Системата: Училището убива таланта на децата и създава хиляди нeудачници!

Roman Kyurdski

90% от учениците няма да са успешни хора и ще изживеят живота си като губещи. Нашето общество е под хипнозата на матрицата и не може да разбере очевидната истина. Образователната система е безнадеждно остаряла. 90% нещастни хора са твърде много. Ако завод за минерална вода произвежда 9 от 10 бутилки азкрад аот инфом акс с мръсна вода – ръководството му ще бъде пратено в затвора.

Хиляди училища всяка година „произвеждат“ хора, които ще живеят самотни, бедни и нереализирани. Защо се случва това?

Причините за днешните злини трябва да се търсят в миналото. Модерното училище е създадено преди 200 години. Тази институция е отговаряла на азкрад аот инфом акс специфичните нужди на индустриалната епоха. По онова време в Англия бързо се развива индустрията. Появяват се нови фабрики, банки, заводи. За тях са били са необходими милиони безмозъчни, послушни изпълнители – един вид биороботи. Тогава е създадена системата, противоречаща на здравия разум, на характера на детето, на еволюцията.

Идеалната програма азкрад аот инфом акс за създаване на роботи, които са колелцата в едрия бизнес.

Ние знаем, че децата обичат да играят. Така обучението е десетки пъти по-бързо, отколкото на чина. Децата имат много енергия. Те обичат да се смеят, да тичат, да скачат. Училището наказва децата за всяка проява на емоции, радост, любопитство. За азкрад аот инфом акс никакво развитие на личността, както физическо, така и духовно, интелектуално, не може да става дума. Нашата педагогика е структурирана да унищожава индивидуалността, личността, да лишава детето от мнение.

Няколко причини, поради които училището е вредно:

Съвременната наука е доказала, че детето се учи ефективно само когато греши. Училището прави всичко, азкрад аот инфом акс за да се развие у децата страх от грешки. За неверни отговори наказват с двойка. В бъдеще тези нещастни хора ще се страхуват да опитват нови неща, да експериментират, да правят грешки.

В задачите има само два отговора – правилен и неправилен. По този начин децата започват да виждат света азкрад аот инфом акс плосък. А много задачи в действителност може да имат хиляди правилни решения.

Децата нямат време да мислят. Съвременният процес на обучение е разработен така, че детето постоянно да е натоварено с глупава безсмислена работа. По-рано, по време на разцвета на философията, учителят е водил учениците до брега на реката и азкрад аот инфом акс им е давал задача да мислят. Те са могли по няколко дни да спорят, да размишляват. Само размишлявайки в тишина, ние можем да развием своя ум.

Съвременното училище убива един от вродените инстинкти – стремежът към знание. Леонардо да Винчи не е учил в училище. Само по този начин той азкрад аот инфом акс е успял да развие и да поддържа жаждата за знания. През целия си живот той прави блестящи открития, оставайки ученик. Изобретенията на Да Винчи с 500 години изпреварват своето време. Повечето студенти след като получат своите дипломи, завинаги спират да учат. Те мразят този процес. За цял живота остават духовни азкрад аот инфом акс инвалиди.

Всички знания, които се дават в училище с насилие и унижение на личността за 12 години не струват нищо и могат да се поберат на една банкнота от пет лева. Светът се развива стремително. Информацията остарява и става безполезна. Ценно е само умението за самообучение, но на това никой азкрад аот инфом акс не учи децата.

Повечето хора вече не яздят магарета, никой не ползва  пощенски гълъби. Реалността се е променила. Остава същата само феодалната система за промишлено образование.

Скъпи баби и дядовци, майки и татковци, ако някой има възможността да изведе детето си от училищното образование – да го направи. Така ще азкрад аот инфом акс му подари щастлив живот, затова без колебание го махайте от училище. Но за съжаление това могат само единици….

По-голямо зло от училището е трудно да си представим. Критикувайки училищното образование по никакъв начин не бива да се мисли, че това е обида за хората- изключения, учители от Бога. Те дори азкрад аот инфом акс и в този училищен ад имат смелостта да показват любов към децата, за да им дадат знания, вдъхновение за бъдещи постижения. Но това за съжаление са изключения, които само потвърждават правилото.

По темата:

Вместо на училище – в цеха: Сирийските деца работят в Турция за 50 азкрад аот инфом акс цента на час (видео)

Деца без детство. Сирийските ученици в Истанбул, вместо да седнат на чина, се оказват на шевната машина. Детският труд е често срещано явление в живота на бежанците в Турция. Според УНИЦЕФ, в Турция живеят повече от един милион деца – сирийски азкрад аот инфом акс бежанци. Правителството се опитва да осигури на всички учебници. Но вместо да учат в училище, много деца заработват пари …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Ердоган към турски имигранти, живеещи в ЕС: “Правете не по три, а по пет деца, защото вие сте бъдещето на Европа” (видео)

“Петима от седемте ръководители на държавите, участващи в срещата на върха на Г-7, нямат биологични деца,” – отбелязва за  The Washington Post журналистът азкрад аот инфом акс Патрик Мартин. Вестникът изброява: британският премиер Мей, японският премиер Абе и италианският премиер Паоло Джентилоне въобще нямат деца, германският канцлер Меркел – две доведени, а в  семейството на френския президент Maкрон има три деца от първия  брак …

Read More »

Швеция забранява задължителните ваксинации заради азкрад аот инфом акс “Сериозни здравословни проблеми при децата след ваксинацията”

Швеция забрани задължителните ваксинации, позовавайки се на “сериозни здравословни проблеми” при децата след ваксинация и с факта, че те нарушават конституционните права на гражданите за лично медицинско обслужване. Шведският Риксдаген (парламента на страната) отхвърли седем предложения на 10 азкрад аот инфом акс май, които биха направили ваксинациите задължителни по закон, като отбеляза: “Това би нарушило нашата [шведската конституция], ако въведем принудителни ваксинации или задължителни …

Read More »

Вирусолог: Неваксинираните деца се развиват по друг начин (видео)

Именита руска вирусоложка се обявява категорично срещу безразборното ваксиниране азкрад аот инфом акс на малките деца и подрастващите до 18 годишна възраст. В мрежата е качено видео с нейно изявление по темата за налаганата ни насила профилактика чрез ваксини, съпротивата срещу която набира все по-голяма мощ в целия свят. В тази борба се включиха и родители от България, чийто гняв бе предизвикан от азкрад аот инфом акс нелепата …

Read More »

Телевизията уврежда мозъка на децата

Ако едно дете гледа твърде много телевизия, структурата на мозъка му със сигурност ще се увреди, съобщават японски учени. А връзката е пряка. Така например проучване на  276 деца азкрад аот инфом акс от 5 до 18 години показва, че най-силните промени настъпили у тези, които  гледали телевизия по 4 часа. Като цяло участниците в изследването гледали телевизия от 0 до 4 часа, а …

Read More »

 

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

90% от учениците няма да са успешни хора и ще изживеят живота си като губещи. Нашето общество е под хипнозата на матрицата и не може да разбере очевидната истина. Образователната система е безнадеждно остаряла. 90% нещастни хора са твърде много. Ако завод за минерална вода произвежда 9 от 10 бутилки […]