Някой ще опита да прелъсти Козирога, Лъвът ще се почувства самотен, щастие и спокойствие за Водолей- астропрогноза за периода от 18-ти до 24 декември

Редактор-1

хороскопСравнително спокойна седмица.   Козирозите да се пазят от прелъстяване, Лъвът може да  се почувства самотен, щастие и спокойствие очакват Водолей

ОВЕН

Една романтична и азкрад аот инфом акс приятна седмица очаква представителите на  Овен. В сряда и събота може да се случат редица  промени в живота ви.

За свободните от вас са възможни интересни запознанства. Не отказвайте излизане с приятели. Очаква ви приятна среща и ново познанство, в което може да изпъкнете и да допринесе за авторитета ви. азкрад аот инфом акс Периодът е добър за общуване с представители от противоположния пол.

Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът сега е на ваша страна. Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение.

ТЕЛЕЦ

Седмицата вещае известна криза в отношенията. Проблемите ви обаче ще се решат бързо и азкрад аот инфом акс още по-бързо ще забравите за тях. Няма смисъл да усложнявате и нагнетявате обстановката.

Натякването няма да доведе до нищо добро. Звездите ви съветват в понеделник да бъдат смели и напористи. Бъдете уверени в способностите и не се подценявайте и за миг. Това е гаранцията за успеха ви.

От средата на азкрад аот инфом акс седмицата започва период, в който на преден план ще излязат емоционалните ви и любовни предпочитания. Оставете срамежливостта на страна и не изпускайте възможността. Никой няма да може да устои на погледа ви!

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица е добре да сведете желанието си за спорове до минимум. Възможни са конфликти при азкрад аот инфом акс това, отнасящи се до важни въпроси в двойката.

Не бързайте с окончателните изводи и решения и бъдете готови да приемете компромисно решение. В края на седмицата не се доверявайте прекалено. На преден план излиза примамливо предложение за лесни пари.

Сделката е много съмнителна, но и изключително привлекателна. Опитайте се да азкрад аот инфом акс разберете всичко около нея и нека не ви води единствено желанието да забогатеете бързо. В понеделник бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове.

РАК

Това, което ще ви липсва през тази седмица,  е да бъдете по-открити и откровени. Вероятно смятате, че не получавате същото от вашия партньор и азкрад аот инфом акс вие също се затваряте в себе си.

Но не това е начинът. Най-добре е да поговорите откровено. Ще е добре да се поглезите  с йога и/или медитация. Изобщо в този ден всички дейности свързани с физическа активност ще ви се отразят добре.

Ако отдавна мислите да си вземете домашен любимец, азкрад аот инфом акс то тази седмица е подходяща   за това. Животинчето само ще ви подскаже, че е точно вашият избраник. Добре си дайте сметка как точно ще се впише във всекидневието ви грижата за новия член на семейството.

ЛЪВ

През тази седмица ще се чувствате самотни. Всеки има подобни моменти. Не правете трагедия азкрад аот инфом акс от това. Наближаващите празници ни тласкат към равносметки, които често ни натъжават.

Съвсем скоро хармонията в отношенията ще се възстанови. Първият ден от новата седмица може да ви донесе новина, свързана с чужбина. Използвайте момента да придвижите ваши планове за осъществяването на нови начинания.

Освен това, както при всички останали, азкрад аот инфом акс така и при вас, периодът е плодотворен в любовно отношение. Познайте прошката и дайте шанс на любовта.

ДЕВА

Тази седмица ще бъде натоварена за вас. По-добре не си назначавайте срещи и  преговори.

Освен това не давайте повод за ревност на партньора ви. Нямате нужда от конфликти особено в навечерието на азкрад аот инфом акс празниците. Малцина ще могат да устоят на чара ви. Задължително направете добро на някой, показвайки любовта си.

Така и вие ще се почувствате щастливи, а постъпката ви ще се върне с положителна сила към вас.

ВЕЗНИ

В личните ви отношения цари хармония, така че не я нарушавайте само защото ви азкрад аот инфом акс е скучно. Предстоят ви много срещи покрай празниците и ще се молите да останете поне за малко насаме със себе си. . Понеделник е вашият ден.

Ще ви върви във всичко, свързано с чужбина, в решаването на юридическите въпроси и висшето образование. Ще имате моралната и финансовата подкрепа на покровители азкрад аот инфом акс и роднини, което ще ви даде сериозно предимство, самочувствие и смелост в реализирането на целите ви. Може да си позволите да сте настоятелни. С напредването на дните енергията ви ще  бъде най-ефективна в любовната сфера.

СКОРПИОН

Не си позволявайте упреци към любимия ви човек. Това е най-малкото, от което се азкрад аот инфом акс нуждае връзката ви сега. Освен това не правете обществено достояние личните ви проблеми.

Всички ги имат, но като се огласяват те не се решават. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил и е трудно да се докаже точно кой. Освен това азкрад аот инфом акс ще намерите и време и за любов. Дните се подходящи за реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

СТРЕЛЕЦ

Сега азкрад аот инфом акс личният ви живот може да бъде като интересен роман. Само внимавайте да не стане трагедия. Не е изключена намесата на трети лица, която няма да доведе до нищо добро.

Тези представители на знака, които учат,  трябва да използват периода, тъй като много лесно ще усвояват информацията. Ако ви предстои изпит азкрад аот инфом акс той ще премине леко и успешно. Моментът е добър и за започване на научен труд. Седмицата ще ви даде някои предимства, които останалите няма да имат. Това действително е вашето време. Периодът е добър за всякакъв вид спекулации.

КОЗИРОГ

Някой ще се опита да ви прелъсти. Няма да ви е азкрад аот инфом акс лесно да устоите, но много бързо си направете сметка какво бихте спечелили и загубили от това. Май не си заслужава, а?

Бъдете особено внимателни и да не предприемате рисковани действия, най-вече във физически смисъл. Т.е. не се претоварвайте, пазете костите си. Ще имате енергия в излишък и няма да ви азкрад аот инфом акс е лесно да спазвате това ограничение.

Изходът е да я насочите в друга посока – например – в  любовта. Откога не сте подарявали цветя на любимата си?

ВОДОЛЕЙ

Възможни са промени в отношения ви с любимия ви човек. Наистина е важно да се опитате да се поставите на мястото на азкрад аот инфом акс другия. Освен ако не жадувате свободата си, която по празниците ще ви излезе прекалено скъпа.

Първите дни от седмицата са особено подходящи за осъществяването на романтичен жест към половинката ви. От сряда нататък звездите ви обещават щастие и спокойствие. Настъпва благоприятен период за вас, така че подредете мислите и плановете азкрад аот инфом акс си, за да може да ги осъществите най-ефективно.

РИБИ

Звездите ви съветват да бъдете предпазливи в отношенията ви с любимия човек. От вас ще се изискват спокойствие и хладнокръвие. Понякога ситуацията не е такава, каквато вие си я представяте и трябва да допуснете тази възможност.

Не прибързвайте с реакциите. Особено азкрад аот инфом акс крайните. Освен това Звездите препоръчват на представителите на знака Риби да посветят седмицата на грижи за здравето си.

Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение. В същото време за вас важи предупреждението да не злоупотребявайте с алкохола –  пазете черния си дроб. Не се натоварвайте физически азкрад аот инфом акс и пазете краката и ставите си.

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – II

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в азкрад аот инфом акс периода от декември 2017 до 2020:…

Кои знаци на Зодиака ще забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

2018 г. ще премине  под контрола на стихията на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са азкрад аот инфом акс под нейното покровителство. Това  са Телец, Дева и…

Топ -6 на най-неотразимите жени според техния зодиакален знак

Всеки знак на Зодиака е уникален. Всеки има качества, които го правят неотразим за другите. Не само външността, но и вътрешните качества могат да привлекат азкрад аот инфом акс други хора. Има обаче знаци,…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето как може да намери любовта на живота си през 2018 г. (в няколко думи) всеки знак на Зодиака

Сравнително спокойна седмица.   Козирозите да се пазят от прелъстяване, Лъвът може да  се почувства самотен, щастие и спокойствие очакват Водолей ОВЕН Една романтична и азкрад аот инфом акс приятна седмица очаква представителите на  Овен. В сряда и събота може да се случат редица  промени в живота ви. За свободните […]