Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Roman Kyurdski

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат.

Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат.

Като цяло те се самозаблуждават.
Човекът, на азкрад аот инфом акс който са задължени – няма да изчезне, той ще си вземе своето.

Но длъжникът, който се радва, че е забогатял с измама или е отсрочил дълга си за неизвестно време – си е изкопал своя дългова „дупка“.

Той няма представа, че  материалният му и кармичен дълг се увеличават всеки ден.

азкрад аот инфом акс

Или друг случай от живота: работодател, който не плаща на работниците си заработените от тях пари.

Случаи има много, смисълът е един: образува се кармичен дълг …
Стойността и смисъла на това зависи от щетите, които е причинил длъжника на своя кредитор. Щетите се оценяват не само от размера на азкрад аот инфом акс парите.

Често моралните щети надминават по размер материалните.

В какви случаи кармичният дълг расте по-бързо в сравнение с конвенционалния дълг?

1. Ако човекът, на когото му дължат пари има ниско ниво на доходи, но е дал пари на друг човек.

2. Ако човек се нуждае от пари за лечение, хирургическа азкрад аот инфом акс операция – да спаси живота си, или да спаси живота на близък човек, а длъжникът не върне дълга.

Такъв дълг може да се превърне в много голяма сума пари, която длъжникът няма да успее да плати дори и за целия живот.

Размерът на дълга, който длъжникът не успее да изплати, азкрад аот инфом акс ще се прехвърли в следващото му въплъщение, и отново с лихви.
И отново тези двама човека- кредитор и длъжник – ще имат кармична връзка.

И така нататък, до пълното връщане на дълга.

3. Ако на кредитора е необходимо да подобри условията си на живот.

А парите, които не му връщат азкрад аот инфом акс или не му плащат за извършени услуги, могат да му помогнат за решаване на жилищния проблем по-бързо.

Да обобщим – дългът расте по-бързо по отношение на тези хора, които имат ниски доходи и които се нуждаят от пари, за да решат важни проблеми в живота си.

Много често ситуациите с азкрад аот инфом акс кармични дългове се превръщат в кармични войни, които се простират в десетки превъплъщения, като включват все нови и нови хора (обикновено близки роднини) и отравят живота на всички участници.

И тогава между хората се случват ужасни, неизбежни неща.

Например, има дълг. На човек 1 му дължи пари човек 2.
Тази азкрад аот инфом акс програма на дълга е записана в енергетиката  и на двамата – и на длъжника, и на кредитора.

В следващото въплъщение тези хора се оказват един до друг, азкрад аот инфом акс може би в едно и също семейство, или стават врагове.

Човек 2 несъзнателно изпитва омраза и отмъщава на човек 1.

Човек 1, обратното, бори се за да изплати дълга, прави всичко възможно и невъзможно за 2, дава и дава, и не само пари, но и време, усилия, енергия, тъй като азкрад аот инфом акс дългът блокира живота му.

Но за човек 2 това е малко, той мрази, презира, унижава, подритва човек 1, без значение колко е получил от него.
И тогава е възможно, че заради натрупаните негативни емоции в следващия живот си 1 и 2 ще разменят местата си, и вече човек 2 ще азкрад аот инфом акс служи на 1 и ще търпи унижения от него.

И в тази война влизат близки хора (родители, деца, съпрузи, съпруги, братя, сестри, любовници) и постепенно се създава огромна топка с карма – кармична връзка между десетина души.

И това не просто разбива живота. То е много по-лошо.

Може да се азкрад аот инфом акс получи и така, че длъжникът, който не е искал да плати дълга, или не е успял, следващия си живот да проведе в болнично легло или в инвалидна количка, като с това страдание частично пречиства душата си.
А след въплъщението ще плаща дълговете си.

Във всички случаи човек да има кармични азкрад аот инфом акс дългове – е много лошо и не е изгодно.

Вършейки измами „тук и сега“, човек поставя под въпрос всичко, бъдещето си и това на децата си. И неизбежно губи.

Със сигурност ако анализирате живота си, живота на своите близки или познати, ще можете да видите примери за такива кармични връзки азкрад аот инфом акс между хората.

Бъдете отговорни за живота си – не трупайте кармични дългове!

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго азкрад аот инфом акс решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще живеете или не. И така, нагледен пример

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Някой ще опита да прелъсти Козирога, Лъвът ще се почувства самотен, щастие и спокойствие за Водолей- астропрогноза за периода от 18-ти до 24 декември

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги върнат. Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат. Като цяло те се самозаблуждават. Човекът, на […]