Енергетика: Кармата на длъжниците застига всеки

Редактор-2

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги азкрад аот инфом акс върнат.

Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат.

Като цяло те се самозаблуждават.
Човекът, на който са задължени – няма да изчезне, той ще си вземе своето.

Но длъжникът, който се радва, че е забогатял с измама или е отсрочил азкрад аот инфом акс дълга си за неизвестно време – си е изкопал своя дългова „дупка“.

Той няма представа, че  материалният му и кармичен дълг се увеличават всеки ден.

Или друг случай от живота: работодател, който не плаща на работниците си заработените от тях пари.

Случаи има много, смисълът е един: образува се кармичен азкрад аот инфом акс дълг …
Стойността и смисъла на това зависи от щетите, които е причинил длъжника на своя кредитор. Щетите се оценяват не само от размера на парите.

Често моралните щети надминават по размер материалните.

В какви случаи кармичният дълг расте по-бързо в сравнение с конвенционалния дълг?

1. Ако човекът, на когото азкрад аот инфом акс му дължат пари има ниско ниво на доходи, но е дал пари на друг човек.

2. Ако човек се нуждае от пари за лечение, хирургическа операция – да спаси живота си, или да спаси живота на близък човек, а длъжникът не върне дълга.

Такъв дълг може да се превърне в азкрад аот инфом акс много голяма сума пари, която длъжникът няма да успее да плати дори и за целия живот.

Размерът на дълга, който длъжникът не успее да изплати, ще се прехвърли в следващото му въплъщение, и отново с лихви.
И отново тези двама човека- кредитор и длъжник – ще имат кармична връзка.

И азкрад аот инфом акс така нататък, до пълното връщане на дълга.

3. Ако на кредитора е необходимо да подобри условията си на живот.

А парите, които не му връщат или не му плащат за извършени услуги, могат да му помогнат за решаване на жилищния проблем по-бързо.

Да обобщим – дългът расте по-бързо по отношение азкрад аот инфом акс на тези хора, които имат ниски доходи и които се нуждаят от пари, за да решат важни проблеми в живота си.

Много често ситуациите с кармични дългове се превръщат в кармични войни, които се простират в десетки превъплъщения, като включват все нови и нови хора (обикновено близки роднини) и отравят азкрад аот инфом акс живота на всички участници.

И тогава между хората се случват ужасни, неизбежни неща.

Например, има дълг. На човек 1 му дължи пари човек 2.
Тази програма на дълга е записана в енергетиката  и на двамата – и на длъжника, и на кредитора.

В следващото въплъщение тези хора се оказват един до друг, може би в едно и също семейство, или стават врагове.

Човек 2 несъзнателно изпитва омраза и отмъщава на човек 1.

Човек 1, обратното, бори се азкрад аот инфом акс за да изплати дълга, прави всичко възможно и невъзможно за 2, дава и дава, и не само пари, но и време, усилия, енергия, тъй като дългът блокира живота му.

Но за човек 2 това е малко, той мрази, презира, унижава, подритва човек 1, без значение колко е получил от него.
азкрад аот инфом акс И тогава е възможно, че заради натрупаните негативни емоции в следващия живот си 1 и 2 ще разменят местата си, и вече човек 2 ще служи на 1 и ще търпи унижения от него.

И в тази война влизат близки хора (родители, деца, съпрузи, съпруги, братя, сестри, любовници) и постепенно азкрад аот инфом акс се създава огромна топка с карма – кармична връзка между десетина души.

И това не просто разбива живота. То е много по-лошо.

Може да се получи и така, че длъжникът, който не е искал да плати дълга, или не е успял, следващия си живот да проведе в болнично легло или азкрад аот инфом акс в инвалидна количка, като с това страдание частично пречиства душата си.
А след въплъщението ще плаща дълговете си.

Във всички случаи човек да има кармични дългове – е много лошо и не е изгодно.

Вършейки измами „тук и сега“, човек поставя под въпрос всичко, бъдещето си и това на децата азкрад аот инфом акс си. И неизбежно губи.

Със сигурност ако анализирате живота си, живота на своите близки или познати, ще можете да видите примери за такива кармични връзки между хората.

Бъдете отговорни за живота си – не трупайте кармични дългове!

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

азкрад аот инфом акс

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали азкрад аот инфом акс ще живеете или не. И така, нагледен пример

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Някой ще опита да прелъсти Козирога, Лъвът ще се почувства самотен, щастие и спокойствие за Водолей- астропрогноза за периода от 18-ти до 24 декември

Много хора с лекота и безгрижие вземат пари назаем, без да могат да преценят своите възможности. Или вземат парите, знаейки предварително, че няма да ги азкрад аот инфом акс върнат. Или вземат с намерение да ги върнат, но след това се случва нещо и не ги връщат. Като цяло те […]