Знаците на Зодиака, на които винаги трябва да казвате НЕ!

Редактор-1

неПонякога приемате горчива враждебност за сърдечна привързаност! В тази статия ще говорим за това, на кой знак на зодиака винаги трябва да казвате НЕ и никога да не се съгласявате да се срещате с него!

Овен: Кажете НЕ на Рибите

Стойте далеч от рибите, ако азкрад аот инфом акс не е необходимо да си взаимодействате с тях. Овен няма да може да понесе и един процент от рибата. Чувствителната риба винаги ще изисква емоции от вас в една връзка. Но ще загубите ли време, за да посрещнете тези нужди, от които винаги сте бягали?

Телец: Кажете НЕ на Близнаци

азкрад аот инфом акс

Ако не искате да изгубите стабилността си, значи трябва да останете на разстояние от разпилените Близнаци. Ще бъде твърде трудно за вас да се справите с техния свободолюбив характер.

Близнаци: Кажете НЕ на Дева

Наистина ли искате да попаднете в оковите на дисциплината и реда? Ако не, избягвайте да се азкрад аот инфом акс свързвате с Деви  на всяка цена. Вие жадувате само  свобода, а перфекционистката Дева никога няма да ви позволи да правите това.

Рак: Кажете НЕ на Козирога

Козирогът никога няма да разбере вашите емоции. Вие сте прекалено чувствителна душа и не можете да оцелеете в океан, в който няма емоционални вълни.

азкрад аот инфом акс

Лъв: Кажете не на Везни

Имате его и гордост, с които не можете нищо да направите. Това е вашата природа!  Вие сте изключително взискателни и непредвидими. Спокойните Везни никога няма да харесат това ваше отношение. Така че е по-добре да стоите далеч от тях.

 67

Вашият номадски начин на живот азкрад аот инфом акс никога няма да се понрави на стабилния Телец, защото вашият начин на живот представлява две противоположни крайности, вие няма да бъдете в състояние да се адаптирате  един към друг, така че по-добре  стойте настрана от Телец.

Козирог: Кажете НЕ на Овена

Какво се случва, когато се срещнат двама упорити човека? азкрад аот инфом акс Експлозия! Точно това се случва между Козирог и Овен. Никой от тях няма да направи компромис. А Овенът не гарантира на Козирога изискването за личен живот. Просто стойте далеч от Овена!

Водолей: Кажете НЕ на Скорпиона

Скорпионът е вашият пълен антипод. Приятния, забавен и откровен характер на Водолей няма да азкрад аот инфом акс бъде разбран от Скорпиона, това вероятно ще се възприема негативно, дори и ако Водолеят не е имал нищо лошо предвид.

Риби: Кажете НЕ на Водолей

Тъй като и двамата обръщате много внимание на емоциите, имате нужда от партньор, който ще бъде стабилен. Като партньори не можете да си дадете стабилност азкрад аот инфом акс един на друг. По-добре да останете далеч един от друг.

Източник: http://www.soulpost.me/2018/01/the-zodiac-sign-you-should-always-say.html

Още по темата:

Чуете ли такава фраза, значи сте го притиснали в ъгъла!

Понякога в живота на всеки човек идва един момент, в който диалогът буквално го притиска азкрад аот инфом акс в ъгъла и се налага да се отбранява.  Като правило, представителите на различните зодиакални знаци…

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта, индивидуален хороскоп по азкрад аот инфом акс рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идеалната двойка: Кои знаци на Зодиака напълно отговарят на очакванията на своята половинка

Понякога приемате горчива враждебност за сърдечна привързаност! В тази статия ще говорим за това, на кой знак на зодиака винаги трябва да казвате НЕ и никога да не се съгласявате да се срещате с него! Овен: Кажете НЕ на Рибите Стойте далеч от рибите, ако азкрад аот инфом акс не […]