Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Редактор-2

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат.

Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат.

Като цяло азкрад аот инфом акс те се самозаблуждават.
Човекът, на който са задължени – няма да изчезне, той ще си вземе своето.

Но длъжникът, който се радва, че е забогатял с измама или е отсрочил дълга си за неизвестно време – си е изкопал своя дългова „дупка“.

Той няма представа, че  материалният му и кармичен азкрад аот инфом акс дълг се увеличават всеки ден.

Или друг случай от живота: работодател, който не плаща на работниците си заработените от тях пари.

Случаи има много, смисълът е един: образува се кармичен дълг …
Стойността и смисъла на това зависи от щетите, които е причинил длъжника на своя кредитор. Щетите се оценяват азкрад аот инфом акс не само от размера на парите.

Често моралните щети надминават по размер материалните.

В какви случаи кармичният дълг расте по-бързо в сравнение с конвенционалния дълг?

1. Ако човекът, на когото му дължат пари има ниско ниво на доходи, но е дал пари на друг човек.

2. Ако човек се нуждае азкрад аот инфом акс от пари за лечение, хирургическа операция – да спаси живота си, или да спаси живота на близък човек, а длъжникът не върне дълга.

Такъв дълг може да се превърне в много голяма сума пари, която длъжникът няма да успее да плати дори и за целия живот.

Размерът на дълга, който азкрад аот инфом акс длъжникът не успее да изплати, ще се прехвърли в следващото му въплъщение, и отново с лихви.
И отново тези двама човека- кредитор и длъжник – ще имат кармична връзка.

И така нататък, до пълното връщане на дълга.

3. Ако на кредитора е необходимо да подобри условията си на живот.

А азкрад аот инфом акс парите, които не му връщат или не му плащат за извършени услуги, могат да му помогнат за решаване на жилищния проблем по-бързо.

Да обобщим – дългът расте по-бързо по отношение на тези хора, които имат ниски доходи и които се нуждаят от пари, за да решат важни проблеми в живота азкрад аот инфом акс си.

Много често ситуациите с кармични дългове се превръщат в кармични войни, които се простират в десетки превъплъщения, като включват все нови и нови хора (обикновено близки роднини) и отравят живота на всички участници.

И тогава между хората се случват ужасни, неизбежни неща.

Например, има дълг. На човек 1 му азкрад аот инфом акс дължи пари човек 2.
Тази програма на дълга е записана в енергетиката  и на двамата – и на длъжника, и на кредитора.

В следващото въплъщение тези хора се оказват един до друг, може би в едно и също семейство, или стават врагове.

Човек 2 азкрад аот инфом акс несъзнателно изпитва омраза и отмъщава на човек 1.

Човек 1, обратното, бори се за да изплати дълга, прави всичко възможно и невъзможно за 2, дава и дава, и не само пари, но и време, усилия, енергия, тъй като дългът блокира живота му.

Но за човек 2 това е малко, той азкрад аот инфом акс мрази, презира, унижава, подритва човек 1, без значение колко е получил от него.
И тогава е възможно, че заради натрупаните негативни емоции в следващия живот си 1 и 2 ще разменят местата си, и вече човек 2 ще служи на 1 и ще търпи унижения от него.

И в тази азкрад аот инфом акс война влизат близки хора (родители, деца, съпрузи, съпруги, братя, сестри, любовници) и постепенно се създава огромна топка с карма – кармична връзка между десетина души.

И това не просто разбива живота. То е много по-лошо.

Може да се получи и така, че длъжникът, който не е искал да плати дълга, азкрад аот инфом акс или не е успял, следващия си живот да проведе в болнично легло или в инвалидна количка, като с това страдание частично пречиства душата си.
А след въплъщението ще плаща дълговете си.

Във всички случаи човек да има кармични дългове – е много лошо и не е изгодно.

Вършейки измами „тук азкрад аот инфом акс и сега“, човек поставя под въпрос всичко, бъдещето си и това на децата си. И неизбежно губи.

Със сигурност ако анализирате живота си, живота на своите близки или познати, ще можете да видите примери за такива кармични връзки между хората.

Бъдете отговорни за живота си – не трупайте кармични дългове!

азкрад аот инфом акс

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време азкрад аот инфом акс да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще живеете или не. И така, нагледен пример

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Някой ще опита да прелъсти Козирога, Лъвът ще се почувства самотен, щастие и спокойствие за Водолей- астропрогноза за периода от 18-ти до 24 декември

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат. Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат. Като цяло азкрад аот инфом акс те […]