Home / БЪЛГАРИЯ / Системата: Училището убива таланта на децата и създава хиляди нeудачници!

Системата: Училището убива таланта на децата и създава хиляди нeудачници!

90% от учениците няма да са успешни хора и ще изживеят живота си като губещи. Нашето общество е под хипнозата на матрицата и не може да разбере очевидната азкрад аот инфом акс истина. Образователната система е безнадеждно остаряла. 90% нещастни хора са твърде много. Ако завод за минерална вода произвежда 9 от 10 бутилки с мръсна вода – ръководството му ще бъде пратено в затвора.

Хиляди училища всяка година „произвеждат“ хора, които ще живеят самотни, бедни и нереализирани. Защо се случва това?

азкрад аот инфом акс

Причините за днешните злини трябва да се търсят в миналото. Модерното училище е създадено преди 200 години. Тази институция е отговаряла на специфичните нужди на индустриалната епоха. По онова време в Англия бързо се развива индустрията. Появяват се нови фабрики, банки, заводи. За тях са били са необходими милиони безмозъчни, азкрад аот инфом акс послушни изпълнители – един вид биороботи. Тогава е създадена системата, противоречаща на здравия разум, на характера на детето, на еволюцията.

Идеалната програма за създаване на роботи, които са колелцата в едрия бизнес.

Ние знаем, че децата обичат да играят. Така обучението е десетки пъти по-бързо, отколкото на чина. Децата имат азкрад аот инфом акс много енергия. Те обичат да се смеят, да тичат, да скачат. Училището наказва децата за всяка проява на емоции, радост, любопитство. За никакво развитие на личността, както физическо, така и духовно, интелектуално, не може да става дума. Нашата педагогика е структурирана да унищожава индивидуалността, личността, да лишава детето от мнение.

азкрад аот инфом акс

Няколко причини, поради които училището е вредно:

Съвременната наука е доказала, че детето се учи ефективно само когато греши. Училището прави всичко, за да се развие у децата страх от грешки. За неверни отговори наказват с двойка. В бъдеще тези нещастни хора ще се страхуват да опитват нови неща, да азкрад аот инфом акс експериментират, да правят грешки.

В задачите има само два отговора – правилен и неправилен. По този начин децата започват да виждат света плосък. А много задачи в действителност може да имат хиляди правилни решения.

Децата нямат време да мислят. Съвременният процес на обучение е разработен така, че детето постоянно да азкрад аот инфом акс е натоварено с глупава безсмислена работа. По-рано, по време на разцвета на философията, учителят е водил учениците до брега на реката и им е давал задача да мислят. Те са могли по няколко дни да спорят, да размишляват. Само размишлявайки в тишина, ние можем да развием своя ум.

Съвременното училище азкрад аот инфом акс убива един от вродените инстинкти – стремежът към знание. Леонардо да Винчи не е учил в училище. Само по този начин той е успял да развие и да поддържа жаждата за знания. През целия си живот той прави блестящи открития, оставайки ученик. Изобретенията на Да Винчи с 500 години изпреварват азкрад аот инфом акс своето време. Повечето студенти след като получат своите дипломи, завинаги спират да учат. Те мразят този процес. За цял живота остават духовни инвалиди.

Всички знания, които се дават в училище с насилие и унижение на личността за 12 години не струват нищо и могат да се поберат на една банкнота азкрад аот инфом акс от пет лева. Светът се развива стремително. Информацията остарява и става безполезна. Ценно е само умението за самообучение, но на това никой не учи децата.

Повечето хора вече не яздят магарета, никой не ползва  пощенски гълъби. Реалността се е променила. Остава същата само феодалната система за промишлено образование.

Скъпи баби азкрад аот инфом акс и дядовци, майки и татковци, ако някой има възможността да изведе детето си от училищното образование – да го направи. Така ще му подари щастлив живот, затова без колебание го махайте от училище. Но за съжаление това могат само единици….

По-голямо зло от училището е трудно да си представим. Критикувайки азкрад аот инфом акс училищното образование по никакъв начин не бива да се мисли, че това е обида за хората- изключения, учители от Бога. Те дори и в този училищен ад имат смелостта да показват любов към децата, за да им дадат знания, вдъхновение за бъдещи постижения. Но това за съжаление са изключения, които азкрад аот инфом акс само потвърждават правилото.

По темата:

Вместо на училище – в цеха: Сирийските деца работят в Турция за 50 цента на час (видео)

Деца без детство. Сирийските ученици в Истанбул, вместо да седнат на чина, се оказват на шевната машина. Детският труд азкрад аот инфом акс е често срещано явление в живота на бежанците в Турция. Според УНИЦЕФ, в Турция живеят повече от един милион деца – сирийски бежанци. Правителството се опитва да осигури на всички учебници. Но вместо да учат в училище, много деца заработват пари …

азкрад аот инфом акс

Read More »

Ердоган към турски имигранти, живеещи в ЕС: “Правете не по три, а по пет деца, защото вие сте бъдещето на Европа” (видео)

азкрад аот инфом акс

“Петима от седемте ръководители на държавите, участващи в срещата на върха на Г-7, нямат биологични деца,” – отбелязва за  The Washington Post журналистът Патрик Мартин. Вестникът изброява: британският премиер Мей, японският премиер Абе и италианският премиер Паоло Джентилоне въобще нямат деца, германският канцлер Меркел – две доведени, а в  азкрад аот инфом акс семейството на френския президент Maкрон има три деца от първия  брак …

Read More »

Швеция забранява задължителните ваксинации заради “Сериозни здравословни проблеми при децата след ваксинацията”

Швеция забрани задължителните ваксинации, позовавайки се на “сериозни здравословни проблеми” при децата след ваксинация азкрад аот инфом акс и с факта, че те нарушават конституционните права на гражданите за лично медицинско обслужване. Шведският Риксдаген (парламента на страната) отхвърли седем предложения на 10 май, които биха направили ваксинациите задължителни по закон, като отбеляза: “Това би нарушило нашата [шведската конституция], ако въведем принудителни ваксинации или задължителни …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Вирусолог: Неваксинираните деца се развиват по друг начин (видео)

Именита руска вирусоложка се обявява категорично срещу безразборното ваксиниране на малките деца и подрастващите до 18 годишна възраст. В мрежата е качено видео с нейно изявление по темата за налаганата ни насила профилактика чрез ваксини, азкрад аот инфом акс съпротивата срещу която набира все по-голяма мощ в целия свят. В тази борба се включиха и родители от България, чийто гняв бе предизвикан от нелепата …

Read More »

Телевизията уврежда мозъка на децата

Ако едно дете гледа твърде азкрад аот инфом акс много телевизия, структурата на мозъка му със сигурност ще се увреди, съобщават японски учени. А връзката е пряка. Така например проучване на  276 деца от 5 до 18 години показва, че най-силните промени настъпили у тези, които  гледали телевизия по 4 часа. Като цяло участниците в изследването гледали телевизия от азкрад аот инфом акс 0 до 4 часа, а …

Read More »

 

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

България ще предостави 293 375 лв. за населението на Сирия и Йемен

България ще предостави хуманитарна помощ за справяне с хуманитарните кризи в Сирия ...