, за да вършите работата, която е най-подходяща за вашата личност и таланти.

В отношенията ще се появят ясни граници, така че ще имате време да се азкрад аот инфом акс фокусирате върху себе си. Това е невероятно важен момент за самоанализ и преоценка. Ако сте били невнимателни към вашето здраве или финансово положение, Сатурн в Козирог ще наложи усъвършенстване в  тези аспекти на живота ви.

Понякога транзитът на Сатурн във вашия знак може да се окаже сложно време, но през азкрад аот инфом акс следващите години ще разберете неговата роля и значение за предефинирането на вашето бъдеще.

водолейВодолей: Сатурн, който пресича Козирог между 2018 и 2020 г., ще посети един от секторите на вашата астрологична карта, наречен  „Дванайсти дом“.

Това е интересно място, тъй като 12- ят астрологичен дом  традиционно се нарича азкрад аот инфом акс „дом на затвори, болници и манастири“, защото властва над тайни, скърби и саможертви. Следващите три години са уникална възможност за осъзнатост и растеж.

Ще почувствате, че имате повече време за себе си. Действията на вашите активни и щастливи приятели и роднини ще ви изглеждат прекалено натрапчиви. Ще искате да бъдете азкрад аот инфом акс сами със себе си, да отстъпите назад  и да възстановите силите  си.

Под влиянието на планетите  ще може да се постигне духовен растеж, ще има възможности да се измъкнете от ежедневната суета и да прекарвате времето си с хора, които си мислят задълбочено, близки са ви по дух и   азкрад аот инфом акс се придържат към принципа на алтруизма, ангажирани са да помагат на човечеството.

Приятел   може да ви покани да се присъедините към тайна група, вероятно свързана с шаманизъм и свещени церемонии. Отворете своя скептичен ум, за да постигнете най-висшата истина.

И понеже 12-тия астрологичен дом също така властва над тайните,  азкрад аот инфом акс е напълно възможно да бъдете очаровани от някой и да встъпите в  романтична връзка, която трябва да запазите в тайна от другите. Не се съмнявайте, че тези романтични взаимоотношения ще ви бъдат от полза и няма да ви навредят.

рибиРиби: Скъпи Риби,  време да анализирате връзките с приятелите си. азкрад аот инфом акс Пътешествието на Сатурн през знака на Козирог от края на декември 2017 г. до 2020 г. също ще мине през вашия астрологичен дом на приятели, групи и организации.

Ще имате няколко години, през които ще промените мнението си за клубовете, на които сте член, обществени организации и движения, на  които азкрад аот инфом акс дарявате парите си или си губите времето.

Някои   постепенно ще напуснат кръга ви от приятели, а вие сте предчувствали това, защото на интуитивно ниво сте знаели, че връзката между вас е като тънка нишка, която не може да поддържа силно приятелство.

Това ще ви даде възможност да се сдобиете азкрад аот инфом акс с  нови познати. Под влиянието на Сатурн, който олицетворява възрастта и мъдростта, вие ще изберете такива хора, които ви привличат с личностен ръст.

Избирайте приятелите си внимателно,   за да не се почувствате задължени да прахосвате време и пари в нещо, което вече не ви интересува. Наградите, които очаквахте или бяха азкрад аот инфом акс отложени, ще се появят в живота ви в края на транзита на Сатурн в Козирог (2019 или 2020).

Вашето време и усилия ще бъдат изразходвани за развиване на взаимоотношенията с други хора, както и за развиване на зряла връзка, основана на вашите ясно определени очаквания.

Вижте и първата част:

азкрад аот инфом акс

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – I

Сатурн в Козирог ще ни изпрати  на увлекателно пътешествие, където ще бъдем в състояние да научим значението на търпениетo, уважението, знанията за  нашата история, умението да се изчака, да се…

азкрад аот инфом акс азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Тътенът на Земята" тревожи учените вече 20 години

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020: сега е моментът да  помислите дали сте доволни от това, което правите. Ако азкрад аот инфом акс не, през следващите […]