Пучдемон: Новите технологии ще ми помогнат да управлявам от Белгия!

Редактор-2

Централното правителство в Мадрид обяви, че ще възпрепятства връщането на Пучдемон на власт, дори и ако е  необходимо по съдебен път.
 

Уволненият председател на каталунското правителство Карлес Пучдемон, който избяга в Брюксел с цел да избегне съдебното разследване в Испания,  заведено срещу него заради опитите за отцепване на Каталуния, заяви, че новите технологии ще му помогнат да ръководи от Белгия.

Пучдемон отново иска да се върне на поста си.

Опитът за отцепване на Каталуния, извършен от Пучдемон чрез референдум, принуди испанските власти да разпуснат каталонското правителство и да обявят предсрочни избори. На изборите, привържениците на разделянето на Каталуния спечелиха със слабо мнозинство.

Централното правителство в Мадрид обяви, че ще възпрепятства връщането на Пучддемон на власт, дори и ако е  необходимо чрез съдебно решение.

Виктор Орбан нарече бежанците “мюсюлмански нашественици”

Унгарският премиер Виктор Орбан зяви, че Будапеща няма да приема  бежанци в бъдеще. Той разказа за това на германския вестник Welt. “Ние вярваме, че големият брой мюсюлмани непременно води до паралелни общества”, каза той. “Ние не разглеждаме тези хора като бежанци, ние виждаме в тях мюсюлмански нашественицих. Мултикултурализмът е само илюзия. ” Орбан многократно заявява, че бежанците представляват заплаха за …

Read More »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Каква ще бъде любовната съвместимост на Козирог и Стрелец с останалите знаци през 2018 г.?

Централното правителство в Мадрид обяви, че ще възпрепятства връщането на Пучдемон на власт, дори и ако е  необходимо по съдебен път.   Уволненият председател на каталунското правителство Карлес Пучдемон, който избяга в Брюксел с цел да избегне съдебното разследване в Испания,  заведено срещу него заради опитите за отцепване на Каталуния, […]