Какво ги очаква през 2018 г. хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

Редактор-1

840412-bigthumbnailМного от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им.

Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството  на вашия зодиакален знак вече е свършило или сега  започва, това означава, че имате азкрад аот инфом акс уникални черти и качества. Вижте  какви.

В астрологията границата между  два различни знака на зодиака се нарича „куспид“.

Тези няколко преходни дни от един знак към  друг усилват енергията на родените през този период и им дават характеристиките и на двата  зодиакални знака.

Пророците (Риби-Овен), 19-25 март

Магическите способности и азкрад аот инфом акс дарбата на ясновидството на Риби се съчетават  с огнената енергия на Овен. Хората, родени в дните на пролетното равноденствие, имат не само способността да предвиждат бъдещето и невероятна интуиция. Те също така успешно реализират това, за което  си помислят. Също така се раждат и шедьоври, които са неподвластни на времето. азкрад аот инфом акс В това време се раждат  композиторът Йохан Себастиан Бах и американската актриса Глен Клоуз.

Героите (Овен-Телец), 18-22 април

Силата и надеждността на Земята и неудържимата енергия на Огъня дават на хората от този период смелост и упоритост в постигането на техните цели. Те са родени лидери, които се стремят да азкрад аот инфом акс контролират абсолютно всички аспекти на живота – собствените  и на близките им  хора. В тези дни са родени актьорите Джесика Ланг и Джеймс Франко, диктаторът Адолф Хитлер.

Гениите  (Телец-Близнаци), 18-22 май

Висок интелект и логика на Земята,  в съчетание с  таланта и театралността на Близнаците. Такива хора не само могат азкрад аот инфом акс да достигнат невиждани висоти в науката, но и да използват правилно заслугите си, като   спечелят  голяма слава. Понякога обаче, като всички гении, те се разсейват, без да обръщат твърде много внимание на жизненоважните проблеми хората около тях. Под този знак е родена певицата Шер.

 11

Елфите (Дева – Везни), 19-25 азкрад аот инфом акс септември

Тези, които са родени в  това време, са изпълнени с магия. Хората от този период хармонично съчетават красота и забележителен ум. Дните на есенното равноденствие внасят истинска хармония в  талантливите им  природни дадености. Всичко, което заобикаля елфите, сякаш с  магия  става красиво и изпълнено със смисъл. Това са идеалисти, азкрад аот инфом акс които правят идеален света около тях. Тези хора са в състояние да постигнат всичко, което искат, докато вътрешният им свят е в равновесие. В тези дни са родени  актьорите Уил Смит и Бил Мъри.

 22

Лидерите (Козирог-Водолей), 18-21 януари

Те са решителни  и донякъде ексцентрични хора. Те могат да си азкрад аот инфом акс позволят това, което другите смятат за  неуместно. И  няма да се притесняват от това. За Лидерите винаги е  важна само  победата, второто място  не е за тях. Затова те упорито се борят за да постигнат целта си. А техният природа  и практичност допринасят за това, че те непременно ще постигнат азкрад аот инфом акс всичко, което искат. В тези дни са родени модният дизайнер Кристиан Диор, певицата Джанис Джоплин.

Феите (Водолей-Риби), 17-20 февруари

Магическите Феи имат неземна мъдрост. Техните способности са толкова ярки, че успехът и материалният просперитет винаги са с тях. Хората от това време лесно могат да спечелят власт над хората и азкрад аот инфом акс дори не трябва да правят нищо за това. В този период са родени: певицата Риана, музикантът Кърт Кобейн.

Какви таланти и вдъхновения притежавате според вашия знак на зодиака

Овен (21.03 – 20.04.). Вдъхновението идва, когато се появи идея. Овенът е пионер,  авангардист, вечен двигател, постоянен търсач азкрад аот инфом акс на приключения,   диамант, който изисква умело шлифоване. Опитвайте се да търсите съмишленици,…

Нова ера: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – II

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще азкрад аот инфом акс има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020:…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето кога животът ви ще се подобри през 2018 г. според вашия зодиакален знак!

Много от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им. Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството  на вашия зодиакален знак вече е свършило или сега  започва, това означава, че имате азкрад аот инфом акс уникални черти […]